30/4/15

To Τέλος . (30 Απριλίου και Πρωτομαγιά 1975)


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EΤΣΙ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ....

O Π. Καμμένος εμφανίστηκε λάβρος, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν ξεχνάς τόσο εύκολα τα θύματα των βαρβάρων με μελανούς χιτώνες και σβάστικες, που αιματοκύλισαν την Ευρώπη και την ανθρωπότητα και βίασαν κάθε ιδανικό και κάθε ανθρώπινη αξία. Είναι ακόμα ζώσα η γενιά της Κατοχής και της Εθνικής Αντίστασης»...



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΙΑΣΘΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ





ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΟΡΝΟΝΗΣΟΣ Η ΚΡΗΤΗ


ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ SWINGING!

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τουρισμός ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ με ανταλλαγή συντρόφων και καλοζωισμενων γαμιαδων




Στο πιο προχωρημένο, χλιδάτο, ερωτικό πάρτι ανταλλαγής συντρόφων ήρθαν στην Κρήτη απ' όλο τον κόσμο 170 εύπορα ζευγάρια, για να ζήσουν ονειρεμένες στιγμές στην ειδυλλιακή κοσμοπολίτικη βόρεια παραλία του Ηρακλείου.


Οι λάτρεις του swinging, της νέας ερωτικής «μόδας», ανήκουν στο club SDC, που οργανώνει τουριστικές εξορμήσεις κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες. Τα προς ανταλλαγή ερωτικά ζευγάρια έχουν ηλικία από 25 έως 60 χρόνων, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα παραμείνουν 5 ημέρες απολαμβάνοντας οργανωμένα, με όλες τις ανέσεις, το νέο είδος σεξοτουρισμού που «ανοίγει» και στη χώρα μας.

Οι VIP επισκέπτες έχουν κλείσει αποκλειστικά συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην τουριστική περιοχή της Σταλίδας και το οποίο έχει μετατραπεί σε «φρούριο» από ιδιωτική φύλαξη, καθώς στους όρους της παραμονής είναι να υπάρχουν ασφάλεια -έλεγχος και πλήρης εχεμύθεια.

Μάλιστα το ξενοδοχείο, που είναι 5 αστέρων, έχει διαμορφώσει τους χώρους του κατάλληλα για την περίσταση, υποσχόμενο χλιδάτες διακοπές, με πολλές σαμπάνιες, αστακούς, χαβιάρι, σολομούς, φιλέτα Αργεντινής και άλλες εξεζητημένες γαστρονομικές προτάσεις -όπως και βραδιά κρητικής κουζίνας- οι οποίες περιμένουν τα μέλη του συγκεκριμένου κλαμπ, που παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και... τις ομορφιές του νησιού!

«Εχουμε πελάτες από Βραζιλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Νότια Αφρική, από το Μέξικο, από όλη την Ευρώπη και από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν όμως και 8 ελληνικά ζευγάρια, ανάμεσά τους και τέσσερα από την Κρήτη», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. Πρόκειται, όπως είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, για πελάτες πολύ υψηλού οικονομικού επιπέδου, αναμένονται ότι η Κρήτη έχει τις δυνατότητες αλλά και τις προϋποθέσεις να αναπτύξει και αυτή τη μορφή του θεματικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο μάλιστα του όλου γεγονότος, η αίθουσα συνεδρίου έχει μετατραπεί σε ντίσκο για τη διασκέδαση των 170 ζευγαριών, ενώ έχουν στηθεί επιπλέον 4 μπαρ σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου, όπως στην πισίνα, δίπλα από το SPA, φωτορυθμικά και όχι μόνο. «Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα. Μακάρι να είχαμε κι εμείς κι άλλα τέτοια» έλεγε ξενοδόχος που ξέρει ότι αυτές οι δουλειές αφήνουν πολλά χρήματα, πιο πολλά από τον συνήθη τουρίστα! Κι αυτό γιατί οι swingers είναι τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου, από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία αλλά και... την Ελλάδα, που δεν διστάζουν να πληρώσουν περίπου 1.000 ευρώ το άτομο για τις ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη.

Και ασφάλεια
Γύρω από το μεγάλο αυτό ερωτικό πάρτι, ωστόσο, έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός για τη διασφάλιση της εχεμύθειας, αφού εκτός από όλα... τα κομφόρ που οι swingers απαιτούν και για τα οποία πληρώνουν αδρά, ζητούν και ιδιωτικότητα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα λέγεται ότι το συγκεκριμένο κλαμπ έχει φέρει μαζί του επιπλέον και 40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!


Ανώνυμος είπε...

Αυτό επιτυγχάνεται είτε μεταξύ αξιολογημένων φίλων, είτε κυρίως μεταξύ των μελών ενός swingers club, που έχει εκατοντάδες μέλη. Συνήθως υπάρχουν οργανωμένα κλαμπ. Στο κλαμπ αυτό -όπως λέγεται- η ετήσια συνδρομή φτάνει τα 750-1.000 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Επίσης για να γίνουν μέλη του κλαμπ απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι ζευγάρι (άνδρας-γυναίκα), και να προταθούν από κάποιο μέλος που είναι ήδη στο κλαμπ και αφού γίνει πιστοποίηση της ταυτότητας, του επαγγέλματος και του τόπου διαμονής, η αίτηση εγκρίνεται έχοντας παράλληλα προαπαιτούμενα σε σχέση με την υγεία του κάθε ατόμου κ.ά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΕΚΑΧΡΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΑ ΠΝΕΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΟΛΟ ΧΑΡΑ!


ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δάσκαλος πινγκ πονγκ ασελγούσε με ανήλικες μαθήτριές του


Δάσκαλος του πινγκ-πονγκ κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις με δύο ανήλικες μαθητριες του.
Πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος είχε αναλάβει την εκγύμναση των δύο μικρών κοριτσιών, ηλικίας 10 και 9 ετών αντίστοιχα, στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών κατ' εξακολούθηση, της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Προηγήθηκαν καταγγελίες των γονιών των δύο ανήλικων κοριτσιών στις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τις οποίες ο 33χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις μαζι τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Τα καταγγελλόμενα περιστατικά έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία ερευνά τυχόν άλλα παρόμοια περιστατικά, με "πρωταγωνιστή" τον 33χρονο, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.