23/4/15

Το ποδόσφαιρο και η ΝΤΠ (και όχι η ΠΝΠ)

Ο μουσάτος υπουργός το έχει πάρει στραβά. Το ποδόσφαιρο είναι Ιδιωτικό και Νεοταξικό. Εκτός λαϊκής κυριαρχίας. Τελεία και παύλα.
Οπότε, η μόνη σωστή νομοθετική πρωτοβουλία είναι η κατάργηση κάθε νομοθετικής διάταξης για το ποδόσφαιρo ,  μαζί και εκείνης που αναγνωρίζει το «αυτοδιοίκητο». Θα αυτορυθμίζονται ιδιωτικώς.
Επειδή μάλιστα είναι ιδιωτικό και αυτοδιοικούμενο το ποδόσφαιρό θα πρέπει να απαγορευτεί στην ιδιωτική ΕΠΟ η περαιτέρω χρήση του εθνοσήμου και της ελληνικής σημαίας.
Αυτό που επιτρέπει η ΝΤΠ είναι η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής. Οπότε, δεν χρειάζεται «αθλητική δικαιοσύνη», αλλά προφυλάκιση από την απλή δικαιοσύνη κάθε διεφθαρμένου που στήνει παιχνίδια και αλλοιώνει αποτελέσματα για 18 μήνες με βάση αποχρώσες ενδείξεις.
Άντε μετά να δούμε πως θα σφυρίζουν τα κοράκια. Κυρίες θα είναι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουεφα και φιφα ειναι πολυεθνικες επιχειρησεις τιγκα στην αδιαφανεια με μαφιοζικη ασυλια που ουτε και η συνθηκη της νικαιας δεν αγγιξε (η ευρω ενωση εκανε ειδικη αναφορα εξαιρεσης απο καθε ελεγχο των κρατων επι αυτης της πολυεθνικης μαφιας!)

ενα δευτερο βατικανο στην ουσια ειναι ολοι αυτοι οι παμπλουτοι μαφιοζοι που κανουν πολιτικη νεοταξιτικη μεσα απο τα μαζικα σπορ και κερδοσκοπουν αμυθητα ποσα

δεν υποκεινται σε κοινο ελεγχο δεν υποκεινται σε οικονομικους ελεγχους εχουν ατυπες διπλωματικες ασυλιες ως βατικανο

προκειται για ενα μικρο χολυγουντ σε δομη βατικανου και καμορα

και αυτο εκμεταλλευονται και τα ντοπια παρασιτα και ερπετα που βρηκαν μια νησιδα διεθνους ανομιας και ασυλιας για να στησουν μαφιοζικες καμορες δεκαετιες ηδη οταν ακομη δεν ειχε γινει μεγαλη μπιζνα το σπορ μετα το 1995-2000


βεβαιως κανουν και πολιτικη

οταν οι κυπριοι της αποελ ανοιγαν ελληνικες σημαιες τους τιμωρουσαν γιατι κανουν λεν πολιτικη και απαγορευεται

βεβαια η ουεφα δεν εχει κανενα προβλημα να κανει και αυτη πολιτικη παρουσιαζοντας κλιπακια με ποδαριλοσφαιριστες που προπαγανδιζουν οχι στο ρατσισμο.

και αυτο γιατι απο τους αραπαδες ποδαριλοσφαιριστες προερχεται μετα τη δεκαετια 90 ενα μεγαλο μερος του αμυθητου τζιρου αυτης της μαφιας με ιδιωτικες ομοσπονδιες και στελεχη τους , πολυεθνικες ,μεσαζοντες ,αθλητες και λοιπους μαφιοζους.


Πραγματι η επο ειναι απλως ενα τοπικο υποκαταστημα αυτης της πολυεθνικης και οχι κρατικη υπηρεσια οπως κακως παραμενει τυπικως και συνεχιζουν να τα αρπαζουν και απο το κρατος καιτοι ιδιωτικη εταιρια -υποκαταστημα πολυεθνικης

ενα υποκαταστημα που λειτουργει ανελεγκτα απο τους νομους και την πολιτεια και απολαμβανει τα προνομια μιας κρατικης υπηρεσιας ταυτοχρονα !

οι δε εποτζηδες ειναι στελεχη της πολυεθνικης αυτης

αυτο που πρεπι λοιπον να γινει πρωτα ειναι να καταργηθει ως κρατικος φορεας η επο και οι υπαλληλοι της να γινουν ιδιωτικου δικαιου α.ε


οσο για τις εθνικες ταχα ομαδες ειναι πλεον ομαδες μισθοφορων λεγεωναριων καλλιτεχνων που εκμεταλλευονται το εθνικο αισθημα των λαων για ιδιωτικα κερδη εταιριων.

εχουν γινει πλεον μισθοφοροι με σημαιες ευκαιριες ιδωτικες και δηθεν εθνικες.

να απαγορευτει η χρηση εθνοσημων απο αυτες

ο ερασιτεχνικος αθλητισμος ας οργανωθει εκτος ουεφα και φιφα


τα ιδια χαλια υπαρχουν σε ολο τον επαγγελματικο αθλητισμο


οι πολυεθνικες επεβαλλαν την θεληση τους και τον εκαναν ενα ανεξελεγκτο βατικανο μια ιδιωτικη επιχειρηση οπως ειναι η φορμουλα ενα.

τουλαχιστον στις ηπα ειναι αμιγως ιδιωτικες πιχειρησεις και δεν κοροιδευουν ουτε ζουν απο το κρατος παρασιτικα.

Ανώνυμος είπε...

Ο μονος ισως λογος για να επαναστατησει το ποπολο στην γραικια ειναι να τους πειραξουν τις ομαδες. Εκει να δεις πως θα ενωθουν ολοι οι οπαδοι τους κατα της εξουσιας....

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...