22/3/16

Χρήστος Παππάς: Προς τους ανθέλληνες υπηρέτες : Παραδίδετε την εθνική κυριαρχία σε ΝΑΤΟ και λαθρομετανάστες!


56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσυ Παππα καλα τα λες αλλα οι Ελληνες κοιμομαστε ορθιοι......
οταν ξυπνησουμε φοβαμαι θαναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ..........

Ανώνυμος είπε...

ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού: «Εχθρός μας είναι ο φανατικός διεθνισμός των Βρυξελλών. Δικό τους σχέδιο είναι η μεταναστευτική πλημμυρίδα. Θέλουν να μας αναμίξουν, να εξαλείψουν κάθε τι εθνικό, να φτιάξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και να μας κάνουν δούλους» (video)


http://redskywarning.blogspot.gr/2016/03/video_22.html

Ανώνυμος είπε...

Η μοίρα των Ούγγρων έχει γίνει συνυφασμένη με εκείνη των εθνών της Ευρώπης και έχει εξελιχθεί να είναι τόσο πολύ μέρος της Ένωσης ώστε σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας λαός - συμπεριλαμβανομένου του ουγγρικού λαού – που να μπορεί να είναι ελεύθερος, αν η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. Και σήμερα η Ευρώπη είναι τόσο εύθραυστη, αδύναμη και ασθενική σαν «ένα λουλούδι που κατατρώγεται από ένα κρυφό σκουλήκι». Σήμερα, 168 χρόνια μετά τους μεγάλους πολέμους της Ανεξαρτησίας των ευρωπαϊκών λαών, η Ευρώπη, το κοινό μας σπίτι δεν είναι ελεύθερη! Κυρίες και κύριοι, η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. Επειδή η ελευθερία αρχίζει με το να λες την αλήθεια. Σήμερα στην Ευρώπη, είναι απαγορευμένο να πεις την αλήθεια. Ακόμη και αν είναι κατασκευασμένο από μετάξι, ένα φίμωτρο είναι φίμωτρο.

Απαγορεύεται να πεις ότι αυτοί που φθάνουν δεν είναι πρόσφυγες, αλλά ότι η Ευρώπη απειλείται από τη μετανάστευση. Απαγορεύεται να πεις ότι δεκάδες εκατομμύρια είναι έτοιμοι να έρθουν προς τα εδώ. Απαγορεύεται να πεις ότι η μετανάστευση φέρνει έγκλημα και τρομοκρατία στις χώρες μας. Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι οι μάζες που καταφθάνουν από άλλους πολιτισμούς θέτουν σε κίνδυνο τον τρόπο ζωής μας, τον πολιτισμό μας, τα έθιμά μας και τις χριστιανικές παραδόσεις μας.

Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι εκείνοι που έφτασαν νωρίτερα έχουν ήδη δημιουργήσει τον δικό τους νέο, ξεχωριστό κόσμο για του ίδιους, με τους δικούς του νόμους και τα ιδανικά του, ξεχωριστά από τις χιλιόχρονες δομές της Ευρώπης. Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι αυτό δεν είναι μια τυχαία και ακούσια αλυσίδα συνεπειών, αλλά μια προσχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη επιχείρηση. Μάζες ανθρώπων που κατευθύνονται προς εμάς. Απαγορεύεται να πεις «ότι στις Βρυξέλλες επινοούν συστήματα για να μεταφέρουν αλλοδαπούς εδώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να εγκατασταθούν εδώ ανάμεσά μας. Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι ο σκοπός της εγκατάστασης ανθρώπων εδώ είναι η αναμόρφωση του θρησκευτικού και πολιτιστικού τοπίου της Ευρώπης, και η επανα-δημιουργία των εθνοτικών θεμελίων της - εξαλείφοντας έτσι το τελευταίο φράγμα για τον διεθνισμό: τα έθνη-κράτη. Απαγορεύεται να πεις ότι οι Βρυξέλλες ύπουλα πλέον καταβροχθίζουν όλο και περισσότερες φέτες της εθνικής μας κυριαρχίας, και στις Βρυξέλλες πολλοί κάνουν τώρα σχέδια για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης – κάτι για το οποίο κανείς δεν τους έδωσε ποτέ άδεια.

