24/4/17

Γαλλικές εκλογές. Ανοιχτός ο δεύτερος Γύρος

Τελικά τα έγκυρα ήταν 35,737,724. Η Μαρίν πήρε 7,658,990 και ο Κεντροφιλελέ Πουστρόν 8,528,585. Μαζί του στον δεύτερο γύρο, για να μη βγουν οι ακροδεξιοί, θα είναι οι ιουδαίοι-σοσιαλληστές του Αμόν.
Ο François Asselineau με 329,951 ψήφους και ο Nicolas Dupont-Aignan με 1,689,686, έλεγαν προεκλογικά τα ίδια με την Λε Πεν για την «ευρω-γραφειοκρατία» και λογικά οι δικοί τους, θα πάνε με τη Λε Πεν.
Η Λε Πεν ξεκινάει με 9500000 και ο Πουστρόν με 10500000, χοντρικά.
Τα 7,011,856 που ψήφισαν Jean-Luc Mélenchon θα ψηφίσουν «κατά συνείδηση». Κάποιοι θα πάνε στην εξοχή, κάποιοι θα ψηφίσουν Λε Πεν και κάποιοι θα κάνουν «αντιφασιστικό μέτωπο με την Γκολντμαν Ζαξ». Από αυτούς θα κριθεί.
Από τους «κεντροδεξιούς», όσοι ήταν να πάνε στον Πουστρόν έχουν πάει ήδη. Από τα 7,126,632 του Φιγιόν, οι περισσότεροι είναι «δεξιοί νοικοκυραίοι». Λογικά από αυτούς ο Πουστρόν θα πάρει το μικρότερο μέρος. Οι άλλοι, αν δεν ψηφίσουν την Μαρίν θα πάνε για την εξοχή.
Το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, όπως τα βλέπω εγώ, είναι ανοιχτό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αισιόδοξος εισαι. Εγώ στεναχωρήθηκα που βγήκε δεύτερη εστω και με μικρή διαφορά. Μα ειναι δυνατόν να τους ρημάζουν οι εισβολείς τη χώρα και να ψηφίζουν έναν ουσιαστικά Σταυρο Θεοδωράκη; Απελπισία!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σπύρο,

Ό εκλεκτός των τοκογλύφων είναι ήδη πρόεδρος.
Σιγά, οι γάλλοι μην εκλέξουν τη Λεπέν.
Τί Μάης τού 1968, τί Μάης τού 2017...
Η γαλλική κομμούνα καλά κρατεί...

Το είδαμε το έργο σε Αυστρία και Ολλανδία...
Η Ευρώπη βαδίζει ολοταχώς στον εξισλαμισμό...

Ανώνυμος είπε...

ανακουφιση

ετσι λενε στο τηλεκαναλο αλφα στις ειδησεις τωρα με το γερμανοεβραιοπουλο παρουσιαστη στις 7 το απογευμα


ανακουφιση λεει στην ευρωπη ενεκα γαλλιας

κατα πρωτον αυτη η ανακουφιση λεγεται συνεχεια,οποτε πρεπει να εχουν μεγαλο προβλημα με τον πρωκτικο τους σφικτηρα οι τυποι,τωρα της ευρωπης ,των ελλαδικων μμε δεν ξερουμε ακριβως ποιοι ειναι οι ευκοιλιοι.

η προστατη θα εχουν και συνεχως ανακουφιζονται απο μπρος .



