23/4/15

Σπύρος Χατζάρας AxisRadio.gr 21-04-2015

\

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνική Αστυνομία τους χορηγεί μία «αναβολή απομάκρυνσης», την οποία επιδεικνύουν αν συλληφθούν, και αφήνονται ελεύθεροι.

Η «αναβολή απομάκρυνσης» είναι εξάμηνης διάρκειας και χρειάζεται ανανέωση. Στην περίπτωση μεταναστών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, ούτε οι ίδιοι ούτε το προξενείο ενδιαφέρονται να τακτοποιήσουν το ζήτημα των εγγράφων.


Οι δύο χώρες έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια πληθυσμό και δεν «χρειάζονται» τους 10.000 Πακιστανούς ή τους 2.000 – 5.000 Μπανγκλαντεσιανούς που έχει συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ. όσο χρειάζονται τα εμβάσματα που θα στέλνουν στη χώρα τους, αν παραμείνουν στην Ελλάδα.


Όμως και οι ίδιοι οι συλληφθέντες έχουν πληρώσει πολλά χρήματα για να έρθουν στην Ευρώπη και πρέπει να αποπληρώσουν το ποσό.

Ανώνυμος είπε...

Στην περίπτωση από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, ούτε οι ίδιοι ούτε το προξενείο ενδιαφέρονται να τακτοποιήσουν το ζήτημα των εγγράφων. Οι δύο χώρες έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια πληθυσμό και δεν «χρειάζονται» τους 10.000 Πακιστανούς ή τους 2.000 – 5.000 Μπανγκλαντεσιανούς που έχει συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

όσο χρειάζονται τα εμβάσματα που θα στέλνουν στη χώρα τους, αν παραμείνουν δολια στην Ελλάδα.




από τα καταστήματα τυπου Western Union, μέσω των οποίων μπορεί να στείλει κανείς λεφτά σε τρίτες χώρες, έχει στηθεί ολόκληρη μηχανή.

δεν επιτρέπεται να στείλεις έξω πάνω από 1.000 ευρώ κάθε φορά. Αλλά αυτό μπορεί να επαναλαμβάνεται πολλές φορές την ίδια μέρα.

Μπορεις να στείλεις λεφτά όπου θα ήθελες χωρίς να γίνεται οικονομικη και ποινικη έρευνα αν τα στοιχεία που δηλώνεις είναι σωστά η νομιμης πηγης προελευσης τους και φυσικα η ανυπαρκτη φορολογηση των λαθροεμβασματων προς τις κυβερνησεις των μη συνεργασιμων χωρων για την επιστροφη των αυθαιρετων μεταναστων

Aυτο θα μπορούσε να σταματήσει αύριο το πρωί αν επιβαλλόταν απο την ελλαδα στα καταστήματα αυτά να καταγράφει ο ασιατης αφρικανος και σια αποστολέας των χρημάτων - εμβασμα το ΑΦΜ του στο σχετικό έντυπο αποστολής που πρέπει να δίνει το κατάστημα Western Union.

Αλλά οι με το ζορι κατσικωμενοι στη χωρα μετανάστες που εχουν τις ευλογιες των χωρων τους που κανουν τους κινεζους, δεν έχουν όχι μόνο ΑΦΜ αλλά ούτε καν ταυτότητα !

Ετσι το ελληνικο κρατος κανει τα στραβα ματια στην προνομιακη μεταχειριση εμβασματων των λαθραιων ακριβως... για να μην δημιουργηθει ενα νομιμο αντικινητρο εισοδου και παραμονης τους που θα τους υποχρεωνε να φυγουν μονοι τους απο την ελλαδα ως χωρα μη διευκολυνουσα τετοιες αδιαφανεις χρηματιστικες-εμβασματικες πρακτικες.


Υπολογίζεται ότι τα χρήματα που φεύγουν έξω ανέρχονται σε πάρα πολλά εκατομμυρια ευρώ,ολα μαυρα και αφορολογητα πιθανον και προιον εγκληματικης οικονομικης δρασης σε τομεις του υποκοσμου
(ναρκωτικα πορνεια οπλα απατες)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛIΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ... OLD TIME CLASSICS απο το 90 ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ...ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ...ΙΤΑΛΙΑ




ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕΕΕΕ!!!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ


ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΙΧΩΣ ΒΙΖΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΣΕΓΚΕΝ

Η ΠΑΡΤΟΥΚΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ....

ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ...



ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΛΟΜΥΤΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ




Εντοπίστηκαν 32 μετανάστες μέσα σε δύο φορτηγά



Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον εντοπισμό δεκάδων μεταναστών, αλλά και την σύλληψη διακινητών το Μεγάλο Σάββατο στην περιοχή του Αιτωλικού, οι αστυνομικές αρχές της Αιτωλοακαρνανίας έχουν πάρει αυξημένα μέτρα, κυρίως στο οδικό δίκτυο που οδηγεί από το Αντίρριο, προς τις δυτικές ακτές του νομού.

Έτσι, σήμερα τα ξημερώματα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ από το Αγρίνιο το Μεσολόγγι και την Βόνιτσα, εντόπισαν στην περιοχή του Μύτικα δύο φορτηγά αυτοκίνητα.


Μετά τον εντοπισμό των μεταναστών, η Αστυνομία ζήτησε την βοήθεια του Λιμενικού, προκειμένου να ελεγχθεί η θαλάσσια περιοχή, ώστε διαπιστωθεί αν κάποιο πλοιάριο περίμενε τους μετανάστες για να τους μεταφέρει στην Ιταλία, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64175199

Ανώνυμος είπε...

Παντως για αυτο που λεει ο ταξιτζης στην εκπομπη σου αυτη περι λαθραιων που εχουν πολεμο και για αυτο απο τη αλλη ακρη της γης... εισβαλλουν στην ομονοια γιατι εχουν προβληματα


αυτη τη μαλακια την λεν πολλοι και την πασαρουν κυριως μαλακες απο την αριστερα για να αποκοιμησουν το λαο και να αποδεχτει την υποβαθμιση της ζωης του και την καταστροφη της χωρας που ζει


προκειται για μεγαλη μαλακια και σοφιστεια που κρυβει την αληθεια και την πασαρουν στο λαο εντεχνα οι προπαγανδιστες



και ειναι δολια σερβισμενη μαλακια αρκει κανεις να σκεφτει το απλο

γιατι μεχρι το 1991 δεν ειχαμε ξενους πληθυσμους να εισβαλλουν μαζικα και παρανομα στην ελλαδα?


μηπως προηγουμενως δεν υπηρχαν πολεμοι η δεν υπηρχαν πληθη εκτος ευρωπης που ηθελαν να φυγουν μεταναστες στην ευρωπη και ξαφνικα προεκυψαν?



δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβει κανεις οτι αυτο που αλλαξε μετα το 91 δεν ειναι οτι ξαφνικα προεκυψαν λαθρομεταναστες


ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ


αλλου πρεπει να αναζητησουν τις αιτιες της λαθρομεταναστευσης και οχι στους πολεμους

πολεμοι υπηρχαν παντα αλλο αλλαξε

μεσα στις ευρωπαικες χωρες και στις πολιτικες τους που αλλαξαν στο θεμα αυτο των συνορων μετα τον ψυχρο πολεμο ειναι το μυστικο....

οσοι μιλουν για πολεμους και προσπαθουν ετσι να δικαιολογησουν την αποδοχη μιας καταστροφικης λαθρομεταναστευσης ειναι ειτε ηλιθιοι ειτε απατεωνες που κανουν σπεκουλα πετωντας την μπαλα αλλου για δικους τους μικροκομματικους λογους στην κοινωνια ειτε και για να υποστηριξουν ακριβως τις μεταψυχροπολεμικες πολιτικες που ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον για να τελειωνει το παραμυθι με τους δηθεν πολεμους που προκαλουν μεταναστες. Οι μεταναστες ερχονται απο τις χωρες τους εδω γιατι ετσι τους δασκαλευουν να κανουν και μαλιστα τους πληρωνουν και τα εξοδα μετακινησης. Ερχονται γιατι τους λενε οτι εδω ειναι ο παραδεισος της ευρωπης. Και ειναι αν σκεφτεις οτι στις χωρες τους δεν εχουν ουτε τρεχουμενο νερο, ουτε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη ουτε βασικα πραγματα. Τωρα το γιατι ''κολλανε'' σε ελλαδα και ιταλια ειναι γνωστο: Δουβλινο 2 και επιδοτηση απο ΕΕ ανα κεφαλι μεταναστη που μπαινει στην χωρα.

ΥΓ: Καλλιο να σε κυνηγουν ''φασιστες'' παρα τζιχαντιστες