20/1/09

Απίστευτο κύκλωμα "μαφίας" στην Δυτ.Ελλάδα! αποκλειστικό του i-Reporter. http://www.orfni.blogspot.com

«Μπόχα» αναδύει επιστολή- καταγγελία της αποκαλούμενης «ομάδας αγανακτισμένων πολιτών» σχετικά με κύκλωμα στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται δικηγόροι, δικαστές, αστυνομικοί και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών σε όλη την Δυτική Ελλάδα!
Η καταγγελία κάνει λόγο για οργάνωση που «διευθετεί» όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με μαύρο χρήμα όπως διακίνηση λαθρομεταναστών, εμπόριο λευκής σαρκός, μαγαζιά της νύχτας, ναρκωτικά κλπ.
Το τελευταίο διάστημα αποτελεί το αγαπημένο θέμα συζήτησης των αρτινών που αναμένουν πρωτοβουλίες από τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας ώστε- όπως λένε- να καθαρίσει επιτέλους η «Κόπρος του Αυγεία».
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή - που έχουμε στη διάθεση μας και θα σας την παρουσιάσουμε σταδιακά - είχε πολλούς αποδέκτες και μεταξύ αυτών την εισαγγελική αρχή της Άρτας που- με μεγάλη μυστικότητα- διερευνά την υπόθεση από τριμήνου.
Το θέμα αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση και στο δικηγορικό σύλλογο Άρτας, μέλη του οποίου καταγγέλλονται ονομαστικά στην εν λόγω επιστολή…Πρόκειται για μια ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ που θα κάνει πάταγο.

http://www.orfni.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...