24/4/17

Βορειοηπειρώτης χάλασε το πανηγύρι του Ράμα στο Αλύκο -

Ο αλβανός πρωθυπουργός πήγε χθες στο Αλύκο του Δήμου Φοινικαίων και μοίρασε τίτλους ιδιοκτησίας σε κατοίκους της περιοχής, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, για να περάσει μήνυμα της ειρηνικής συμβίωσης μεταξύ της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και της κυβέρνησης του Αλβανίας.

Την εκδήλωση, στην πλατεία Κύπρου παρακολούθησαν γύρω στα 200 άτομα από τα οποία τα 130 ήσαν στελέχη του Σοσιαλιστικού Κόμματος από την περιοχή και την πόλη των Αγίων Σαράντα και ασφαλίτες.
Ωστόσο στους τοίχους γύρω απ’ την «Πλατεία Κύπρου» του Αλύκου, είχε γραφει το σύνθημα, «Κάτω η δικτατορία του σουλτάνου Έντι Ράμα».

Η εκδήλωση κυλούσε ομαλά έως τη στιγμή που παρενέβη κάτοικος του χωριού Κώσταρι, ο οποίος είπε στον Αλβανό πρωθυπουργό: «Από τη μία μας δίνετε τους τίτλους ιδιοκτησίας και από την άλλη γκρεμίζετε τις εκκλησίες μας όπως τον Άγιο Αθανάσιο στους Δρυμάδες. Ήρθατε εδώ για να μας δείξετε ότι είστε φιλέλληνας αλλά κοιτάτε πως να αφανίσετε τον Ελληνισμό εδώ , γι' αυτό και ενώσατε το Βρανίστι με τον Δήμο Χειμμάρας».
Δεν πρόλαβε να συνεχίσει. Επενέβησαν οι μπράβοι του Έντι Ράμα, και απομάκρυναν τον δημότη Φοινικαίων που διαμαρτυρήθηκε, από το σημείο που ήταν ο πρωθυπουργός.
Ο Εντι Ράμα, που θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο ανθέλληνας Πρωθυπουργός της Αλβανίας προσπαθεί να κερδίσει τις ψήφους της μειονότητας όπως εκανε και στις δημοτικές εκλογές.
Χθες δόθηκαν αρκετοί τίτλοι ιδιοκτησίας σε αυτόχθονες κατοίκους του Δήμου Φοινικαίων, αλλά μετά το πέρας της επίσημης εκδήλωσης επιδόθηκαν μυστικά, δέκα τίτλοι, σε καταπατητές, αλβανούς μουσουλμάνους.

Πηγή: Ελεύθερος Λόγος Αργυρόκαστρου

Περισσότερες βαλκανικές ειδήσεις στο.......
http://ta-mavra-nea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...