24/3/16

Το 322 και η ανθρωποθυσία στην ΙσιδαΗ μεγαλύτερη εφημερίδα του Ισραήλ η «Haaretz» έγραψε ότι οι Βελγικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν για την επερχόμενη επίθεση.
Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει από το Φεβρουάριο τη βελγική κυβέρνηση σχετικά με την πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης από το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» και μάλιστα είχαν δώσει και ονόματα .
Συνδυάστε αυτές τις πληροφορίες με το γεγονός ότι ένας από τους τρομοκράτες «απελάθηκε» από την Τουρκία, και η επίσημη Άγκυρα, ενημέρωσε τους «συναδέλφους» στις Βρυξέλλες για την άφιξή του εκεί.
Βάλτε στη σκέψη σας ότι οι «τρομοκράτες» πέρασαν τεράστιες ποσότητες εκρηκτικών μέσα στο αεροδρόμιο, και θα αρχίσετε να ψάχνετε ποιος τους βοήθησε.
Πάντως το αγγλικό ψευδώνυμο του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε», «ISIS», δεν είναι και πολύ μουσουλμανικό.
Οπότε η ανθρωποθυσία των Βρυξελλών μπορεί και να μην είναι του Αλλάχ.
Η ημερομηνία 3/22, δηλαδή 322, δεν είναι μόνο το έμβλημα της σέκτας Skull and Bones, 3/22 είναι επίσης το αποκορύφωμα της τριήμερης σατανιστικής γιορτής των «Pelusia», κατά την οποία γίνεται επίκληση της Ίσιδας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επιθεση στο ΙΡΑΚ και στη ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ εγιναν το 3ημερο της Pelusia.... H ομαδα των Pilgrims (ιουδαιοπροτεσταντικη) εναντιον των Ιπποτων της Μαλτας (Βατικανο) της ¨"Αγιας" Ρωμαικης αυτοκρατοριας .....

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙ

Ο νεοκομμουνί παπας ο γιος της κυβερνησης ο παραγιος,ειπε προχτες για το ντου των μπολσεβικων νεοκομμουνί του λαφαζανη στο ζωγραφου με ανακοινωση


"Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:
Η σημερινή εισβολή μελών της ΛΑΕ σε χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, με σκοπό τη ματαίωσή της, είναι μια πράξη εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας. Η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά."


ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ

ΩΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ Η ΕΙΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ?

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙ?

ΤΑ ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Η ΕΝΟΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ?


ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ


ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙ

ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ
O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...