26/3/16

Πίσω από κάθε «τρομοκράτη» υπάρχει ένας Βαχαμπίτης Ιμάμης

Όπως έγραψα στο http://hatzaras.blogspot.gr/2016/03/blog-post_23.html   «πίσω από την «τρομοκρατία», βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες. Πίσω από κάθε «τρομοκράτη» υπάρχει ένας Βαχαμπίτης Μουφτής και πίσω του η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και η Τουρκία με πλήρη στήριξη από τη Cia, το MI5,τους Γάλλους και τους Γερμανούς. Δικό τους σχέδιο είναι η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα».

Ακριβώς έτσι ,δικαστήριο των Σκοπίων καταδίκασε χθες σε φυλάκιση επτά ετών τον Αλβανό Ρετζέπ Μεμίσι 36 ετών, που ήταν ιμάμης στο τζαμί «Tutunus» των Σκοπίων και ο οποίος ομολόγησε τη συμμετοχή του σε παραστρατιωτική «ισλαμιστική» οργάνωση καθώς και ότι, από το Σεπτεμβρίο του 2014 ως και τα μέσα του 2015 στρατολογούσε μαχητές για το «Τζιιχάντ» στη Συρία. Ο Ρετζέπ Μεμίσι αφού ομολόγησε την ενοχή του , ξεκίνησε τη διαδικασία του "αμερικάνικου" συμβιβασμού με τους εισαγγελείς που κατέληξε στην καταδίκη των επτά ετών.

Πίσω λοιπόν από κάθε «τρομοκράτη»
υπάρχει ένας Βαχαμπίτης Ιμάμης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΝ΄ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΥΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ


"Άγνωστοι" δράστες προκάλεσαν βανδαλισμο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μαιζώνος στην Πάτρα. Από την εξωτερική πόρτα οι δράστες μπήκαν στο κτίριο που στεγάζονται στα γραφεία, ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο και ανέγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Οι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν, χωρίς αποτέλεσμα, την εξωτερική πόρτα του διαμερίσματος όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αστυνομικοί που περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης ειδοποιήθηκαν για τις φθορές και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Έπειτα από λίγη ώρα εντόπισαν δύο νεαρούς 23 και 21 ετών και τους συνέλαβαν, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένα ακόμη άτομο. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, με εντολή του εισαγγελέα της λαοκαφρικής δημοκρατίας του λαθροκομμουνιστάν.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...