23/4/17

Η ρατσιστική δίωξη των απόψεων και τα ιουδαϊκά ψέματα της Βικιπαιδείας

23 Απριλίου 1949. Έληξε στο Αμβούργο με πανηγυρική αθώωση
η συγκλονιστική δίκη του Γερμανού σκηνοθέτη Φάιτ Χάρλαν, που είχε κατηγορηθεί από τους Εβραίους , μετά τον πόλεμο, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για το ρόλο του ως σκηνοθέτης της ταινίας «Jud Süß»  που προβλήθηκε το 1940.
Οι Εβραίοι τον κατηγορούσαν ότι συμμετείχε στο κίνημα του αντι-σημιτισμού και ότι βοήθησε τους Ναζί.
Ωστόσο, το Δικαστήριο της βρετανικής κατοχής ζώνης ακύρωσε την αθώωση.

Η εβραιοκρατούμενη Βικιπαιδεία, στο ελληνικό λήμμα για τον Φάιτ Χάρλαν,Veit Harlan γράφει απολύτως ψευδώς: «Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο καταδικάστηκε, το πόρισμα όμως αναιρέθηκε, και ο Χάρλαν σταμάτησε να εργάζεται».

Ο Φάιτ Χάρλαν, ΑΘΩΩΘΗΚΕ από τον φυσικό του δικαστή , αλλά αναιρέθηκε η ΑΘΩΩΣΗ , από τον βρετανό στρατοδίκη.

Ο Φάιτ Χάρλαν μετά τον πόλεμο, μεταξύ του 1950 και του 1958, γύρισε συνολικά εννέα ταινίες. Πέθανε το 1964.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχε την ίδια τύχη όμως ο Γάλλος σκηνοθέτης Jean Mamy, που γύρισε το 1943 την ταινία "Forces occultes", στην οποία αποκάλυπτε μυστικά της μασονίας... Ο Mamy, ή Paul Riche, όπως ήταν το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, εκτελέστηκε στις 29 Μαρτίου 1949, ως συνεργάτης του "εχθρού"... Αξίζει να δείτε την ταινία του:

https://m.youtube.com/watch?v=V4vY_WxXRBc

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια τύχη είχε και ο παραγωγός αυτής της ταινίας, που αποκάλυπτε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό τι εστί μασονία... Ο Robert Muzard εκτελέστηκε κι αυτός ως συνεργάτης του "εχθρού"...

Να υπενθυμίσω ότι και ο Φρανσουά Ολάντ, έπρεπε το 2012 να δώσει τα διαπιστευτήριά του στη Στοά, για να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας:

https://m.youtube.com/watch?v=aXTvwgTdn-Q

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...