17/1/09

Ανδρέας Λοβέρδος:Υπάρχει απόλυτη και άμεση ανάγκη, η κυβέρνηση να ενημερώσει σε υψηλότατο πολιτικό επίπεδο την Ευρωπαϊκή Ένωση


O πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Πραγματοποιείται επίσημη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, τις επόμενες ημέρες στις Βρυξέλλες.
Υπάρχει απόλυτη και άμεση ανάγκη, η κυβέρνηση να ενημερώσει σε υψηλότατο πολιτικό επίπεδο την Ευρωπαϊκή Ένωση (Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χ. Μπαρόζο, Γενικό Γραμματέα Ε.Ε. και ύπατο εκπρόσωπο για την κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας, Χ. Σολάνα, Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χ. Γ. Πέτεριγκ) για τη στάση της Τουρκίας στο Αιγαίο, τους τελευταίους οκτώ μήνες και ειδικά τον τρέχοντα μήνα Ιανουάριο.
Στην παρούσα συγκυρία, η οργάνωση και η ενεργοποίηση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την προστασία των συμφερόντων της χώρας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 1944 στην Αθήνα (Το αστυνομικό Ρεπορτάζ είναι του Πράκτορος Κόκκα. Το «αγωνιστικό ρεπορτάζ» είναι από τον Ριζοσπάστη)

Και η εκπληκτικά ψευδής είδηση για την σφαγή των Γαργαλιάνων  όπως την μετέδψσαε ο Ριζοσπάστης. Φυσικά όλα τα γραφόμενα γιοα ανατινάξεις τρα...