20/4/17

Η υπερθέρμναση του Ρότσιλντ

Ακραία καιρικά φαινόμενα . Απριλιάτικη χιονοθύελλα
Φέτος, το 2017, τη νύχτα μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης, (18 προς 19η Απριλίου) μια χιονοθύελλα σάρωσε τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

Πριν από 76 χρόνια το πρωινό της 12ης Απριλίου 1941 στην Κλεισούρα του Κλειδίου, (Bεύης), το χιόνι ήταν στρωμένο σε πάχος 30 εκατοστών στις πλαγιές των λόφων. Ως το χάραμα πολλοί Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί, που κατείχαν θέσεις στις πλαγιές, υπέφεραν από κρυοπαγήματα και ήταν ανίκανοι να χειριστούν τα όπλα τους. (Όμως, είχαν ήδη λάβει τις διαταγές για τακτική υποχώρηση στη γραμμή του Αλιάκμονα, η οποία θα άρχιζε το ίδιο βράδυ).
Η προέλαση των Γερμανών στη μάχη της Βεύβης σταμάτησε για μερικές ώρες από το σφοδρό χιόνι.

ΥΓ. Λέω, για την… υπερθέρμανση

1 σχόλιο:

ikonsgr είπε...

M'αρέσεις Σπύρο που αραιά και που τους την "λες" χοντρά για την πράσινη πίπα περί "υπερθέρμανσης κλιματικής αλλαγής και του κακού ανθρωπογεννούς CO2 που καταστρέφει τον πλανήτη" (τώρα βέβαια, το γεγονός ότι χωρίς το "κακό" CO2 ΔΕΝ θα υπήρχε φωτοσύνθεση=> δεν θα υπήρχε ζωή στον πλανήτη, είναι "λεπτομέρια", εμείς το CO2 το θεωρούμε "ρύπο".....)
Αν θέλεις, πάρε να διαβάσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙ ...."ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ":
http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/globalwarming.html
http://www.petitionproject.org/review_article.php

ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ CO2 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ:
http://www.petitionproject.org/index.php
Λετε όλοι αυτοί να είναι... "υπάλληλοι των πετρελαιάδων!";....

ΓΝΩΣΕΣΘΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ! ;-)