22/3/16

Ο «Συναγερμός» του Μπόμπολα και της Πρεσβείας

Το πήγαινε για Ένωση Κέντρου και καταστράφηκε γιατί οι οπαδοί του ψήφισαν ΝΔ. Τώρα του βγήκε «Συναγερμός» για επιβίωση.
Τα 1913 η εφημερίδα «Το Έθνος» ήταν του Ιωάννη Νικολόπουλου ,και τα τσιγάρα « Έθνος» ήταν του Κεράνη. Τώρα, το « Έθνος» το έχει ο Μπόμπολας. Και ο εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσών κύριος οφσόρ, παλιός φίλος και συνεργάτης του Μπόμπολα, θέλει να κάνει το ΕΘΝ.ΟΣ, ως παράρτημα των επιχειρήσεων Μπόμπολα. Με την τελεία θα ξεχωρίζει.
Αριστερός ΣΥΡΙΖΑ, δεξιός ΣΥΡΙΖΑ, όλοι οι λύκοι μια λαμογιογενιά.
 Ο «Συναγερμός» του 1951 δημιουργήθηκε από τον Μαρκεζίνη και την Αμερικανική Πρεσβεία.
Τώρα, χωρίς Μαρκεζίνη στον ορίζοντα, θα τους μείνει μόνο η αμερικανική πρεσβεία και ο ρουφιανοπράκτορας Παπάγος, σαν πρότυπο.

ΥΓ. Ας βρουν έναν Κατσιμήτρο και ερχόμαστε

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους Ιταλούς το 1940 δεν τους κατατρόπωσε ούτε ο Παπάγος, ούτε ο μασόνος Κατσιμήτρος. Το πυροβολικό μας και οι άξιοι αξιωματικοί του ξεφτίλισαν τους Ιταλούς. Ο συνταγματάρχης Μαυρογιάννης και ο ταγματάρχης Κωστάκης είναι οι πραγματικοί στυλοβάτες της Νίκης του 19·40.

Ανώνυμος είπε...

Ο υιός Μαρκεζίνης, προσφάτως, μίλησε για παράλληλο νόμισμα και ολιγοετή παρένθεση εκτός εζ,
υπό εικοσαμελή(αν δεν απατώμαι) κυβέρνηση αξίων Ελλήνων - πλην καθηγητών και δικηγόρων - που θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή για ένα «καταδρομικό» 12μηνο νομοθέτησης ...λ.χ:
της άρσης της βουλευτικής ασυλίας, προσοδοφόρο για το κράτος ...ιχνηλάτηση λιστών, φορολογικοί συντελεστές-δέλεαρ για επενδύσεις τη συνοδεία ρήτρας ...εμπιστοσύνης δια της αποζημίωσης διαφυγόντων κερδών εκ τυχόν υπαναχωρήσεων στην εν λόγω φορολογική νομοθεσία, ...κά

Για έναν χρόνο με στοιχεία από στίχους ρουβά ομίλησε και ο ...άρτιστ.
Όχι ότι η οδός ανάταξης, οψέποτε-αν, προοιωνίζεται στρωμένη με ρόδα...

Για την σημειολογία του χρόνου -προπαραμονή της ορθοδοξίας στον τηλεοπτικό νότο ο μεν, ανήμερα στον συνεδριακό βορά ο δε...Ανώνυμος είπε...

υγ(υπέρ υστερογράφιου)
...κομμάτι δυσεύρετος ένας Κατσιμήτρος,
παρά την στεντόρεια μεταμεσανονύκτια παρέμβαση του στρατηγού στον ραδιοφωνικό ...παοκτζή γίγαντα

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...