23/3/16

Ιδού και ένας βλογιοκομμένος οπαδός της Συναγωγής

Ένας υπέρμαχος των πρακτόρων με ερωτά. «Γιατί ο χιλιοτραυματισμένος Μακρυγιάννης ήταν πράκτορας των Άγγλων;
Και απαντώ. Επειδή ήταν.
Πλήρωσε να διαβάσεις την «Επανάσταση των Φιλογενων».
Μπράβος της Υδρας. Ρουφιάνος και τοκογλύφος. Και δεν ήταν «χιλιοτραυματισμένος». Άλλο χοντρό ψέμα αυτό.
Πιστεύω ότι ο οπαδός του ρουφιάνου θα λατρεύει και τον Ξάνθο.
Ουστ. 
 Ο ρουφιάνος και τοκογλύφος Μακρυγιάννης, δεν ήταν ποτέ στρατηγός. Μέχρι υποστράτηγος έφθασε ως Τέκνο της Στοάς του Ηρακλέους. Και δεν ήταν πατριώτης. Προδότης ήταν. Καταδικάστηκε από το Πρωτο Διαρκές Στρατοδικείο Aττικής ως ένοχος ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ με πλειονοψηφία, 6 ψήφων έναντι μιάς . Δεν είναι εθνικό πρότυπο. Εθνικό όνειδος είναι. Τον υποστηρίζουν ακόμα το Ιντιμίντια , ο Σόρος και ο Κουφοντίνας.
Που τον αποκαλούν «αρχάγγελο του νεοελληνικού κράτους».
Αρχάγγελος της τοκογλυφίας και της ρουφιανιάς των «Σαμί» τοκογλύφων ήταν, ο λούστρος.

Ο άλλος ,ο «πατριώτης» αριστερός, επανέρχεται.
Πρώτα οφείλει να μελετήσει , μετά να ξεπαρκάρει το μυαλό του και μετά συνεχίζουμε. Θα μπορούσε να με ρωτήσει για τον Στάλιν αλλά με ρωτάει για τους τροτσκιστές συνεργάτες της Ασφάλειας. Που να τους ξέρω όλους. 
  Και με ερωτά ακόμα. "Για πες μας λοιπόν, τι προτείνεις; Ένα νέο εμφύλιο;" Εμφύλιος αγαπητέ μου σημαίνει πόλεμος «εντός της ιδίας φυλής».
Τα κομμούνια όμως, δεν είναι Έλληνες. Εαμοβούλγαροι είναι. Κομιτατζήδες.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

της πουτανας το σιδηρουν πυραυλον γινεται,ωραιος κοσμος ρε εδω στην γη,να θυμηθω οταν πεθανω να αλλαξω γαλαξια στην επομενη ζωη μου...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα αποκαλείς τους κομμουνιστές Βούλγαρους, το οποίο είναι αρκετά προσβλητικόλ. Κάποιοι άλλοι αποκαλούν τους ΠΑΟΚτζήδες Βούλγαρους. Μήπως έχουμε βουλγαρική μειονότητα στην Ελλάδα και δεν το ξέραμε;

Είναι προφανές ότι θέλεις το επίπεδο της συζήτησης να είναι χαμηλό, για αυτό χρησιμοποιείς όλους αυτούς τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.. Για την ακρίβεια δεν επιθυμείς καν τον διάλογο! Φαντάσου δηλαδή ρε μπαγάσα να είχες και κάποια θέση εξουσίας τι θα μας έκανες...

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ ότι δεν έχω αποκτήσει το βιβλίο σου "Επανάσταση των Φιλογενών" κι ότι πρόκειται να το πράξω άμεσα.
Έχω μία καλοπροαίρετη απορία.
Μιλάς για το Μακρυγιάννη και τον Ξάνθο απαξιωτικά, ωστόσο το ραδιόφωνο που σε φιλοξενεί είχε σήμερα αφιέρωμα στον δεύτερο...
Έχω μπερδευτεί λίγο...
Μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες ακόμη για το ποιόν των εν λόγω κυρίων;

Ανώνυμος είπε...

Παλιά είχε δείξει σημεία ότι βγαίνει από το matrix της αριστερής και δεξιάς απάτης ο Χατζάρας αλλά εσχάτως τα ψιλοξέχασε αυτά και ρίχνει σκάγια σε δικαίους και αδίκους, ξεχνώντας πχ ότι η φυλή ορίζεται από τα γονίδια και όχι από την συνείδηση και άρα σαφώς θα είναι εμφύλιος ο πόλεμος με τους κομμουνιστές.

Και αυτός ο εμφύλιος έχει ήδη αρχίσει, αφού σε οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση κανείς δεν μπορεί πια να κάθεται πάνω στο μεταφορικό φράκτη, η ψυχολογία είναι παντού "ή με μας ή με τους άλλους".

Επικράτησαν δηλαδή τα πρωτόγονα ένστικτα. Και μαζί και η παράνοια που βλέπει παντού ρουφιάνους ενώ καυχιέται ταυτόχρονα για την κρίση της. Η όποια πρόοδος προς διάλυση των αυταπατών μπήκε στο ψυγείο, όποιος έχει πραγματικά έστω και κάποια ιδέα τι παίζεται παγκοσμίως δεν μπορεί παρά να σιωπά.

Δεν μπορεί κανείς να πει για παράδειγμα ότι το πρόβλημα δεν είναι οι κομμουνιστές, αλλά είναι οι εκ γενετής παλιάνθρωποι, οι υπάνθρωποι, οι psychopaths, και αυτοί δεν έλκονται μόνο από την αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο από την αριστερά έλκονται σε ποσοστό 95% αγαπητέ άνωθι σχολιαστή. Ναί αυτή είναι η δύναμη της προπαγάνδας των φιλομπολσεβίκων. Γονιδιακά λοιπόν αγαπητέ δεν είσθε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ έχετε μεγάλη πρόσμιξη από Σλαύους και Τούρκους και επείδή εξελίχθηκε η διατροφή και η τεχνολογία δείχνεται ωςσάν Μεσογειακοί, αλλά ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είσθε και για αυτό επ ουδενί δεν υπάρχει Εμφύλιος. Και τι λές Ωρέ φουκαροειδές που δεν ορίζει η φυλή την συνείδηση. Την ορίζει ως άμεσα σχετιζόμενη με τις μνήμες μέσω του ΔΝΑ . Πρός άνωθι των 12.44.00

Ανώνυμος είπε...

Ρουφ...ρουφ!

Ανώνυμος είπε...

Πόσες φορές πρέπει να το πω ότι τα κόμματα, οι θρησκείες, μκο, ανθρωπιστες, φιλανθρωπη, και κάθε είδους ελεγχόμενη κίνηση πολιτών ανήκει στην σφαίρα επιρροής του περιουσιου λαού. ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ κατανοητό.
Και σεις μιλάτε ακόμα για ξεφτίλες κκεδες και ρεζιλες φιλελε νουδουλες και φασιστοκουμουνια. Ξεκολλάτε ένα βήμα μπροστά εάν κάνουμε θα τους φύγει η μασελα, γιατί θα αρχίσουν να χάνουν τον έλεγχο απ το ποπολο και φυσικά αυτό είναι που θα τούς πονέσει πολύ. Αστε τους ηλιθιους στον κόσμο τους άδικος κόπος να προσπαθούμε να τους ενεργοποίησουμε διότι ο ηλιθιος θα μείνει ηλιθιος. Ενεργοποίηση πρέπει να γίνει στην νεολαία στο φυτώριο. Την άνεργη γενιά ή τής γενιές των 380€. Ο κάθε αλήτης , είτε πολιτικός ή, δημοσιογράφος, ή εθελοντής πανιβλακας(δεν γνωρίζουν ότι 395000 Έλληνες εχουν φυγη μετανάστες) και τρέχουν να βοηθήσουν τοις στρατιές του σορρος να καταλάβουν την χώρα (φυσικά επί χρημασει)μη περιμένετε καμία βοήθεια ?κοινός φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημενους, γιατί Έλληνας δεν αυτός που μιλάει Ελληνικά αλλά και πού πρατη κατά συνείδηση, !!απλά είναι Ελληνοφονη αβουλη υπηρέτες του καθ ενός. ΠΡΩΤΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω κ. Χατζάρα κάποια απέχθεια για τον Κουφοντίνα. Για ψάξτε ποιούς σκότωσε η 17Ν και πόσοι από αυτούς ήταν μασόνοι...

Ανώνυμος είπε...

Πότε έκανες τεστ dna σε όλους τους κομμουνιστές/αριστερούς της Ελλάδας και βρήκες ότι κανείς τους δεν έχει την ίδια καταγωγή με σένα αστροπελέκι; Είσαι η απόδειξη για όσα έγραψα παραπάνω. Ή φανατισμένος στόκος, ή το ένα από τα δύο-τρία εβραιόψυχα σκουλήκια που προβοκάρουν στο μπλογκ.

Έγιναν όντως γενετικές έρευνες στους σημερινούς κατοίκους της Ελλάδας και άλλων χωρών και βρέθηκε ότι είμαστε απόγονοι των κατοίκων της περιοχής αυτής από τη μεσολιθική εποχή δηλαδή 10000 χρόνια πίσω, σε αντίθεση με τους Ισπανούς πχ όπου ελάχιστοι είναι απόγονοι των προϊστορικών κατοίκων της Ιβηρικής χερσονήσου. Κανένας από τους ερευνητές δεν ρώτησε τα δείγματά του τι... κόμμα ψηφίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρουφ...ρουφ!