14/4/17

Οι «Άνωθεν» ανησυχούν για νίκη του λαού και της Λε Πεν

Λοιπόν, όχι να το παινευτώ, αλλά είμαι πολύ μπροστά από τους «ψευτο-δημοσκόπους».
Στις 23 Φεβρουαρίου, το «deltio11» σας είπε ότι «όλες οι εταιρίες «κλέβουν» από την Λε Πεν», και ότι «τα ποσοστά της είναι μεταξύ του 28,5% και του 32,3». Σας προειδοποίησα ότι η Λε Πεν στον πρώτο γύρο μπορεί να έχει 10 με 11 εκ ψήφους «που όμως μπορεί να είναι τελικά μέχρι και 13,5 εκ». Σας είπα ότι , «το διάγραμμα της της Λε Πεν είναι ανοδικό ενώ του Φιγιόν είναι στάσιμο και του σοσιαλφιλελέ πούστη, πτωτικό, παρόλο το «σπρώξιμο»». Σας είπα ότι μόλις το 44%. Τον οπαδών του είναι απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους, ενω οι ψηφοφόροι της Λε Πεν είναι μπετόν αρμέ. 82% το έχουν αποφασίσει οριστικά. Σας είπα ότι στον δεύτερο γύρο, «το 50% των νέο-κομμουνιστών του Μενελσόν και το 25% του αριστερού σοσιαληστή Αμόν δεν πρόκειται να διαλέξει ουτε Πλαστήρα ούτε Παπάγο».

Τα θυμήθηκα, διότι το «REUTERS», άρχισε να τα «γυρίζει» και λέει ότι «οι γαλλικές εκλογές κρύβουν εκπλήξεις», ότι «η διαφορά ανάμεσα στον Μακρόν και την Λεπέν θα είναι πολύ μικρότερη», ότι, «πολλοί αριστεροί θα απέχουν από τον δεύτερο γύρο, ενώ πολλοί συντηρητικοί θα ψηφίσουν την Λεπέν».

«Η Μαρίν Λεπεν βρίσκεται στο 30%» λέει η «βόμβα» που έριξε το «πρακτορείο». «Το φαινόμενο Μακρόν, όπως καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, έχει υπερεκτιμηθεί», είναι η άλλη βόμβα.

Και όπως σας είπα, καθαρά «μαθηματικά» η Μαρίν θα μπορούσε να είναι στο 27,81% και ο γκέι τραπεζοϋπάλληλος στο 22,4%. Πριν τα Ντιμπέιτ.

Και όπως σας είπα, ο «καθαρόαιμο», ο «κεντρώος», ο «άσπιλος», που τον έσπρωχναν «με τα πάντες», έχει κολλήσει και δεν τραβάει. Τώρα, οι δημοσκόποι με τρόμο ανακαλύπτουν ότι η βάση του γαλλικού πολιτικού δικομματισμού έχει ανατραπεί.
Ο άξονας δεν βρίσκεται πλέον στην εφεύρεση των Ρότσιλντ περί τάξεων, αριστεράς και δεξιάς, αλλά μετακινήθηκε, στην αναμέτρηση Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και Εθνικής Ανεξαρτησίας. Το πολιτικό δίλημμα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές δεν είναι πλέον η επιλογή μεταξύ «δεξιάς» και «αριστεράς», αλλά η επιλογή μεταξύ των διεθνιστών υπερ-Ευρωπαίστών που συντάσσονται υπό τον Μακρόν και των πατριωτών που συστοιχίζονται πίσω από την Λε Πεν.
Ο Μακρόν είναι ο «Σωτήρας» της ευρωζώνης των Ανεξάρτητων Τραπεζιτών και της υπερεθνικής Ελίτ και η Λε Πεν είναι ο «απόστολος» της Λαϊκής Κυριαρχίας.

Τελικά όταν έγραφα το 2010 την διακήρυξη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας ήμουν χρόνια μπροστά. Ερχόμουν από το «μέλλον».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χατζάρα μπας κι είσαι χρονοταξιδιώτης; Τελικά δεν θα είναι ντέρμπυ; Η Μακράν θα επιβληθεί εύκολα επί του Μακρόν;

Είδες όμως, για να φτάσει ως εδώ η Λεπέν, έπρεπε να διαγράψει και να βάλει στο γηροκομείο τον "Χρυσαυγίτη" πατέρα της...

Ανώνυμος είπε...

Αν και φαίνεται πιο γνήσια η Λεπέν από τον Τραμπ φοβάμαι μην κάνει και αυτή υπερκωλοτούμπα όπως ο Τραμπ που ξεπέρασε τον Καρατζαφέρη.

panos είπε...

Ἄν τελικῶς οἱ Γἀλλοι βγάλουν Λεπέν, νὰ σταλεῖ μαχητικὸ μήνυμα ἀπὸ τοὺς Ἕλληνες ἐθνικιστές: ὅλοι Σιτροέν!

Ανώνυμος είπε...

ο τραμπ ακουλαs τραμπ αμπουρδαs του φουρλοποταμου-ξηροταγαρου η κομανετσι τηs κουραδοποταμιαs το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs...
Ο παραλιγο...πρωθυπουργοs να αποδεχεται εικονικα τιμολογια;
ixnos.blogspot.gr/2013/09/o.html

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...