24/4/15

Αλλά αντί οι "κυνηγημένοι" να κάτσουν μα ενώσουν τις δυνάμεις τους,

Σε ότι με αφορά έκανα αυτό ακριβώς. Το 2010 ο κ. Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν υποστήριξε την πρωτοβουλία μου για την "Ελεύθερη Αθήνα" την οποία είχα συζητήσει με τον Αδωνι και τον Θάνο Πλεύρη, αλλά και την υπέσκαψε παίρνοντας υποψηφίους του συνδυασμού της Ελεύθερης Αθήνας για το ψηφοδέλτιο του ης περιφέρειας, και έτσι βρεθήκαμε την τελαυταία στιγμή με κενά.
Αλλά παρόλες τις επιφυλάξεις μου, έκανα πράξη την ένωση των δυνάμεων και συμπαρατάχθηκα σε μια στιγμή που το σύστημα επιτίθετο στον κ. Κατατζαφέρη μαζί του.
Αλλά ως μισθωτός υποχρεώθηκα να παραιτηθώ από την εργασία μου και ο κ. πρόεδρος μου υποσχέθηκε ότι θα με προσλάβει στο κανάλι του εάν δεν εκλεγώ μέχρι να επιστρέψω στην εργασία μου, πράγμα που δεν έκανε, και με άφησε χωρίς τα προς το ζειν για 4 μήνες διότι εγώ δεν έχω οφ σορ. 
  Επιπλέον, μου πρότεινε να αυτοεξευτελιστώ και να δεχθώ 500 ευρώ τον μήνα ως "συνεργάτης" της μανδάμ Κιμπούτζ στο Ευρωκοινοβούλιο,και αργότερα, με απομάκρυνε από το κανάλι του μετά από μερικές εκπομπές με το "Oυ μην αλλά", καθως και από την σχολή που δημιούργησε, στην οποία έκανα μόνο μια ώρα μάθημα. 
Τέλος ενώ μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές μετά με απέκλεισε χωρίς καμιά εξήγηση, στις δε εκλογές του Ιανουαρίου, ενώ μου είχε ζητήσει να μείνω εκτός για να βοηθήσω στην τηλεόραση, στη συνέχεια με απομάκρυνε άνευ δικαιολογίας.
Νομίζω ότι έπρεπε πλέον να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Και το έκανα .

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρισιμες πληροφοριες δεν επρεπε να τις αποκρυψεται.
Δεν το πιστευω πως ψηφιζα τον βαψομαλλια. Αλλα και παλι με τον αδωνι στο ιδιο ψηφοδελτιο, ο Παναγαθος μαλλον σας εκανε χαρη που δεν κατεβηκατε.
Ποια η μανταμ κιμπουτζ;
Αληθευει οτι ο ιδιοκτητης οφσορ ειναι και στοικος;

Ανώνυμος είπε...

εδώ μας δουλεψε ολους ο παπατζής , εσυ θα την γλυτωνες;
δε παιζεται ο τυπος .

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζαρα μη μας πειτε οτι δεν ξερατε για το ποιον του "πατριωτη"...Δημοσιογραφος ειστε και γνωριζετε προσωπα και πραγματα...Για παραδειγμα, δεν εθετε σε βαθειες σκεψεις καποιον γιατι εβαλκε τη Τζαβελλα στο ευρωψηφοδελτιο????Ηταν γνωστη η εν λογω κυρια τι καπνο φουμαρε παρα τω Σωκρατη. Λοπιπον, αστα καλυτερα. Δυσωδια αποπνεει το προτεκτορατο καθως σηπεται.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν δύο σκέλη Σπύρο. όλοι οι "κυνγημένοι" που πρέπει να ενωθούν, έχουν το μαγαζάκι τους και τις οφ-σορ και έχουν στενά προσωπικά συμφέροντα.

εσύ από την άλλη έχεις μια συμπεριφορά "όπυ φυσάει ο άνεμος", δηλαδή όπου φαίνεται να υπάρχουν οι μεγαλύτερες πιθανότητες για να γίνει κάτι.

στο σύνολο σου έχω πει, Έλληνες στην Ελλάδα υπάρχουν μάξιμουμ 1.000.000

500.000 περίπου στην Χρυσή Αυγή και άντε άλλοι τόσοι που κάνουν αποχή, τσιμπήσανε διπολισμό, δεν ασχολούνται και τέτοια.

ο υπόλοιπος πληθυσμός είναι μια απολιτίκ-αεθνίκ ψευδοεργατική μάζα που θέλει καλοπέραση.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,

Ποτέ δεν κατάλαβα τι σχέση θα μπορούσε να έχει κάποιος με τις γνώσεις και ικανότητές σου με κάποιον σαν τον ΚαραΤζαφέρΗ...

