13/4/17

Η Ιβάνκα, η φίλη της Ούμα Αμπεντίν και ο Οβριός σύζυγος

Οι άνθρωποι που «έβγαλαν» τον Τραμπ, αποφάσισαν να βγάλουν στη δημοσιότητα για το πώς γύρισε καπάκι η ζωή και εδώ και μέρες γράφουν για τη «φιλία» του Κουσνέρ και της Ιβάνκα που είναι «φιλελέ» με την «τζιχαντήστρια» Ούμα Αμπεντίν της Κλίντον.
Αποκαλύφθηκε ακόμα ότι οι «ανωθεν» χρησιμοποίησαν την κόρη Ιβάνκα για να βάλουν τον Τραμπ να βομβαρδίσει τον Πούτιν.
Και επειδή οι «Άνωθεν», δεν μπορούσαν ούτε να αδιαφορήσουν γιατί στα κοινωνικά δίκτυα η υπόθεση πήρε τεράστια έκταση, ουτρ να την διαψεύσουν, έβγαλαν τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, έδωσε συνέντευξη στην Daily Telegraph και ανέπτυξε «τη θεωρία της μητρότητας».
«Η Ιβάνκα είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει την επιρροή που χρειάζεται. Είμαι σίγουρος πως του είπε: “Κοίτα αυτές τις τρομακτικές εικόνες”» είπε ο Έρικ Τραμπ στην Telegraph και πρόσθεσε: «Μένω μακριά από την πολιτική και μακριά από την κυβέρνηση, όμως ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι η εικόνα των παιδιών σίγουρα τον επηρέασε». Μία ημέρα πριν τους βομβαρδισμούς, η φιλελέ Ιβάνκα Τραμπ, ο άνθρωπος των ‘Ανωθεν» είχε γράψει στο Twitter: «Πονάει η καρδιά μου από τις εικόνες που έρχονται από τη Συρία μετά την επίθεση με χημικά χθες». Την επόμενη μέρα, συνέχισε : «Οι καιροί που ζούμε απαιτούν δύσκολες αποφάσεις. Είμαι περήφανη που ο πατέρας μου αρνείται να αποδεχτεί αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να περιμένει κανείς από μια κόρη που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό και από έναν πατέρα που ασπάστηκε τη Μασονία;

panos είπε...

"ἡ μέρα ποὺ ἔκλαψε ἡ Ἰβάνκα"
συμπέρασμα: νὰ βροῦν τρόπο νὰ ΄ναι χαρούμενη, γιατὶ βλέπω νά ΄ρχονται κι ἄλλοι βομβαρδισμοί

Ανώνυμος είπε...

Όπως λέει και ο Σπ. Χατζάρας,
ΤΚ9 = τού κ@λου τα εννιάμερα...

Ανώνυμος είπε...

εδω λενε οτι κατα πασα πιθανοτητα ο ιδιος ο τραμπ ειναιβεβραιος.
ΟΧΙ με αερα με αρκετες ενδειξεις και λογικα συμπερασματα.

Looks Like Donald Trump May Well Be JewishThat Would Explain A Great Deal...
http://rense.com/general96/trumpjewish.htm

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...