Κυρίες και κύριοι, οι σημερινοί εχθροί της ελευθερίας είναι διαφορετικής πάστας από τους βασιλικούς και τους αυτοκρατορικούς κυβερνήτες των παλαιών εποχών, ή εκείνους που κυβερνούσαν στο σοβιετικό σύστημα. Χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό σύνολο εργαλείων για να μας αναγκάσουν να υποταχθούμε. Σήμερα δεν μας φυλακίζουν, δεν μας μεταφέρουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, και δεν στέλνουν τανκς για να καταλάβουν χώρες που είναι πιστές στην ελευθερία. Σήμερα οι βομβαρδισμοί των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι καταγγελίες, οι απειλές και οι εκβιασμοί είναι αρκετοί. Οι λαοί της Ευρώπης σιγά-σιγά αφυπνίζονται, ανακατατάσσονται και θα ανακτήσουν σύντομα το έδαφος. Οι λαοί της Ευρώπης μπορεί να κατάλαβαν τελικά ότι το μέλλον τους βρίσκεται σε κίνδυνο: Τώρα όχι μόνο η ευημερία τους, η καλή ζωή τους, οι θέσεις εργασίας που διακυβεύονται, αλλά η ίδια η ασφάλειά μας και η ειρηνική τάξη της ζωής μας απειλούνται

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, οι λαοί της Ευρώπης, οι οποίοι κοιμήθηκαν μέσα στην αφθονία και την ευημερία, έχουν κατανοήσει ότι οι αρχές της ζωής πάνω στις οποίες έχει χτιστεί η Ευρώπη βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο. Η Ευρώπη είναι η κοινότητα των χριστιανικών, ελεύθερων και ανεξάρτητων εθνών, της ισότητας ανδρών και γυναικών, του θεμιτού ανταγωνισμού και της αλληλεγγύης, της υπερηφάνειας και της ταπεινοφροσύνης, της δικαιοσύνης και του ελέους. Αυτή τη φορά ο κίνδυνος δεν μας επιτίθεται όπως γίνεται με τους πολέμους και τις φυσικές καταστροφές, ξαφνικά τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια μας. Η μαζική μετανάστευση είναι μια αργή ροή νερού που επίμονα διαβρώνει τις ακτές. Είναι μεταμφιεσμένη ως ένας ανθρωπιστικός σκοπός, αλλά η αληθινή φύση της είναι η κατάληψη των εδαφών.

Και το έδαφος που κερδίζεται γι’ αυτούς χάνεται από μας. Κοπάδια από εμμονικούς υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων κινούνται από έντονη επιθυμία να μας επιπλήξουν και να μας καταγγείλουν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους είμαστε εχθρικοί ξενοφοβικοί, αλλά η αλήθεια είναι, ότι η ιστορία του έθνους μας είναι και ιστορία ένταξης και ιστορία σύζευξης πολιτισμών. Όσοι έχουν προσπαθήσει να έρθουν εδώ ως νέα μέλη της οικογένειας, ως σύμμαχοι, είτε ως εκτοπισθέντες φοβούμενοι για τη ζωή τους έχουν γίνει δεκτοί να κάνουν εδώ ένα νέο σπίτι. Αλλά εκείνοι που έχουν έρθει εδώ με την πρόθεση να αλλάξουν την χώρα μας, να διαμορφώσουν το έθνος μας σύμφωνα με την δική τους εικόνα, όσοι έχουν έρθει με τη βία και ενάντια στη θέλησή μας – βρίσκουν πάντα αντίσταση.


