28/4/17

Αλβανός ανέλαβε τη δημόσια Ασφάλεια στα Σκόπια

Μετά τα επεισόδια και την εισβολή στο Κοινοβούλιο απομακρύνθηκε ο τεως υπουργός Μίτκο Τσαβκοφ που μετά τη συμφωνία της οδού Πρίζνο τοποθετήθηκε διευθυντής της Κρατικής Ασφάλειας και ανέλαβε ο Αλβανός Αγκίμ Νουχίου.

Ο υφυπουργός της υπηρεσιακής Ιορδάνης Λαμανόφσκι που ήταν αστυνομικός διευθυντής του Στίπ, ανακοίνωσε ότι έχουν συλληφθεί και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα του «Γκαζί Μπαμπά» 8 άτομα, ότι ο συνολικός αριθμός των τραυματιών ήταν 83 . (25 ένστολοι αστυνομικοί, 54 πολίτες, 3 βουλευτές και ενας δημοσιογράφος. Τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά και κρατήθηκαν στην κλινική του Αγ.Κλήμη.
Ο Ζάεφ εμφανίστηκε με τα τσιρότα σε συνέντευξη Τύπου, για να πεί ότι δεν θα πάει στη συνάντηση που πρότεινε ο Ιβάνοφ, και τόνις εοτι η χθεσινη επίθεση ηταν απόπειρα δολοφονίας και απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής Τάξης.

Στο «Εθνικό Κέντρο», το νεοεκλεγέν Κοινοβούλιο της Βουλγαρίας υιοθέτησε δήλωση, με την οποία καταδίκασε την εισβολή στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων και τον ξυλοδαρμό ορισμένων βουλευτών, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Πρόεδρος της πΓΔΜ και οι ηγετικές πολιτικές προσωπικότητες θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της κατάστασης για να μην κλιμακωθεί η εθνοτική διαμάχη με βαριές συνέπειες για τη Μακεδονία και τη σταθερότητα της περιοχής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κυριε Χατζαρα , προφανως κανατε καποιο λαθος και αναφερατε την ΠουΓουΔουΜού σαν Μακεδονια στο σχολιο σας.......θα σας παρακαλούσα εφεξής αντί να αποκαλειτε εστω και 'Μακεδονια' το μπασταρδο κρατιδιο στα βορεια συνορα μας να γράφετε καλύτερα το 'ψευτομακεδονια' διότι η συνεχής επανάληψη σε κάθε δήλωση και αναφορά κάποιου εντύπου η παρατρεχάμενου της ΠουΓουΔουΜού τείνει στην εξοικείωση και τελικά στην συνήθεια της ονομασίας που θέλουν να επιβάλουν οι Σκοπιανοι που ντρέπονται για την Σλαβική καταγωγή τους και θέλουν να κλέψουν μια καλύτερη καταγωγή που όμως ΔΕΝ τους ανήκει...ας μην παίζουμε λοιπόν και εμείς άθελά μας το άθλιο παιχνίδι του απατηλού ονείρου τους..

Με την δεουσα τιμη,

Νικηφορος Φωκας