24/4/17

Κεφάλι-Κεφάλι η Μαριν με τον Πουστρόν

Οι ρουφιάνοι Γκαλοπαδόροι αβανταδόροι έλεγαν πάλι παραμύθια Μετά την καταμέτρηση περισσότερων από 33 εκατομμύρια ψήφων, το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε στις 22.40 τοπική.

Πουστρόν 23,11% και Λε Πεν 23.08% .
Φιγιόν 19,81% ,  Μελενσον 18,62%

Μόλις έκλεισαν οι κάλπες τα exit poll στη Γαλλία ανακοίνωσαν: Πουστρόν 23.8% Λε Πεν 21.7%, Φιγιόν 19.8% , Μελενσον 19.2% , Αμόν 6.5%, Ντυπόν 5% κλπ κλπ

Η χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης και των "τραπεζιών" της τηλεόρασης είναι προφανέστατη

6 σχόλια:

Dimitrios Doulias είπε...

Ρότσιλντ εναντίον Εθνικιστών . . .

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα τελικά.Οι πρώτες αναλύσεις δείχνουν νέα εποχή και για τη Γαλλία.Μπαίνει στο κλάμπ Ιταλίας-Ελλάδος-Ισπανίας όπου έχουμε νέο πολτικό σκηνικό εν αντιθέσει με το Βορρά από συνεχίζει η πολιτική αδράνεια και πάνω κάτω τα ίδια.
Αν η Λε Πεν θέλει να κερδίσει πρέπει να βγει και να πει ότι απλά και μόνο θα προκυρήξει δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας στην ΕΕ και μετά θα παραιτηθεί για να ξαναγίνουν εκλογές ! Έτσι χάνετε το μοναδικό επιχείρημα που ενώνει το "συνταγματικό τόξό" της Γαλλίας αν και πλήθος κομμάτων δεν ακολουθεί το ψευτοδίλημμα του δευτέρου γύρου.
Ο δεύτερος γύρος είναι ύποπτος.Ως στοιχηματίας δεν θα στοιχημάτιζα στο Μακρόν τα λεφτά μου.Πολλά πράγματα δεν εγγυώνται ότι δε θα είναι η νέα Χίλλαρυ.

avdargor είπε...

χειραγωγηση ξεχειραγωγηση παλι πουλο βλεπω......... χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Η νίκη Λε Πεν ξεκίνησε σήμερα 09.00 στοιχηματικά στο 7.00 (δηλαδή έβαζες 1 έπαιρνες 7) και τώρα πέφτει στο 6.00 (ώρα 14.00) ! Καταλαβαίνετε τι γίνεται.Βάλτε γρήγορα μάνι γιατί θα φτάσει πολύ κάτω.Αν πέσει κάτω από 4 αξίζει να ποντάρεις Μακρόν μετά...Είπαμε.Κατά τα άλλα τα τηλεκάναλα έχουν χρήσει το Μικρόν πρόεδρο της Γαλλίας όπως είχαν χρήσει τη Κίλλαρυ πρόεδρο των ΠΗΠΑ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Δυστυχώς είναι πολύ πιθανό στον δεύτερο γύρο το 65%Μακρόν και 35%Λεπέν,
γιατί τα άλλα κόμματα θα κατευθύνουν τους ψηφοφόρους τους προς αυτόν
και γιατί το 45% των ψηφοφόρων (γενετικό κράμα των σημερινών Γάλλων)είναι Γαλάτες, Έλληνες, Σάλιοι Φράγκοι, Σίκαμβροι Φράγκοι, Νορμανδοί,
το υπόλοιπο 55% όμως είναι έγχρωμοι..

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κάνε μας καμμιά ανάλυση για τις εκλογές στην πατρίδα σου...