17/1/09

Επιτέλους μίλησε (Σ. Κομίνης. http://www.styx.gr)




Από τον εξοχότατο Οσάμα Μπιν Λάντεν λάβαμε και δημοσιεύουμε ευχαρίστως την ακόλουθη επιστολή:
"Με τις μαλακιές που έγραψες την περασμένη Κυριακή με αναγκάζεις να διακόψω την ταινία που γυρίζω (δε θα σου αποκαλύψω που) και να ασχοληθώ με πράγματα τα οποία με στενοχωρούν, όπως π.χ. το δράμα των Παλαιστινίων.
Έστειλα μήνυμα στους οπαδούς μου ανά τον κόσμο να αρχίσουν ιερό πόλεμο. Αφήσαμε επίτηδες να περάσουν πάνω από 2 βδομάδες σφαγής της Χαμάς και του ενός και μισού εκατομμυρίου Παλαιστινίων της Γάζας, για να δει ο κόσμος τι κτήνη είναι αυτοί οι Ισραηλινοί που μας εξοπλίζανε μαζί με τη CIA, για να πολεμήσουμε τους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν. Αλλά υπήρχε και ένας άλλος λόγος. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις μια μάχη, από το να καταφέρεις να σκοτώσεις τον αρχηγό του εχθρού. Αυτό κάνουν οι Ισραηλινοί, ήδη έχουν καθαρίσει τους 5 ή 6 αν μετράω σωστά, από τους 10 πρώτους στην ιεραρχία της Χαμάς.
Μεταξύ μας, πολύ νούμερα αυτοί της Χαμάς. Κατεβαίνουν και κερδίζουν εκλογές, ενώ ο σωστός τρόπος για να σφίγγουν οι κώλοι, δεν είναι η ψήφος, αλλά το σφάξιμο με συνέπεια και συνέχεια. Τελοσπάντων με το να περιμένω και να μην καταδικάζω το Ισραήλ, στο οποίο άλλωστε χρωστάω τα πρώτα μου βήματα ως στρατολόγου και ερανιστή για τον ιερό αγώνα των Αφγανών, άφησα καθαρά να φανεί ότι αυτό για το οποίο κατηγορούν οι Εβραίοι τους Γερμανούς, είναι παραμύθι. Σε πολλές μελέτες Εβραίοι επιστήμονες, αναφέρουν με στοιχεία τις αντιδράσεις των Γερμανών στα εγκλήματα του Χίτλερ και αποδίδουν σε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του γερμανικού λαού, την απάθεια με την οποία παρακολουθούσε ή συνεργούσε σ΄ αυτά.
Μην ξεχνάς ότι επί Χίτλερ κανείς δεν διαφήμιζε τα εγκλήματά του και μόνο αυτόπτες μάρτυρες και συνεργοί ήξεραν την έκτασή τους. Τώρα όποιος έχει τηλεόραση ή υπολογιστή, βλέπει τα εγκλήματα ζωντανά και κάνει ακριβώς ότι έκαναν και οι τρομοκρατημένοι Γερμανοί επί Χίτλερ. Την πάπια. Αυτά σε επίπεδο ατομικό, αλλά και κυβερνήσεων. Αρκεί να σου πω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, που σκοπεύει να κάνει μέλος της το Ισραήλ, απλώς ανέστειλε προσωρινά τις διαδικασίες, για να πιέσει για τί; Να βγει απ΄ την πρίζα απλώς η μηχανή του κιμά που διαλύει παιδιά, γυναίκες, άσχετους που δεν ξέρουν, όχι ρουκέτες να ρίξουν, αλλά ούτε νταρτς. Οι ελάχιστοι σε σχέση με τα σύνολα των πληθυσμών διαδηλωτές, δείχνουν πόσο μικρή μειοψηφία είναι αυτοί που έχουν κάποια ανθρωπιά. Καμιά κυβέρνηση εκτός από το Ιράν δεν αντέδρασε έντονα.
Σύγκρινε τώρα τις αντιδράσεις αυτές, με την πτώση των δίδυμων πύργων, όταν όλες οι κυβερνήσεις έτρεχαν να δείξουν τον πόνο τους για τα θύματα και την αγάπη τους για την κυβέρνηση Μπους που είχε πει το περίφημο "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας".
Γι΄ αυτό τον γούσταρα αυτόν τον τύπο. Είναι δικός μας..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...