20/3/16

Ε-ε-έρχεται

H 21η Μαρτίου είναι η 81η ημέρα του έτους. Εαρινή ισημερία. Άνοιξη. (Για το βόρειο ημισφαίριο).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ?

(ΑΤΕΜΙ ΕΥΡΩΠΙ ΦΑΣΙΣΤΗΚΗ ,ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΘΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΙΣ ΑΒΕΡΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΗΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΑΙΣ ΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ?)


Σε «στρατόπεδο και τόπο μαρτυρίου των προσφύγων», μετατρέπει την Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας με την υπογραφή του «σε μια επαίσχυντη συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας η οποία συνομολογήθηκε καθ’ υπόδειξη της ακροδεξιάς Ευρώπης» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα υπογραμμίζοντας ότι η συμφωνία αυτή παραβιάζει κατάφωρα το διεθνές προσφυγικό δίκαιο, όπως κατοχυρώνεται με τη Συνθήκη της Γενεύης.

Η ΛΑ.Ε. τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και όλο το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ φέρουν εγκληματικές πολιτικές ευθύνες γιατί συμφώνησαν στο κλείσιμο του Βαλκανικού διαδρόμου και τη μετατροπή του προσφυγικού ζητήματος από ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θέμα σε μια ελληνοτουρκική υπόθεση, με την Ελλάδα κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα.

Επίσης, χαρακτηρίζει την ηγεσία της ΕΕ, ξενοφοβική και εξαρτημένη από την ακροδεξιά ρητορική, καθώς λαμβάνει για μια ακόμη φορά, με τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης, μια απόφαση η οποία ρίχνει πρόσθετα βάρη στη χώρα μας και στους απελπισμένους πρόσφυγες.

«Η Ελλάδα, οι Έλληνες πολίτες και οι πρόσφυγες είναι οι μεγάλοι ζημιωμένοι αυτής της απόφασης, αφού η Τουρκία εξασφαλίζει ειδική μεταχείριση και πρόσθετους πόρους» καταλήγει η ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός συνυπογράφει άβουλος, μοιραίος και υποταγμένος στην ηγεσία της ΕΕ, αποφάσεις που είναι καταστροφικές για τη χώρα».

Ανώνυμος είπε...

Άνοιξη για την ΦΎΣΗ, Βαρυχειμωνιά έρχεται για την Χώρα μας την έρμη
Ισημερία για τον Ήλιο, Ισοψηφία για τον πληθυσμό, λίαν συντόμως.
ΔυστυΧΈΣΤΑτα.
Μετά Τιμής Βασίλειος

Η 26η Μαΐου στην Ιστορία

Η 26η Μαΐου είναι η 147η ημέρα του δίσεκτου 2024. Απομένουν 219 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.     526.  Στην περιοχή της Συρίας , έγινε Μέ...