29/3/16

Δευτέρα 4 Απριλίου. Στην ΕΣΗΕΑ

Στις 6 Απριλίου εκδηλώθηκε η γερμανική επίθεση. Είναι μια καλή ευκαιρία για να μιλήσουμε για το ρόλο των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών των ανακτόρων και του Παπάγου.
Για αυτά γράφω στο βιβλίο μου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ που θα το παρουσιάσουμε στις 4 Απριλίου. Ακαδημίας 20. 1ος όροφος. Στις 19.00.
Μαζί, θα παρουσιαστούν η «Κόκκινη Συμφωνία» και το αναμενόμενο εδώ και χρόνια «Εβραϊκό Ζήτημα» .
Σας περιμένω

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραμπ σε σημερινή συνέντευξη, επιβεβαίωσε τα ονόματα των συμβούλων εξωτερικής πολιτικής που προσέλαβε και που κυκλοφορούσαν στην πιάτσα εδώ και μιά εβδομάδα. Μέλη του CFR και του CSP, ιδιωτικών εταιρειών κατασκοπείας, πρώην στρατιωτικοί, ιδιοκτήτες μισθοφορικών εταιρειών με εργολαβίες για την Blackwater, Γερουσιαστές με σκληροπυρηνικές απόψεις. Όλοι νεοσυντηρητικοί, φανατικοί αντιάραβες και αντιμουσουλμάνοι, άκρως φιλοϊσραηλινοί, με θητεία και προνομιακές σχέσεις σε νοεταξίτικους οργανισμούς, κεκαλυμμένα αντιρώσσοι -οπαδοί του containment και του roll-back των Zbigniew Brzezinski και Brent Scowcroft-. Δηλαδή, μέλη του σκληρού πυρήνα του κατεστημένου του DC. Ανάμεσά τους και ένα γεράκι με Ελληνικές ρίζες, ο George Papadopoulos. Για όσους ακόμη πιστεύουν το παραμύθι του και Τραμπ.

Η 16η Ιουνίου στην Ιστορία

Η 16η Ιουνίου είναι η 167η ημέρα του δίσεκτου έτους 2024 . Απομένουν 198 ημέρες πριν από την 31η Δεκεμβρίου.  363.  Ο αυτοκράτορας Ιουλιανός...