Κυρίες και Κύριοι, στην αρχή μιλάνε για μόνο μερικές εκατοντάδες, χιλιάδες ή δύο χιλιάδες άτομα που θα μετεγκατασταθούν. Αλλά ούτε ένας υπεύθυνος Ευρωπαίος ηγέτης δεν θα τολμούσε να ορκιστεί ότι αυτές οι δυο χιλιάδες δεν θα γίνουν δέκα ή διακόσιες χιλιάδες. Αν θέλουμε να σταματήσει αυτή η μαζική μετανάστευση, πρώτα πρέπει να περιορίσει τις Βρυξέλλες. Ο κύριος κίνδυνος για το μέλλον της Ευρώπης δεν προέρχεται από εκείνους που θέλουν να έρθουν εδώ, αλλά από τον φανατικό διεθνισμό των Βρυξελλών. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στις Βρυξέλλες να θέσουν τον εαυτό τους υπεράνω του νόμου.


Δεν θα επιτρέψουμε να μας επιβάλλουν το πικρό καρπό της κοσμοπολίτικης μεταναστευτικής πολιτικής τους. Δεν πρέπει να εισάγουμε στην Ουγγαρία το έγκλημα, την τρομοκρατία, την ομοφοβία και τον αντισημιτισμό που καίει συναγωγές. Δεν πρέπει να υπάρχουν αστικές περιοχές που δεν θα τις αγγίζει ο νόμος, δεν πρέπει να υπάρχουν μαζικές ταραχές. Ούτε εξεγέρσεις μεταναστών. Και δεν πρέπει να υπάρχουν συμμορίες που θα κυνηγάνε τις γυναίκες και τις κόρες μας

Ανώνυμος είπε...

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε άλλους να μας πουν ποιον θα αφήσουμε να μπει στο σπίτι και τη χώρα μας, με ποιον θα ζήσουμε και με ποιον θα μοιραστούμε τη χώρα μας. Γνωρίζουμε που πάει το πράγμα. Πρώτα τους επιτρέπουμε να μας πουν ποιον πρέπει να δεχτούμε, μετά θα μας αναγκάσουν να υπηρετήσουμε τους ξένους στη χώρα μας. Στο τέλος θα βρούμε τον εαυτό μας να μας λένε να τα μαζέψουμε και να φύγουμε από την δική μας χώρα.

Γι’ αυτό απορρίπτουμε το αναγκαστικό πρόγραμμα επανεγκατάστασης, και δεν θα ανεχθούμε ούτε εκβιασμούς, ούτε απειλές. Έχει έρθει η ώρα για να χτυπήσει ο κώδωνας της προειδοποίησης. Έχει έρθει η ώρα για αντίθεση και αντίσταση. Έχει έρθει η ώρα για να συναχθούν οι σύμμαχοί μας. Έχει έρθει η ώρα να σηκώσουμε τη σημαία των περήφανων εθνών. Έχει έρθει η ώρα για να αποτρέψουμε την καταστροφή της Ευρώπης, και να σώσουμε το μέλλον της Ευρώπης.

Για το σκοπό αυτό, ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες, καλούμε κάθε πολίτη της Ουγγαρίας να ενωθεί και καλούμε κάθε ευρωπαϊκό έθνος να ενωθεί. Οι ηγέτες και οι πολίτες της Ευρώπης δεν πρέπει πλέον να ζουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Πρέπει να αποκαταστήσουμε την ενότητα της Ευρώπης. Εμείς οι λαοί της Ευρώπης δεν μπορεί να είμαστε ελεύθεροι ατομικά αν δεν είμαστε ελεύθεροι μαζί. Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα πετύχουμε. Αν τραβήξουμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, θα αποτύχουμε. Ενωμένοι είμαστε δύναμη, διχασμένοι είμαστε αδύναμοι. Ή μαζί, ή τίποτα - σήμερα αυτός είναι ο νόμος.

Ανώνυμος είπε...

Για τους Ούγγρους, το 1848 στο βιβλίο της μοίρας γραφόταν ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει εναντίον της αυτοκρατορίας των Αψβούργων. Αν τα είχαμε τότε παρατήσει δεν θα υπήρχε αποτέλεσμα, η μοίρα μας θα είχε σφραγιστεί, και η γερμανική θάλασσα θα είχε καταπιεί τους Ούγγρους.


Το 1956, στο βιβλίο της μοίρας έγραφε ότι επρόκειτο να παραμείνουμε μια κατεχόμενη και σοβιετοποιημένη χώρα, μέχρι ο πατριωτισμός να σβηστεί από τον τελευταίο Ούγγρο. Αν τότε τα είχαμε παρατήσει δεν θα υπήρχε αποτέλεσμα, και η μοίρα μας θα είχε σφραγιστεί, και η Σοβιετική θάλασσα θα είχε καταπιεί τους Ούγγρους.


Σήμερα είναι γραμμένο στο βιβλίο της μοίρας, ότι κρυφές, απρόσωπες παγκόσμιες δυνάμεις θα εξαλείψουν κάθε τι που είναι μοναδικό, αυτόνομο, πανάρχαιο και εθνικό. Θέλουν να αναμίξουν πολιτισμούς, θρησκείες και πληθυσμούς, μέχρι που η πολύπλευρη και περήφανη Ευρώπη μας να γίνει τελικά αναιμική και υπάκουη. Και αν τα παρατήσουμε τώρα, η μοίρα μας θα σφραγιστεί, αλωθούμε και θα καταλήξουμε στην τεράστια κοιλιά των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης.


Το έργο που περιμένει τον ουγγρικό λαό, τα έθνη της Κεντρικής Ευρώπης και τα άλλα ευρωπαϊκά έθνη που δεν έχουν ακόμη χάσει την κοινή λογική είναι να νικήσουμε, να ξαναγράψουμε και να αλλάξουμε την τύχη που προορίζεται για εμάς. Εμείς, οι Ούγγροι και οι Πολωνοί ξέρουμε πώς να το κάνουμε αυτό. Έχουμε διδαχθεί ότι μπορεί ένας μόνο να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο, αρκεί να είναι γενναίος.


Ως εκ τούτου, πρέπει να ανασύρουμε την αρχαία αρετή του θάρρους μέσα από το βούρκο της λήθης. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να βάλουμε χάλυβα στη σπονδυλική στήλη μας, και πρέπει να απαντήσουμε με σαφήνεια, με μια φωνή αρκετά δυνατή για να ακουστεί όσο γίνεται πιο μακριά, το κύριο, το πιο σημαντικό ερώτημα που καθορίζει την μοίρα μας: Το ερώτημα από το οποίο εξαρτάται το μέλλον της Ευρώπης: «Θα είμαστε σκλάβοι ή ελεύθεροι - Αυτό είναι το ερώτημα. Δώστε εσείς την απάντηση!».

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν εγινε χθες η κοιναιδοβουλευτικη παρασταση για τη δικαιοσυνη ;

τσιπρα και κουλη αποφασισαν με συνοπτικες διαδικασιες και διεταξαν να αναβληθει.


ο λογος ;


ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΤΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΟΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΒΟΤΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ !


ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ,ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΘΙΑΣΟΙ ΛΟΓΩ ...ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΠΟΤΕ !

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όμως οι Ούγγροι δεν καταθέτουν αίτημα αποχώρησης από την ΕΕ?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η Χρυσή Αυγή παρακολουθεί σαν θεατής την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας και δεν κάνει τίποτα; Θα μπορούσαν να παραιτηθούν και να προκαλέσουν εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

"Γιατί η Χρυσή Αυγή παρακολουθεί σαν θεατής την παράδοση της
εθνικής κυριαρχίας και δεν κάνει τίποτα;
Θα μπορούσαν να παραιτηθούν και να προκαλέσουν εκλογές..."

-Μετά τις εκλογές, τί θα γίνει;
-Θα ψηφίσουν οι νεο-ραγιάδες τη Χ.Α. ώστε να κυβερνήσει;
Σιγά, μην την ψηφίσουν!

-'Φάτε μνημόνιο το βράδυ.'
-'Ακούστε Τατιάνα και Εισαγγελάτο και λοιπούς της αποχαύνωσης.'

Ανώνυμος είπε...

