8/4/17

Η παραπληροφόρηση των Ρουφιάνων καταπίπτει

Μόνο το «δελτίο των 11» διαψεύδει τα «σώτα»
που ρίχνουν στην πιάτσα οι «Υπηρεσίες»

Το υπουργείο Άμυνας της Βουλγαρίας, διέψευσε ρητά και κατηγορηματικά
τις "πληροφορίες" που δημοσίευσαν φιλο-νατοϊκά και «επιδοτούμενα», ρουμανικά και σερβικά και «μέσα ενημέρωσης», ότι το υπουργείο αρνήθηκε να δώσει άδεια υπέρπτησης σε 6 MiG-29 που παραχώρησε η Ρωσία στη Σερβία.

Το πρακτορείο Beta, (που είναι κυριολεκτικά «πρακτορείο», αφού δημιουργήθηκε με τα λεφτά της «διεθνούς κοινότητας» ενάντια στον Μιλόσεβιτς), και άλλα ρουφιανομάγαζα του ΝΑΤΟ , αφού έγραφαν ότι, «τα αεροπλάνα έπρεπε να φτάσουν στη Σερβία πριν από τις προεδρικές εκλογές, κατά την προεκλογική περιόδο, αλλά ο Ρώσος πρόεδρος δεν υπέγραφε το διάταγμα», ως καλοί ρουφιάνοι διέδωσαν ότι ,«η Ρουμανία και η Βουλγαρία, ως μέλη του ΝΑΤΟ, αποφάσισαν να «μπλοκάρουν» τη διέλευση των 6 αεροσκαφών από τον εναέριο χώρο τους».

Έτσι το βουλγαρικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε τα σώτα των ρουφιάνων τονίζοντας πως ούτε και η βουλγάρικη υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας έλαβε ποτέ τέτοιο ρωσικό αίτημα. Και αφού δεν το έλαβε ποτέ δεν το απέρριψε.

Στην Αθηνα τα νατοϊκά παραμύθια τα αναπαρήγαγε το γνωστό ρουφιανο-παραμάγαζο του Panos Χικ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς Χατζάρα εννοείς το Panos-news...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...