22/3/16

Ο Σόρος έστειλε το λογαριασμό του αντιρατσισμού στον Έλληνα φορολογούμενο

HSBC: Εως και 4 δισ. το ετήσιο κόστος
του προσφυγικού για την Ελλάδα

Κόψτε τις συντάξεις καθάρματα αριστεροί για να πληρώσετε

Η διεθνής τράπεζα HSBC σε ανάλυσή της αποκαλύπτει ότι η εκτίμηση της Τράπεζας της Ελλάδας ότι ο «ανθρωπισμός» των σάντουιτς για τους εποίκους
θα κόστιζε στον ελληνικό προϋπολογισμό 600 εκατ. ευρώ φέτος, βασίστηκε στην προϋπόθεση ότι η Ελλάδα ήταν μόνο χώρα διέλευσης. Και με βάση αυτή την εκτίμηση του Στουρνάρ, η Κομισιόν έκοψε επιδότηση 50%. 
 700 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας, εκ των οποίων τα 300 εκατ. ευρώ (0,2% του ΑΕΠ) τον πρώτο χρόνο, με την υπόσχεση ότι οι πόροι θα κινητοποιηθούν «το συντομότερο δυνατό». Τα άλλα 300 είναι «εθνική συμμετοχή» και θα προέλθουν από την περικοπή των συντάξεων.

Τώρα όμως που γίναμε «χώρα φιλοξενίας» η εκτίμηση, «θα πρέπει να αναθεωρηθεί», όπως γράφει η έκθεση της HSBC και το κόστος «για την ελληνική κυβέρνηση μπορεί να φτάσει τα 4 δισ. ευρώ (2% του ΑΕΠ) ετησίως».
Βέβαια το κόσοτς δεν θα το πληρώσουν τα αριστερά λαμόγια της κυβέρνησης,
ο Άξελ, η Τασία, ο γυναικολόγος και τα λοιπά καθάρματα αλλά ο δύστυχος ελληνικός λαός.
Για να καταλάβετε τι γίνεται , σύμφωνα με τους υπολογισμούς του γερμανικού Γενικού Λογιστηρίου, τα σάντουιτς και οι υποδομές της φιλοξενίας κάθε ενός «πρόσφυγα» στη Γερμανία απαιτεί δαπάνη περίπου 13.000 ευρώ το χρόνο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H HSBC ειδικευετεαι στο ξεπλυμα χρηματος απο ναρκωτικα. Θα μπορουσε να βοηθησει λοιπον....Τοση πρεζα παραγεται εν ΕΑλλαδι. Θα μπορουσαμε να πλυνουμε τα εσοδα για τους δυστυχεις προσφυγες ρε γαμω το. Ασε που κουβαλανε και οι ιδιοι ασπρη σκονη απο το Αφγανισταν.