23/4/15

Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Πέρασαν πέντε χρόνια από τις 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 όταν το Αβάπτιστο της Μαργαρίτας, ανακοίνωνε με διάγγελμά του από το Καστελλόριζο, την επιχείρηση υποδούλωσης των Ελλήνων στο ΔΝΤ και τους δανειστές .
Ο πράκτωρ Τζέφρυ ανακοίνωσε την προειλημμένη απόφαση να γίνει η Ελλάδα η πρώτη αναπτυγμένη χώρα και μάλιστα μέλος της Ε.Ε. που προσέφευγε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ο Αβάπτισος και το ΠΑΣΟΚ και η Ψωρο-Ελίτ που εξυπηρετούσαν μετέτρεψαν έστι την Ελλάδα σε μια αποικία χρέους περιορισμένης Κυριαρχίας, που την κυβερνούσε η Τρόικα.
Έτσι, για να μας «σώσουν» επέβαλαν σκληρή λιτότητα, μείωσαν μισθούς και συντάξεις, κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις, κούρεψαν καταθέσεις και αποθεματικά, πήγαν την ανεργία στο 30% , κατέστρεψαν τους μικρομεσαίους και οδήγησαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, και 7000 στον θάνατο.

YΓ1. Να θυμίσω ότι και ο μια έτσι και μια κοκορέτσι πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης, στις 16 Μαρτίου 2010 μιλώντας στο ρ/σ Flash, είχε ταχθεί υπέρ του ενδεχομένου προσφυγής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , «για να μην συνεχίσει η Ελλάδα να δανείζεται με επιτόκια ύψους 6,5%». Και στις 18 Μαρτίου 2010 είχε δηλώσει: «Υπάρχουν χρήματα που μας περιμένουν στο ΔΝΤ. Το θέμα είναι πως θα πετύχουμε καλύτερους όρους και χαμηλότερο επιτόκιο. Και μετά, πρέπει να κάνουμε μια κουβέντα εξαρχής με την ΕΕ για τη συμπεριφορά της, όπως αυτή εκφράστηκε, ιδιαιτέρως από τη κ. Μέρκελ». Τα γραπτά μένουν. Και τα ασυγχώρητα «λάθη». Μετά βέβαια άλλαξε γνώμη.

ΥΓ2.Είπαμε μια έτσι και μια κοκορέτσι. Ο Γιώργος, που είναι ….πονηρός.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την 67η επέτειο από την ίδρυσή του γιορτάζει σήμερα το Ισραήλ και στο πλαίσιο αυτό η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα παραθέτει δεξίωση....

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΡΟΛ


Λαμπρό μέλλον μέσα

"η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν μέλλον λαμπρό στην Ευρωπαϊκή Ενωση και πρέπει να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν να είναι δυο ισχυροί πόλοι ανεξαρτησίας, αλλά μέσα στην Ευρώπη, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση"


Ο επικεφαλής του Ποταμού Στ. Θεοδωράκης

Ανώνυμος είπε...

απορια

δεν ειναι ενδιαφερον οτι κανενα κομμα δεν εχει θεσει ποτε σε κοινοβουλευτικο ελεγχο το ζητημα της φυγης μεσω εμβασματων κεφαλαιων απο τους αλλοδαπους και οχι μονον μεσω καταστηματων τυπου ουεστερν ουνιον;

ουτε καν το κομμα της χ.α;

αρκει μια επισημανση για παρεμβαση στο νομο που θα απαιτει στα γκισε για τη νομιμοτητα την επιδειξη



ΑΦΜ + ταυτότητα η διαβατηριο



ετσι θα κλεισει μεσω αυτης της μεθοδου η φοροδιαφυγη και το μαυρο χρημα απο εγκληματα ,ρευστοποιηση κλοπων πορνεια ναρκωτικα κλπ.

στο κεντρο των αθηνων αλλοδαποι εχουν μαγαζια που κανουν κλεπταποδοχη και ρευστοποιουν κλοπιμαια με βιτρινα εμποριο.


γιατι κανεις εις το κοινοβουλιο δεν το θετει καν σαν αιτημα ερωτησεως ;


τι ασυλια ειναι αυτη που εχουν εγκληματουντες και φοροδιαφευγοντες πασιδηλα;

Ανώνυμος είπε...

...και εσυ Σπυρο υποψήφιος με τον Καρατζαφερη ησουν....δεν τα ηξερες τοτε??

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΣΕΠΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πέρα όμως από τους χαβαλέδες, υπάρχουμε και εμείς που θυμόμαστε γιατί μας ένοιαζε... Γιατί υπάρχει παρελθόν... Που δείχνει ποιος δημιούργησε ΟΛΑ τα θέματα που όλοι οι σημερινοί ξαφνικά έμαθαν μόλις κόπηκε ο φρεντουτσίνο... Ο Καρατζαφέρης έκανε ΟΛΕΣ τις κινήσεις που μπορούσε για να μην έρθει ο ΓΑΠ... Ήθελε μνημόνιο γιατί κανένας δεν είχε άλλη πρόταση, μόνο ευκολίες καφενείου... Και το είχε συνδέσει με εθνική κυβέρνηση, που θα άλλαζε την πορεία της χώρας... Ποιος έβγαλε ότι Ο ΠΑΝΟΣ ζήταγε το ΥΠΕΘΑ από την πρεσβεία; Και τί έγινε; Αυτός που το έβγαλε πάτωσε, και ο ΠΑΝΟΣ το πήρε... Κανένας δεν θυμάται... Γιατί κανέναν δεν τον συμφέρει να θυμάται... thouthou

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...