26/3/16

Πίσω από κάθε «τρομοκράτη» υπάρχει ένας Βαχαμπίτης Ιμάμης

Όπως έγραψα στο http://hatzaras.blogspot.gr/2016/03/blog-post_23.html   «πίσω από την «τρομοκρατία», βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες. Πίσω από κάθε «τρομοκράτη» υπάρχει ένας Βαχαμπίτης Μουφτής και πίσω του η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και η Τουρκία με πλήρη στήριξη από τη Cia, το MI5,τους Γάλλους και τους Γερμανούς. Δικό τους σχέδιο είναι η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα».

Ακριβώς έτσι ,δικαστήριο των Σκοπίων καταδίκασε χθες σε φυλάκιση επτά ετών τον Αλβανό Ρετζέπ Μεμίσι 36 ετών, που ήταν ιμάμης στο τζαμί «Tutunus» των Σκοπίων και ο οποίος ομολόγησε τη συμμετοχή του σε παραστρατιωτική «ισλαμιστική» οργάνωση καθώς και ότι, από το Σεπτεμβρίο του 2014 ως και τα μέσα του 2015 στρατολογούσε μαχητές για το «Τζιιχάντ» στη Συρία. Ο Ρετζέπ Μεμίσι αφού ομολόγησε την ενοχή του , ξεκίνησε τη διαδικασία του "αμερικάνικου" συμβιβασμού με τους εισαγγελείς που κατέληξε στην καταδίκη των επτά ετών.

Πίσω λοιπόν από κάθε «τρομοκράτη»
υπάρχει ένας Βαχαμπίτης Ιμάμης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΝ΄ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΥΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ


"Άγνωστοι" δράστες προκάλεσαν βανδαλισμο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μαιζώνος στην Πάτρα. Από την εξωτερική πόρτα οι δράστες μπήκαν στο κτίριο που στεγάζονται στα γραφεία, ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο και ανέγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Οι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν, χωρίς αποτέλεσμα, την εξωτερική πόρτα του διαμερίσματος όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αστυνομικοί που περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης ειδοποιήθηκαν για τις φθορές και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Έπειτα από λίγη ώρα εντόπισαν δύο νεαρούς 23 και 21 ετών και τους συνέλαβαν, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένα ακόμη άτομο. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, με εντολή του εισαγγελέα της λαοκαφρικής δημοκρατίας του λαθροκομμουνιστάν.

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...