22/4/17

Ο αέρας κοπανιστός που εμπορεύονται οι Οβριόπουλοι

Σαν Σήμερα: Δεν Ξεχνώ!

Ο Γεώργιος Σουφλιάς , που ήταν υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων από το Μάρτιο του 2004 στην κυβέρνηση Καραμανλή αποφάσισε να αναθέσει σε κάποιους νεοδημοκράτες να μετράνε τους ρύπους του Κίοτο, αντί για τους «Πασόκους» που είχαν όμως την «πιστοποίηση» του Κιότο. Και ξεκίνησε μια μάχη σαν τον βασικό μέτοχο. Και τελικά, στις 22 Απριλίου 2008, επιβλήθηκε στην Ελλάδα, ποινή αποκλεισμού από το Σύστημα Εμπορίας Ρύπων για τρεις μήνες με απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης της Γραμματείας του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή.
Ο Σαρακατσάνος Σουφλιάς, κατάφερε, να αποβληθούμε προσωρινά από το σύστημα εμπορίας ρύπων και δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε καθαρό αέρα. Οπότε για να μην πάθουμε ασφυξία και να έχουμε «προστασία από ρύπους» επανηλθαμ,ε στους πιστοποιημένους Οβριόπουλους και επανήλθαμε μαζί με τις άλλες 140 χώρες του Πρωτοκόλλου του Κιότο και πληρώνουμε στους Τσιφούτ μάγκες , όλοι 50-60, ευρώ το τετράμηνο για καθαρό αέρα κοπανιστό!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://charleshughsmith.blogspot.gr/2017/04/the-lefts-descent-to-fascism.html?m=1

But now it's the Left that's descending into fascism, and few seem to even notice this remarkable development. By Left I mean socialist-leaning, progressive, internationalist/globalist political parties.
What is fascism? There is no one tidy definition, but it has three essential elements:
1) State and corporate elites govern society and the economy as one unified class.
2) This status quo (i.e. The Establishment) seeks to impose a conformity of values and opinion that support the dominant narratives of the status quo via the mass (corporate) media and the state-controlled educational system.
3) Dissent from any quarter is suppressed via mass-media ridicule, the judicial crushing and silencing of whistleblowers, and all the other powers of the central state: rendition, extra-legal imprisonment, political gulags (in our era, disguised as drug-war gulags), character assassination, murder by drone, impoverishing dissenters via firings and blacklists, and on and on.
The Left is now the political wing of the corporatocracy.

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...