24/4/15

Στέλνουν τις συντάξεις μας στην Κριστίν μέσω Στουρνάρα

Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
Σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, μας κοινοποίησε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, την ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, στην οποία περιλαμβάνεται και εισήγηση για απόφαση διαχείρισης των διαθεσίμων των διευθύνσεων του Ταμείου από την Τράπεζα της Ελλάδος. Είναι αδιανόητο για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, με τεράστιες επιπτώσεις, να μην υπάρχει ενημέρωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του δημοσιογραφικού κόσμου για τα οικονομικά του Ταμείου και τις εισηγήσεις της Προέδρου του-η θητεία της οποίας μόλις ανανεώθηκε- και για χειρισμούς που ουδείς γνωρίζει που θα οδηγήσουν.
Οι όποιες αποφάσεις εκτός από τις συντάξεις των ασφαλισμένων, αφορούν επίσης τους ανέργους καθώς και τις παροχές Περίθαλψης και Επικούρησης στο κέντρο και την περιφέρεια Αντιλαμβάνεσθε ό τι το θέμα αφορά επίσης και την λειτουργία του ΕΔΟΕΑΠ.
Προτείνουμε την άμεση συνεδρίαση του ΔΣ. εντός τα ημέρας, στην οποία να παραστούν και τα μέλη της ΕΣΗΕΑ που συμμετέχουν στη διοίκηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ Επίσης να ζητηθεί επειγόντως ενημέρωση από την διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δημήτρης Ι. Τσαλαπάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...