20/4/17

Το «Κράτος Δικαίου» …ανησυχεί

Μετά τον Άσαντ και τον Κίμ θα βομβαρδιστούν άπαντες!

Ο διεθνής χωροφύλαξ, η «Παγκόσμια ηθική συνείδηση», «ανησυχεί για την κατάσταση στη Βενεζουέλα», ειπε ο Ρεξ .
"Οι HΠΑ παρακολουθούν στενά την πολιτική κατάσταση, και ανησχούν", επειδή, τα παιδιά της εκεί πρεσβείας και οι τρόφιμοι της Σια ,  εμποδίζονταν από το να ανατρέψουν την κυβέρνηση.
«Ανησυχούμε ότι η κυβέρνηση του Μαδούρο παραβιάζει το σύνταγμα και δεν επιτρέπει στην αντιπολίτευση να εκφράσει τις απόψεις του λαού της Βενεζουέλας», δήλωσε ο Τίλερσον.
Και η διοίκηση της αμερικανικής General Motors κατήγγειλε πως οι αρχές της Βενεζουέλας κατάσχεσαν παράνομα το εργοστάσιό της. «Χθες, το εργοστάσιο της GM αναπάντεχα κατελήφθη από τις δημόσιες αρχές, οι οποίες εμπόδισαν την ομαλή του λειτουργία» αναφέρεται στη ανακοίνωση της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας που διαμαρτύρεται επειδή, «διάφορα περιουσιακά στοιχεία, όπως και οχήματα, αρπάχθηκαν παρανόμως από τις εγκαταστάσεις », της.
Ο Μαδούρο θα βομβαρδιστεί!

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ απαντώντας σε αίτημα της «Φωνής της Αμερικής» για να σχολιάσει την πολιτική κρίση για τους ακροατές στην πΓΔΜ είπε: «Ανησυχούμε για την κατάσταση αυτή . Οι πολίτες της FYROM εξέλεξαν τον Δεκέμβριο τους εκπροσώπους τους στο Κοινοβούλιο , και υπάρχει μια σαφής πλειοψηφία, που περιμένει να σχηματίσει κυβέρνηση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ενθαρρύνει τις τοπικές αρχές να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να σχηματισθεί κυβέρνηση, χωρίς περεταίρω καθυστέρηση, έτσι ώστε η χώρα να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να γίνει πλήρες μέλος της ευρω-ατλαντικής οικογένειας. Οι πολιτικοί που προσπαθούν να εμποδίσουν το σχηματισμό κυβέρνησης υποτιμούν το Κράτος Δικαίου, τις δημοκρατικές διαδικασίες και τη σταθερότητα στη χώρα .Θα συνεργασθούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να ενθαρρύνουμε αυτούς τους πολιτικούς να σταματήσουν να εμποδίζουν και να αναλάβουν τις ευθύνες για τις πράξεις τους».

Είναι σαφές ότι ο Ιβάνοφ που «εμποδίζει» , θα βομβαρδσιστεί με …. «κυρώσεις».

Ο διεθνής χωροφύλαξ, δεν ανησυχεί για τον μαφιόζο Θάτσι που μίλησε από το χαφιεδοραδιόφωνο της Cia για τη Μεγάλη Αλβανία .
Μιλώντας στην αλβανική εκπομπή του ραδιοφώνου της Cia , “Radio Evropa e Lirë”, ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι συμφώνησε με τις δηλώσεις Ράμα για τη Μεγάλη Αλβανία, και είπε: « Φυσικά, το έχω πει από το 2013, και το λέω και τώρα. Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση κλείσει την πόρτα στο Κοσσυφοπέδιο, οι Αλβανοί της περιοχής θα ζήσουμε σε έναν ενιαίο χώρο και στη συνέχεια θα ενσωματωθούμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια».

Ανησυχούμε και εμείς  για την κατάσταση αυτή. .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχεις γιατι θα βομβαρδιστεις

Ανώνυμος είπε...

χίλιες φορές καλύτερα Χίλαρυ ! ελπίζω να μη βγει η ΛεΠεν και να λέμε το ίδιο...

Ανώνυμος είπε...

ο αλβανοι θα μπουν στην ευρωπαικια οικογενεια σε ρολο πρεζεμπορα ανηψιου

σαν κωμωδια μοιαζει με γκεστ σταρ σε επομενα επεισοδια



και

Το ΝΑΤΟ να βομβαρδισει το λαζαρατι σε πολεμικο σιριαλ

Ανώνυμος είπε...

χιλιες και μια φορες καλυτερα ουτε χιλαρυ ουτε Τραμπαριφας,εεε τοτε ποιος?

ελα ντε εδω σε θελω!!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...