κατα δευτερον κανεις τους δεν προσδιοριζει οταν μιλανε για ανακουφισεις σε ποια ευρωπη αναφερονται;

μηπως στους γραφειοκρατες με τους παχυλους μισθους και μιζες που κανουν τη βρωμικη δουλεια για την...δημοκρατια τους, μηπως στα ιδια τα μμε για μηπως στα αφεντικα τους τους τραπεζιτες και τις πολυεθνικες που μισουν χωμα εθνη και εθνικες παραγωγες;


επισης αλλη καραμελα ειναι ο ακροδεξιος εφιαλτης και η δημοκρατια

για τον εφιαλτη που εχουν δημιοργησει με την ανεργια την λαθρομεταναστευση και ολο το δυτικο κεφαλαιο που κερδοσκοπει διχως δασμους απο το 90 με τις δουλειες ολες εκτος δυσης μεταφερμενες δεν μας ειπανε τιποτα ποτε θα ανακουφιστουν οι λαοι επιτελους;


οσο για την δημοκρατια ,αυτοι την εχουν κανει αυτοσκοπο κατα το η τεχνη για την τεχνη ωστε να κρυβονται πισω της δολιως ...

και μην λησμονουν οτι η δημοκρατια και οι αξιες της δεν ειναι πολιτικο συστημα ουτε οικονομικο,ειναι απλως μια μεθοδος ληψης αποφασεων

μην κρυβονται πισω της γιατι φαινεται ο κωλος τους οταν ανακουφιζονται...


συστηματα ειναι ο καπιταλισμος ο μαρξισμος ο ισλαμισμος και ο εθνικισμος

και ουτε υπαρχει για να εξυπηρετει τους ανακουφισμενους δεν ειναι αυτοσκοπος ειναι μεσον.



Βλεπετε πως ολο το πολτικο συστημα σε ολες τις ευρωπαικες χωρες και γενικα δυτικες ειναι χιλια κομματα μια πολιτικη που την εκπονουν οι τραπεζιτες και οι δυτικες πολυεθνικες

ολοι μια φαρα ειναι και ιδια τα αφεντικα τους

o ενας στηριζει τον αλλο και κοιτανε να κοιμιζουν τα πληθη για να παιρνουν την αμοιβη απο τα αφεντικα τους

Ανώνυμος είπε...

Αν γενικά ο Μελανσόν, Φιγιόν και Ντουπόν είναι προς τα δεξιά, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί να ψηφίσουν τον πλούσιο αριστερό. Ή δεν θα πάνε καθόλου ή θα ψηφίσουν Λεπέν, λίγοι θα πάνε για Μακρόν. Αν και μου φαίνεται όνειρο θερινής νυκτός να βγει η Λεπέν, μετά τον Τραμπ παραμένω να έχω ελπίδες. Είναι όντως ανοικτό το αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο μέσος 'εκπαιδευμένος' πολίτης στην Ελλάδα έχει καλή γνώμη για την δημοσιογραφία του Θεοδωράκη(ποταμίστας ας πούμε) την κινηματογραφία του συγχωρεμένου Αγγελόπουλου , και την πρόζα-σάτιρα του τραγουδοποιού Τζίμη Πανούση.

Δλδ έχουν οπαδούς και ανθρώπους που σκέφτονται και αντιδρούν όπως οι άνωθι.

Σάτιρα μετά χοντρής κονόμας από το κρατικό σύστημα που μοιράζει 'δουλίτσες' δεξιά και αριστερά.

Ο μέσος λοιπόν όρος του Ελληνα πολίτη παραμένει με χαμηλότατο επίπεδο διείσδυσης στα κεκκαλυμένα γεγονότα, και ακολουθεί ώς follower τους επιβαλλόμενους 'προοδευτικούς' opinion makers του ο σκύλος μου πρώτα και κατόπιν τα δικαιώματα των εργαζομένων και τα ωράριά τους.
Η τροφή purina για το κατοικίδιο μου είναι μεγαλύτερη ανάγκη από την γή που με θ΄ρεφει χιλιετίες και που ο μέσος Αμερικάνος έδειξε με την ψήφο του ότι την αγαπάει πραγματικά σε σύγκριση με τον μέσο Ευρωπαίο

Η purina να είναι καλά και τα πεζοδρόμια ας τα καθαρίζει το ρομπότ που δεν έφτιαξες ποτέ...