ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

20/3/16

Οι δοσίλογοι συνεργάτες του Σόρος έχουν (δυστυχώς) και λαϊκό ρεύμα

Από τους 100 που απάντησαν στο Πρώτο Θέμα 19 πολύ μακάκες εξακολουθούν να αισθάνονται οτι ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το «ηθικό πλεονέκτημα»!!!!!

Η εταιρεία Alco ρώτησε εκατό βλογιοκομμένους και οι 33 δεν θεωρούν λάθος την πολιτική της αριστερής κυβέρνησης και του Σόρος στο «προσφυγικό». Οι 28 περιμένουν τα... καλύτερα και οι 22  θέλουν να συνεχίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι 16 δεν είναι απογοητευμένοι από τον διαρκώς χαμογελαστό Άξελ Τσιπρά. 16 ψυχανώμαλοι χλιμίτζουρες δεν είναι απογοητευμένοι και 17 μέχρι 18 θα ξαναψήφιζαν και για Τρίτη φορά Αριστερά και Σόρος.
(Εντάξει με το στατιστικό λάθος μπορεί να είναι και 16, αλλά είναι πολλοί. Πάρα πολλοί).
Ταυτόχρονα 21 μακάκες γουστάρουν Κούλη.
Το καλύτερο είναι ότι 19 πολύ μακάκες από τους 100 εξακολουθούν να αισθάνονται Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το «ηθικό πλεονέκτημα».
Άσε που το 38% των "πολιτών" που συμμετείχαν στο γκάλοπ της Alco για το «Πρώτο ΘΕΜΑ», θέλουν, «οικουμενική», και "σχηματισμό άλλης κυβέρνησης από τη σημερινή Βουλή".

* Την εμπιστοσύνη τους στον Αξελ Τσιπρά εξέφρασαν από κοινού
ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκαγκ Σόιμπλε και ο Γάλλος ομόλογός του Μισέλ Σαπέν, σε συνέντευξή τους στο ραδιοσταθμό Europe1.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κούλη περίμενε...

101 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 28 Μαρτίου 1922 η Τουρκικη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση στην Αγκυρα αποφάσισε: ΟΧΙ ΑΝΑΚΩΧΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗ

  -  Μαρτίου 28, 2022     Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοιν...