21/4/17

Η επέτειοι

Καλά που θυμήθηκαν στην εφημερίδα του Μανιάτη τα καλά που έκανε ο Γιώργος. Φως νερό τηλέφωνο. Κάθε χωριό και γήπεδο. Κλπ, κλπ.
Τον Αβράκωτο, τον Τομ Καραμπεσίνη, τον Πάπας, τον Σκούρας, δεν τους θυμήθηκαν. Ούτε τον «τσάι-πάρτι».
  Είτε ο πραξικοπηματίας Παπάγος, είτε ο πραξικοπηματίας Γιωργος, είτε ο τενεκές Γεώργιος με το δίκτυο Μπάλφουρ, είτε ο Κόκκος, είτε ο Γιώργος με τη Ζάχαρη, το προτεκτοράτο της Cia και της SoE, λειτουργούσε σε βάρος των Ελλήνων.
Για αυτό κόψανε και τα μηνύματα οι δημοκρατικοί για την αποκατάσταση της «δημοκρατίας».
Πάντως επί δημοκρατίας και πασοκοκρατίας, στις 21 Απριλίου 1987 οι εφημερίδες έγραφαν για την κατάχρηση των 480 εκ. δραχμών του πράσινου τραπεζχίτητης Νεας Σμύρνης και μεγαλο-επενδυτή του Πανιωνίου.
Δημοκρατία Ρεεεεεε.

Το πλήρες χρονολόγιο της 21ης Απριλίου θα το βρεθτε εδώ...
http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2017/04/21.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην το παλεύεις Σπυράκο, η προπαγάνδα σου δεν πιάνει κατά της 21ης Απριλίου.

Ανώνυμος είπε...

το τρέμετε ακόμα και νεκρό τον Γιώργο ε;;;;; ξυδάκι

Ανώνυμος είπε...

Την 12η Απριλιου ο Χιτλερ εξεδωσε απορρητη οδηγια,δια της οποιας διενειμε την Γιουγκοσλαβια μεταξυ της Γερμανιας, της Ιταλιας,της Ουγγαριας και της Βουλγαριας.Η Κροατια ανακηρυχθηκε ανεξαρτητο κρατος υπο την ηγεσια του δρ.Αντε Παβελιτς(Die Deutsche Wochenschau nr.562/1941-06-11 ο Παβελιτς συνανταει τον Χιτλερ στο Ομπερσαλτσμπεργκ)
Η Γερμανια προσαρτησε τα εδαφη που ανηκαν αλλοτε στην παλαια Αυστρια,η Ουγγαρια ελαβε το Βανάτο και η Βουλγαρια την Βαρντασκα.Η Ιταλια ελαβε την ακτη της Αδριατικης.Η Σερβια θα εμενε υπο Κατοχη.Οι Γερμανοι ηθελαν να εκμεταλευτουν κυριως την περιοχη των ορυχειων χαλκου και ανθρακα.

avdargor είπε...

@Παρ Απρ 21, 05:00:00 μ.μ.

το θεωρεις λοιπον τυχαιο οτι τον φοβουνται ΠΟΛΛΟΙ!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!! ακομα και νεκρο......???? πΑΡα Πολλοι................... "αορατοι"....

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...