31/3/16

Χαμηλού επιπέδου συνήγοροι

Ο διμοιρία των υπερασπιστών του Ρουφιάνου αποτελείται από Γιωτάδες. Καλά Κρασιά. Μου γράφει ο ένας: "ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ. Ισχυρίζεται αυτός ότι δεν πληρώθηκε από το κράτος. Έστω ότι λέει ψέματα και άρα είναι μέγας προδότης. Για τέτοια βαριά κατηγορία χρειάζονται και οι αντίστοιχες αποδείξεις. Που απέδειξες ότι πληρώθηκε;"
-  Καλά ρε παιδιά. Μια βόλτα στα ΓΑΚ. Για τους δύσκολους.

Ο άλλος μου λέει: «Αν λέει ψέματα τόσο αισχρά, όλα του τα γραπτά χάνουν την αξιοπιστία τους αλλά εξακολουθούν να είναι πηγές προς διασταύρωση με άλλες πηγές».

Πώς να διασταυρώσεις τα ψέματα ρε καραγκιόζηδες; Άντε να… διασταυρώσετε τον Λήψ. Αλλά για αυτούς που θέλουν αποδείξεις έρχονται τα 2000 τάλαρα του φτωχού «ψευτο-πατριώτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

13/24 Ιουνίου. Η Επέτειος του Μαρτυρίου του Ρήγα στο Βελιγράδι πριν από 226 χρόνια και το μνημόσυνο για την Ρήγα και τους επτά εθνομάρτυρες που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα που οργάνωσα το 1998 στα 200 χρόνια από την εκτέλεση τους

Όταν εκτελέστηκαν ο Ρήγας και οι επτά «μαθητές» του, στο Βελιγράδι, στον πύργο Νεμπόϊσα, το Ημερολόγιο στο Βελιγράδι, την Κωνσταντινούπολη, ...