23/3/16

Ο Τσίπρας πέρασε τους τρομοκράτες στην Ευρώπη

Ο Πρόεδρος της Ψευτομακεδονίας Ντζιόρντζιε Ιβάνοφ, δήλωσε χθες ότι αναμφίβολα μεταξύ των λαθρομεταναστών που πέρασαν από τη Μπουγιουρουμού υπήρχαν άτομα που πολέμησαν στη Συρία ,
και κάλεσε τις ευρωπαϊκές χώρες να διασυνδέσουν τις βάσεις δεδομένων του Σένγκεν, της Frontex και της Eurodac, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ασφάλεια.
Ο Πρόεδρος της Μπουγιουρουμού, αποκάλυψε ακόμα ότι η κυβέρνηση των Τσιπροκαημένων έχει αρνηθεί την ανταλλαγή πληροφοριών ασφάλειας στο πλαίσιο της κρίσης των προσφύγων και επίσης αποκάλυψε την προπαγάνδα των αριστερών και της Ανοιχτής Κοινωνίας.
«Η Ελληνική κυβέρνηση γνώριζε», είπε , « ότι η Αυστρία θα κλείσει το διάδρομο μόλις συμπληρωθεί η ποσόστωση της και αυτό ακριβώς συνέβη και όλοι στην Ελλάδα το ήξεραν. Ως εκ τούτου, εμείς επιμείναμε για την εκκένωση της Ελλάδα, όταν ήρθε σε αυτή τη στιγμή, να βρούμε έναν τρόπο για να μεταφέρετε όλα αυτούς που παραμένουν στην Ελλάδα στις χώρες προορισμού, κυρίως τη Γερμανία », είπε ο Ιβάνοφ.
Δηλαδή ο άνθρωπος είπε ότι και εγώ. Βάλτε ένα τράινο να τους πάει στο Χοτσπότ του Αουσβιτς. Αλλά ο Αξελ η Δωροθέα και η Τασία δεν το θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: