24/4/17

Mπροστά ο Πουστρόν

Πουστρόν 23.54%
Λε Πεν 22.33%
Ζαν-Λυκ Μελανσόν 19%
και Φρανσουά Φιγιόν 18,87%

6 σχόλια:

avdargor είπε...

πουναι ρε Χατζατζαρα Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ/ΤΣΟΥΝΑΜΙ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΑΥΝΕ????...

ο Γιωργαρος ο Παπαδοπουλος ,μηπως φταει ε??? χαχαχαχαχ

ΡΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΨΗΦΟ ΜΕ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΡΙΧΤΗΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΔΡΟΜΟ!!!! συνελθετε ρε μαλακες απογονοι του σκατοΔραγουμη. που θα μου σωσετε κ την ελλαδα. ελεος... ΟΙ ΚΑΛΜΑΡΑΔΕΣ εθνικιστες ειχαν αντιπαλον δεος του "ξανθου γενους" προφητειας... την "ξανθομαλλουσα".. παλι λε πουλε...... ποιο εγξυρες ειναι οι προφητεις του παισιου τελικα.

Ανώνυμος είπε...

Οι Γάλλοι θέλουν Γαλλία ισλαμική. Η θηλυκοποιημένη δύση απλά επιταχύνει το προδιαγεγραμμένο τέλος της. Το αρρενωπό ισλάμ έρχεται, οι γυναίκες πίσω στις κουζίνες τους και οι ομοφυλόφιλοι κάτω από τις ταράτσες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ


Ο Πουστρον-Μακρόν μπήκε για πρώτη φορά σε κυβερνητικό πόστο στην... ώριμη ηλικία των 26 ετών και στα 30 του "παραιτήθηκε" για να πάει να δουλέψει ως επενδυτικός σύμβουλος στους Ρότσιλντ ενώ είχε πτυχίο... φιλοσοφίας !!!

ΘΑΥΜΑ!




κάτι δηλαδή σαν τον Ντάισελμπλουμ που προεδρεύει-κλαδευει στο Eurogroup έχοντας πτυχίο ....γεωπόνου !


Αφού έγινε αμέσως εκατομμυριούχος ... δουλεύοντας και φιλοσοφώντας στους Ρότσιλντ, "αποφάσισε" να κάνει σόλο πολιτική καριέρα και χωρίς να έχει εκλεγεί ποτέ σε κανένα δημόσιο αξίωμα και χωρίς να έχει καν δικό του κόμμα σαν δοτός των σοσιαλιστων, πάει σφαίρα για πρόεδρος της Γαλλίας!

ΘΑΥΜΑ ^2


Επίσης στην εξωτερική πολιτική υιοθετεί τις θέσεις του Ολάντ υπέρ του Ισραήλ και αποφεύγει συστηματικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το αν θα πρέπει η Γαλλία να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος.

Ο λιμοκοντόρος των Ρότσιλντ απο την μεγαλη σχολή των επιλεγμένων δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής κάθε πολιτικής του Ισραήλ και ξαφνικά βλέπει να του ανοίγουν διάπλατα όλες οι πόρτες και να τον ψηφίζουν οι Γάλλοι σαν τρελοί θεωρώντας τον σωτήρα!


Βρε κάτι περίεργες συμπτώσεις που συμβαίνουν...

Ανώνυμος είπε...

προβλεψη θελουμε κυρ Σπυρο.
στο ποντο ειναι η διαφορα.
εγω νομιζω η μανταμ Μαρι θα βγει.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ δυο εβδομάδες υπομονή.Λες πράγματα της 5ης Μαΐου.Προσωπικα ειμαι αριστερός αλλά θα ψήφιζα Λε Πεν με 10 χέρια ! Υπομονή.Δε σου λέω οτι θα κερδίσει όμως δεν ειμαι και πολυ σίγουρος οτι ο Μακρον θα κανει περίπατο.Αν δεις τα αποτελέσματα πήρε τη μισή Γαλλία η Λε Πεν.Ο μπαμπάς της μια επαρχία είχε πάρει οταν μπήκε στο β γύρο ...Ειναι και αλλά χαρακτηριστικά που δείχνουν ντέρμπι.Βεβαια αν εισαι σίγουρος για το Μακρον στοιχημάτισε να τα οικονομήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε το πόνο μας εχουμε και τον σαδιστή τον Τασιλι να μας δουλεύει, κατάλαβες;