29/4/15

Ο δολοφόνος Βάιντμαν, μίλησε

Χρεοκοπία του Κράτους χωρίς να καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ο ιουδαίος ανιψιός του σήριαλ Κίλερ ο Γένς Βάιντμαν, ο άνθρωπος της διεθνούς χρηματοπιστωτικής Χούντας που αποφασίζει για την την Γερμανία, ο «άνωθεν» του Σακάτη και της Δωροθέας, βγήκε στο Φως και μίλησε. «Είναι επιτακτικό να εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα μια λειτουργική διοίκηση που θα οδηγήσει την οικονομία και τα δημόσια οικονομικά σε βιώσιμο μονοπάτι και το κυριότερο, να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μέσω μιας αξιόπιστης μεταρρυθμιστικής πορείας. Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έπνιξε τις ελπίδες ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο».

Ο Βάιντμαν ομολόγησε ότι η πιστωτική ασφυξία που έχει επιβάλει στην Ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό είναι πολιτική λέγοντας αυτό ψηφίσατε αυτό λάβατε. «Τα κράτη μέλη πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις επιπτώσεις των πολιτικών τους πράξεων», είπε. Δηλαδή οι ψηφοφόροι , «πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις επιπτώσεις των πολιτικών τους πράξεων», και να μην ψηφίζουν μη «βιώσιμα μονοπάτια». Και ο στυγερός ιουδαίος δολοφόνος τόνισε, προς όλους:
«Πρέπει να υπάρχει μια αντιστοιχία ανάμεσα στον έλεγχο και την υποχρέωση. Στο τέλος, κάτι τέτοιο προϋποθέτει την δυνατότητα της χρεοκοπίας από ένα κράτος μέλος, χωρίς να καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα».
Χρεοκοπία του Κράτους χωρίς να καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Δηλαδή. Μισθοί και συντάξεις Καπούτ, αλλά τα δάνεια θα μείνουν δάνεια και τα ενέχυρα στα χέρια τους.

ΥΓ. Ρε γαμώτο, μην ασχολείστε με τον τυφλό Σάββα. Αφήστε τον Κουφοντίνα να του απαντήσει ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: