16/4/17

Ταγίπ ο Μεγαλοπρεπής

Αποφάσισε ότι είναι ηγέτης μια μεγάλης και κυρίαρχης χώρας, και όχι κολαούζος. Επομενως, ασκησε ενώπιων της οθωμανικης δικαιοσύνης, ποινική δίωξη κατά του πρώην αρχηγού της CIA Τζον Μπρέναν, για «απόπειρα ανατροπής της τουρκικής συνταγματικής τάξης», για «απόπειρα ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης» και για «συμμετοχή σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση», και θα εκδώσει και ερυθρό δελτίο μέσω της Ιντερπόλ. 
Ποινική δίωξη, ασκήθηκε από την εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης, και για τον πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα την ΗΠΑ Πριτ Μπαράρα, τον οποίο έδιωξε ο Ντόναλντ Τραμπ, και το πρώην στέλεχος της CIA Γκράχαμ Φούλερ.
Μαγαλεία!
Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει και «οι δικοί μας», και για τον «Αττίλα» και για την 17Ν του Αβράκωτου. Αλλά οι δικοί μας «αριστεροί», «προοδευτικοί» και «δεξιοί» είναι τρόφιμοι της CIA και της Πρεσβείας. Να δούμε τώρα, αν θα πάρουν γραμμή και οι άλλοι.
Αν βρεθεί ένας εισαγγελέας στα Σκόπια να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Μπρέναν, για απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης» στα Σκόπια, και να βρεθεί εισαγγελέας στην Δαμασκό, για να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του νυν διευθυντή της CIA Μάικ Πομπέο και του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Ρέιμοντ Μακμάστερ, «για συμμετοχή στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», στην Ιτλίμπ.
Το καλύτερο, θα ήταν να ασκήσει και η Μόσχα ποινική δίωξη κατά του Μπόρις,από την αυτοκρατορία της Πουστιάς, για υπόθαλψη των τρομοκρατών στο Λονδίνο.

Χριστός Ανέστη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=QJnwM-UCV7A

ceca od banica pred foto zum





malu pokje - guptin budala - Ohrid - Struga, kaj otpadon

https://www.youtube.com/watch?v=KAdpHw28EuA

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σώθηκες Χατζάρα... Όλοι θα τρέξουν να κάνουν μήνυση στην υπερδύναμη... Είναι σαν να κάνεις μήνυση στον Αρχινονό της Μαφίας...