28/3/16

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Ο ALEXIS- KAI H ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο Χαλίντ ελ Μπακράουι, ο καμικάζι στο μετρό των Βρυξελλών , στις 23 Ιουλίου 2015, πέρασε από το αεροδρόμιο Τρεβίζο χρησιμοποιώντας βελγική ταυτότητα και την επομένη επιβιβάσθηκε στο αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας σε πτήση με προορισμό την Αθήνα.
Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα στις Βρυξέλλες, μπήκε σε πλοίο στο Μπάρι, με προορισμό την Πάτρα.
Ολοι στην Αθήνα . Τον φιλόξενο παράδεισο των λαθρέμπορων, των τρομοκρατών και των «ανθρωπίνων δικαωμάτων»…..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδε κανεις ερτ1 το βραδυ της Δευτερας το ντοκιμαντερ για τους ιερους πολεμιστες στην συρια του ισλαμ;
Θεε μου που παμε!
Στην ελ τηλεοραση να προβαλλουν εκθειαστικα βιντεο για τους ατρομητους μουτζαχεντιν του αλλαχ με συνεντευξεις επωνυμων πολεμαρχων να μιλανε για τζιχαντ και το ισλαμικο κρατος.
Διανθισμενο με σκηνοθετημενα η πραγματικα περιστατικα οδομαχιων!!

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε και ο συνδεσμος στο πρόγραμμα της ερτ1

http://program.ert.gr/details.asp?pid=3482637&chid=9

<>

Πώς μπορούμε να διαμαρτυρηθουμε γι' αυτό; Προέβαλαν τρομοκράτες στα Ιντλιμπ, Ράκκα, Χαλέπι των οποίων έκαναν τις αγιογραφίες. Σε κάποια στιγμή ένας φύλαρχος τζιχαντιστής ινστρούκτορας λέει ότι αρκεί που οι Σύροι είναι σιϊτες και δεν επιτρέπουν την σαρία στην μουσουλμανική τους χώρα για να τους κάνουν τζιχάντ-ιερό πόλεμο όλοι οι μουσουλμάνοι!!! Άλλος μουλάς που κάνει δηλώσεις, μας λένε καταζητείται από τις ηπα χαρακτηρισμένος ως τρομοκράτης.
Πώς προβάλεται αυτό το "ντοκιμαντέρ" στην ελληνική δημόσια τηλεόραση όταν το ισλαμικό κράτος συρίας και λεβάντε περικλείει και την χώρα μας στους χάρτες του;
Έχουν καταλάβει τί προέβαλαν; Δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες;

24 Μαΐου 1854. Η Αγγλογαλική κατάληψη των Αθηνών και οι «Μπατριώτες» συνεργάτες της κατοχής

 Τέσσερα χρόνια μετά τα «Παρκερικά», οι Αγγλογάλλοι επιτέθηκαν και πάλι στην Ελλάδα επειδή ο Όθωνας, ευνοούσε τη συμμετοχή της Ελλάδας στον...