αυτα τα ατιμα τα πτηνα χεζουν οπου βρουν τον καταχεσε τον καταδικασμενο οφσορ πωλητη (τηs κλαραs)κωλαγονων και λοιπων λιπαντικων για λευκανση πρωκτων τα ελεγε ο χιοs για τον ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟ....
www.makelio.gr/?p=222142
''Ξαναρωταω:Ποιοs εφαγε την επιταγη;
Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!
Χερι-χερι η επεκταση...του κομματοs>>στην Κυπρο
ixnos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_83.html

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!!

Σιγά, μην ξυπνήσουν
οι αποβλακωμένοι
ώστε να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.

bit.ly/1o8IwkK

Ανώνυμος είπε...

Μα ούτε η Χρυσή Αυγή δεν θέλει να την ψηφίσει ο κόσμος... Άμα ήθελαν, θα αποκήρυτταν ξεκάθαρα το Ναζισμό και θα άλλαζαν το σύμβολό τους σε χριστιανικό σταυρό...

Ανώνυμος είπε...

Άν ο Μέανδρος είναι ναζιστικό σύμβολο
και όχι αρχαιο-ελληνικό,
τότε καταλαβαίνει κάποιος
γιατί οι απληροφόρητοι (για να μην πω ηλίθιοι...)
δεν ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή και πιστεύουν
τα παραμύθια των εβραϊο-προσκυνημένων Μ.Μ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και η Χρυσή Αυγή επιλέγει ως σύμβολό της όχι τον σταυρό, αλλά έναν μαίανδρο που προσομοιάζει με σβάστικα, αυτό δείχνει ότι δεν θέλει ποτέ να κυβερνήσει...

Αν έβγαινε ο Μιχαλολιάκος και αποκήρυσσε ξεκάθαρα το Ναζισμο και ο Κασιδιάρης έσβηνε τη σβάστικα που έχει στον ώμο, τα ποσοστά τους θα εκτοξεύονταν στα ύψη... Δυστυχώς όμως για την Ελλάδα δεν μπορούν να απογαλακτιστούν από τον εθνικοσοσιαλισμό...

Ανώνυμος είπε...

Τον παπάρα και αν τον...

Άν ο Μέανδρος είναι "ναζιστικό" σύμβολο
και όχι ***αρχαιο-ελληνικό***,
τότε καταλαβαίνει κάποιος
γιατί οι απληροφόρητοι (για να μην πω ηλίθιοι...)
δεν ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή και πιστεύουν
τα παραμύθια των εβραϊο-προσκυνημένων Μ.Μ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Πίστευε ό,τι μ@λ@κί@ σε ταΐζουν
τα σιωνιστικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (= Μ.Μ.Ε.)...

bit.ly/1pOCUy3

http://is.gd/9MWTZ5

https://tinyurl.com/jom37bn

Ανώνυμος είπε...

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα... Εγώ σου λέω ότι αν η Χρυσή Αυγή απαρνηθεί το Ναζισμό κι αλλάξει σύμβολο θα γίνει κυβέρνηση και θα σωθεί η Ελλάδα κι εσύ περί άλλων τυρβάζεις... Στα αρχίδια σας η χώρα, εσάς το μόνο που σας νοιάζει είναι να μην απαρνηθείτε τον Αδόλφο...

Ανώνυμος είπε...

Η Χ.Α., δε χρειάζεται τη ψήφο
όσων αμφιβάλλουν για αυτήν!

Συνέχισε να πιστεύεις
ό,τι σε ταΐζει ο Μπόμπολας, ο Δ.Ο.Λ., ο Αλαφούζ κτλ.
Άνοιξε και άλλο το στόμα σου στα βοθροκάναλα!

"Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!" =>ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού η στοά
αλλά και η συναγωγή
τρέμουν το ναζισμό, έ;

Άντε, τώρα, που σε 'έπιασε ο πόνος'
για τη Χ.Α., έ;

Άξιος ο μισθός σου...

Ανώνυμος είπε...

Είτε το θελετε είτε όχι, ο λόγος που τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής τα τελευταία χρόνια έχουν καθηλωθεί, είναι ξεκάθαρα η μη αποκήρυξη του Ναζισμού.