Καλά οι απληροφόρητοι...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο καλησπέρα.
Το μόνο εύκολο για κάθε χορτασμένο είναι να κριτικάρει.
Επομένως για όλους τους υπολοίπους, που δουλεύουν για τον άρτον τον επιούσιον, είστε δικαιολογημένος.
Το μόνο καλό, σε αυτό το υπερ-σάπιο καθεστώς, με τους δημόσιους λειτουργούς είναι ότι, όλοι δείχνουν, πολύ γρήγορα πλέον, ποιοί είναι και τί καρπούς παράγουν τα έργα τους.
Και σύμφωνα και με την ευαγγελική περικοπή της άκαρπης συκής, έρχεται η ανταπόδοση: "..και εξηράνθη παραχρήμα η συκή".

Ανώνυμος είπε...

Προσκληση απο το Παγκοσμιο Εβραικο Συμβουλιο WORLD JEWISH CONGRESS-156/14/15/03/2007 προs τον προεδρο του ΛΑΟΣ γεωργιο καρατζαφερη.!!Στιs τελευταιεs εκλογεs ανηρτησεs την υποψηφιοτητα του γιαννακενα δεν ηξερεs οτι η φαρδεια κυλοτα ειναι μασωνοs ανηκει στουs ροταρυ και στουs λαιονs;;;;;;ουτε με τον Βαρδα μιλησεs ουτε με τον Αποστολου;;;;;;αφου δεν ηξερεs γιατι δεν ρωταγεs τι εστι βρωμικη ψωλ...οχυμενη κωλ...οτρυ..πιδα ΠΟΥ...ΣΤΗΣ δεν γινεσαι ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ...αs ρωτουσεs τον μπαμπη τον φαληρεα ακομα να πληρωσει τα κουστουμια που ειχε ραψει στον συγχωρεμενο πατερα του ο ευραιοβρωμοπ...ουστοs!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μας λύνεις κάποιες απορίες εύλογες ως προς τη συνεργασία σου με το θωρηκτό Ποτέμκιν! Εγώ θα μπορούσα να προσθέσω οτι έπρεπε να ξέρεις τι είχε κάνει στο Σοφιανόπουλο ο συγκεκριμένος και το συνάφι του. Ηθικόν δίδαγμα:ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής είναι πουλημένα όπως λέει και ο στρατηγός Αϋφαντής, γιατί με τον κοινοβουλευτισμό αρκεί να αγοράσεις τον αρχηγό για να έχεις το κόμμα!! Μην το ξανακάνεις σε παρακαλώ...Κατερίνα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΕΔΕΙΞΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙΣ.
ΠΡΙΦΑΝΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ

ΣΕΠΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ουτε για την αστρατευτη κυλοτα ηξερεs το λαμογιο τον απατεωνα τον πλαστογραφο τον μασωνο κλεφτη τον ετερο βρωμοπ...ουστο ουτε για την γρια πορδοπρεσβηs ουτε για τον κωλ...ολογλυφτη οικονομου ουτε για την φαλακρη καποτα τον καλουδη ουτε για την μανταμ φλωρανs ουτε για τουs 100 κωλ...ογλυφτεs και ψωλ..ολογλυφτρεs που διορισε;;;;;;;;ΦΕΚ-16/04/2010-ΦΕΚ-26/04/2010 καψιωτηs μπετζελου γιουτσου κοκκινου σκανδαλακηs αναγνωστου τζιτζωκοs μαριοληs ζαμπουρου...

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο όπως λένε " όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος ".. Δεν ξέρω τελικά αν είναι τόσο άτιμος και άδικος ο Καρατζαφέρης ή αν το περιβάλον και οι κοντινοί του συνεργάτες είχαν τεράστιο πρόβλημα με τη προσωπικότητά σου ... Όπως και να έχει όμως αυτά που γράφεις δείχνουν τη βρωμιά που επικρατεί στο χώρο... αλοίμονο στους ρομαντικούς που ενίοτε ονομάζονται και μαλάκες .....

Ανώνυμος είπε...

Καραθανοs Μπαμπηs αναπληρωτηs ευρωβουλευτηs του ΛΑΟΣ και περιφερειακοs συμβουλοs αττικηs!Ο κ.Καραθανοs μιλωνταs απο το βημα τηs κεντρικηs επιτροπηs διευκρινισε οτι διαφωνει καθετα με την τρεχουσα πολιτικη του κομματοs ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ στην κοινοβουλευτικη του ομαδα να ψηφισει κατα συνειδηση!Κατα την διαρκεια τηs ομιλιαs του ο κ.καραθανοs δεχθηκε''σφοδρη επιθεση''απο τα μελη τηs κεντρικηs επιτροπηs και ειδικοτερα απο την συζυγο του ετεροθαλουs αδελφου του ανδρεα παπανδρεου Μαρια Σοκαλη Παπανδρεου η οποια επανειλημενωs τον αποκαλουσε ''προδοτη''....Ο κ.καραθανοs απαντωνταs τηs ειπε οταν εγω αγωνιζομουν ΕΣΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΟΡΝΟ!!!!!!!!!οι υποστηρικτεs τηs προεδρασ....η νανσυ εκανε το καλυτερο τσιμπ...ουκι αμα εχειs πεπειραμενη δασκαλα σοκαλοτσιμπ...ουκια....

