18/4/17

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η Τασία και ο Τσιπρά

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι περίπου 60.000 και σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης από την πρώτη Ιανουαρίου έως τις 8 Μαρτίου είχαν καταγραφεί 2.724 νέες αφίξεις. Ας πούμε 63.000 επισήμως.
Και η «αντιρατσιστική» κυβέρνηση των ΕΚΟΥΜΟΥ θέλει να «μοιράσει» τους «πρόσφυγες» σε όλη την επικράτεια. Όλες οι πόλεις, θα πάρουν μέχρι το 10% των κατοίκων τους σε επιδοτούμενος μουσουλμάνους.
Τα ΗΑΕ , (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), είναι μια μουσουλμανική και φιλάνθρωπος χώρα, της οποία το ΑΕΠ είναι περίπου διπλάσιο από το ελληνικό,(380 δις δολάρια) και το κατά κεφαλήν εισόδημα είναι τριπλάσιο από το ελληνικό.(66000 δολάρια).
Και όμως η Φιλάνθρωπη αυτή χώρα που συμμετέχει «στην ανθρωπιστική βοήθεια και στις προσπάθειες διάσωσης σε στρατόπεδα προσφύγων στην Ιορδανία και την Ελλάδα», έχει διακηρύξει ότι, «στο πλαίσιο των διεθνών ευθυνών της που σχετίζονται με τη συριακή κρίση προσφύγων, θα αποδεχτεί 15.000 οικογένειες από τη Συρία τα επόμενα πέντε χρόνια».
Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος για να καταλάβεις τι γίνεται.Απλά πρέπει να μην είσαι εντελώς βλάξ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι προφανες οτι προκειται για επιδοτουμενο εποικισμο

με το χρημα εξαγοραζουν την συνενοχη στην υποβαθμιση των χωρων θυματα

το αιγαιο ειναι εποικιστικο προγεφυρωμα και καμια διαθεση να το σταματησουν δεν υπαρχει,αφου εχουν φτιαξει νομους σκοπιμως που απο το πρωτο δευτερολεπτο που πατα το ποδι τους σε ελληνικο εδαφος ο πειρατης επιδρομεας εχει δικαιωματα που μονομερως του αναγνωρισαν τα κρατη θυματα και οι πολιτικοι τους ηγετες.

οταν αναγνωριζεις δικαιωμα απο τη πρωτη στιγμη που πατα ποδι στον εισβολεα,το ζητημα εχει πλεον ληξει και γινεται απλως διαχειριστικο κατοπιν του εποικισμου που εχεις ευλογησει και συμφωνησει.

το κρατος δηλαδη οι πολιτικες κομματικες συμμοριες που εχουν ταυτιστει μαζι του, εχει αποδεχτει αν δεν το επιδιωκει και την δημιουργια μειονοτητων γεωστρατηγικων και την γενικη αλλοιωση πληθυσμιακης συνθεσης και δημογραφιας διασπειροντας τον εποικισμο παντου με τοπικους θυλακες.


το κρατος κλεινει το ματι και προσκαλει εποικιστες ,οπως εκανε η αυστραλια πριν ομως... 130 χρονια σε αδεια εδαφη

οσο για τα εμιρατα,προκειται για κρατος παμπλουτο και χωρα που κολυμπα στη χλιδη της ερημου, μαλακες ομως δεν ειναι και το εχουν δηλωσει καθαρα οτι δεν θα καταστρεψουν την ευπορη χωρα τους μαζευοντας ο,τι τριτοκοσμικη σαβουρα υπαρχει


αυτες ειναι αβαριες για χωρες μπανανιες τυπου ελλαδας.

Ανώνυμος είπε...

Και που δεν είμαστε βλάκες Χατζάρα, βλέπεις να κάνουμε τίποτα για να τους σταματήσουμε; Εσύ που έχεις και κάποια επιρροή στους αναγνώστες σου, έπρεπε προ πολλού να έχεις κάνει κάτι για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, αντί να τους στέλνεις να ψηφίσουν ΛΑΟΣ και ΧΑ...

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...