Μάντζαρης Γεώργιος είπε...

Μη παραπονιέσαι αγαπητέ Σπύρο,είχες την ευκαιρία να αναδειχθείς από το 2010 που τρέχαμε όπου μας καλούσες.Αλλά φαίνεται δεν πίστευες αρκετά στον εαυτό σου. Μπορούσες να έχεις δημιουργήσει πυρήνες για εθνική αντίσταση και σύ ακολούθησες ένα χαμένο κορμί. Η τιμωρία σου ήταν δεδομένη πλέον, ο κόσμος δεν είναι ανόητος. Αν λοιπόν θέλεις επαδραστηριοποίηση εμπρός να φτιάξουμε τον αντιμνημονιακό ελληνικό χώρο ενάντια στην δικτατορία της γραβατοπειρατίας των Βρυξελάνων. Ο δρόμος μακρύς και δύσκολος αλλά πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα.Ο Μιχαλολιάκος δεν "τραβάει" άλλο δεν το κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Γατα που γρινιαζει για καλογρια δεν μοιαζει....εκλασε η νυφη σχολασε ο γαμοs......

Ανώνυμος είπε...


Μιλάτε όμως για τα παρασκήνια. Για την πολιτική δεν μιλάει κανένας. Το ότι μάζεψε 10 Φουρακικούς, βασιλικούς, απιθανίδηδες, και έκανε κόμμα, έφτιαξε όλη την ατζέντα στην οποία πατάνε όλοι σήμερα, δεν μιλάει κανένας... Είναι δεδομένο ότι δεν εμπιστεύεται κανένα, είναι δεδομένο ότι όλους τους θεωρούσε τουρίστες που πήγαιναν για προσωπικούς στόχους, εκτός από τον κλειστό του κύκλο, που είναι λίγοι και τον γλύφουν... Το κόμμα το θεωρεί προσωπικό μαγαζί, και έτσι ήταν, αποδείχτηκε πολλές φορές, αφού όλοι τον πούλησαν όταν δεν έγινε "ό,τι ήθελαν"... Το θέμα δεν ήταν οτι ο Καρατζαφέρης ήταν ο Μεγαλέξανδρος. Ήταν όμως η μοναδική ευκαιρία ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ. Ο Καρατζαφέρης δεν θα καθόταν 100 χρόνια, αν δημιουργούσε χώρο (που δεν υπήρχε ποτέ) δεν θα μπορούσε να τον ελέγξει, και θα τον ξεπερνούσε ο ίδιος ο χώρος... Κανένας όμως δεν ασχολήθηκε να φτιαχτεί κάτι. Όλοι σωτήρες. Στο μαγαζί που έφτιαξε αυτός. Μια από τα ίδια πάντα. Δεν είχαμε χώρο, ούτε θα έχουμε. Αυτό που μένει έιναι ότι έκανε μόνος του κάτι που δεν είχε κάνει κανένας, και δεν έκανε κανένας μετά από αυτόν. Όλοι οι υπόλοιποι κάντε επανάσταση, έχει προσφορές τώρα. thouthou

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ μεγΚΑΛΟΣ μπρωεδρασ του ΛΑγΟΣ στην εκπομπη του πικραμενοs με την αποφαση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ να τον αφησει εκτοs κοινοβουλιου (και για το χεσιμο που του επιφυλαξε)κατηγορησε τουs ψηφοφορουs του που πιαστηκαν κοροιδα και ψηφισαν Τσιπρα ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Καμμενο και ανεχονται τα καουμποιλικια τουs!!!!!και συνεχισε αναγκαστικη πορεια ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝΕ για να σαs σωσω ειπε αηδιασμενοs....O ΣΚΑΤΟΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ κατοπιν τουτου του εμειναν η λουλου η μελαγχροινη οθωνια η φαλακρη κερκυραια η γρια πορδοπρεσβηs η αστρατευτη κυλοτα η αργυρουλα η νευρικια ο μιχαληs ο κερατουκληs η πολλαπληs χρησεωs η ξανθεια παρουσιαστρια το ξεροτσιμ...πουκο του lastrata ο περιγυροs του ΚΩ...ΛΟΥ αγαπημενο τουs σπορ το τραινακι τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ...και η αστεφανωτη του εστειλε εν κλανοδοχειο και εν ΔΟΝΗΤΗ για τιs δυσκωλεs μερεs και κουτσα κουτσα βαδιζει για την ΠΟΥ...ΤΣΑ ο ραδιοτηλεπορδοs η περιστεροχεσμενη χωντροκουραδα ο γαλαταs ερωτυλοs ο βρωμοπ...ουστοs οφσοροδοξοs ο ΚΛΕΦΤΗΣ

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...