Όσο απελπισμένος και στριμωγμένος κι αν είναι ο Έλληνας, δεν πάει το χέρι του να ψηφίσει ένα κόμμα που λατρεύει αυτούς που το 1940-1944 αιματοκύλισαν την Ελλάδα... Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους...

Ανώνυμος είπε...

Παγκοσμίως, το πρόβλημα,
είναι οι εβραίοι τοκογλύφοι
και οι μπολσεβίκοι υπάλληλοί τους!

Οι συναγωγές και τα παραμάγαζά τους (= στοές)
τρέμουν την άνοδο τού πανευρωπαϊκού εθνικισμού
για ευνόητους λόγους...


Υ.Γ.

Για τα κατσαπλιάδικα καθάρματα,
που αιματοκύλισαν την Ελλάδα
στο συμμοριτοπόλεμο, κουβέντα, έ;

Ανώνυμος είπε...

Δε θέλει η Χ.Α. μ@λ@κες,
που χάφτουν ό,τι παραμύθια
τούς σερβίρουν τα ανθελληνικο-κάναλα!

Ποτέ και σώσεις να ψηφίσεις τη Χ.Α.!

Άντε να ξανα-ψηφίσεις
τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ των Μνημονίων!
Θα βρεις πολλούς...

Ανώνυμος είπε...

http://is.gd/vVJFa8

«Εχθρός μας είναι ο φανατικός διεθνισμός των Βρυξελλών.
Δικό τους σχέδιο είναι η μεταναστευτική πλημμυρίδα.
Θέλουν να μας αναμίξουν, να εξαλείψουν κάθε τι εθνικό,
να φτιάξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης
και να μας κάνουν δούλους»

Και τον Ούγγρο πρωθυπουργό ναζιστή, φασίστα κτλ.
τον υβρίζουν οι εβραιο-προσκυνημένοι των Βρυξελλών
και τα καθοδηγούμενα Μ.Μ.Ε. τους!

Όποιος πάει να τούς αντισταθεί,
έχουν έτοιμες τις ταμπέλες...

Όσο υπάρχουν ηλίθιοι που τούς πιστεύουν,
το παραμύθι πάει σύννεφο.

Ανώνυμος είπε...

Αφού στη Χρυσή Αυγή είσαστε αμετανόητοι Εθνικοσοσιαλιστές και όχι Εθνικιστές, τότε μια ζωή στο μονοψήφιο ποσοστό θα είστε... Κρίμα για την Ελλάδα που χρειαζόταν μια ελληνική κυβέρνηση και κρίμα και για τον Κασιδιάρη που θα πάει χαμένος...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ψηφίζουν Χ.Α. οι παρακάτω:

*Αλληλλέγγυοι, αντιρατσιστές, Μ.Κ.Ο. Made in Soros Ltd.
*Λεσβίες, Κτηνοβάτες, Ευρύ-πρωκτοι κτλ.
*ΚλεφτοΠΑ.ΣΟ.Κ.οι, βολεμένοι ΔΕ.Κ.Ο. κτλ.
*Κ.Κ.€. A.E., απόγονοι των ληστο-συμμοριτών κτλ.
*Ο.Α.ΚΚΕ, μ-λ ΚΚΕ, ΚΚΕ-ΜΛ κτλ.
*Καμμενο-Ψεκασμένοι.
*τΣΥΡΙΖαίοι και λοιπές ΡΟΖ συνιστώσες.
*Ποταμίσιοι με σακίδια ή μη.
*Ένωση Φραπέδων.
*ΑΝΤΙΦΑ, ΑΝΤΑΡCIA κτλ.
*Tζήμεροι...ξανά.
*νδούλα-Ψοφο"δεξιά"
*ΛΑ.γΟ.Σ. μνημονίου Νο.1
*εβραίοι.
*μασόνοι.
*ΛΑ.Ε.
*ΑΠΟΧΗ 40%.

είναι μεγάλη η λίστα...

Κάπου εκεί ανήκεις και εσύ, επικριτή της Χ.Α.

Αναμασάς το ξεθωριασμένο παραμύθι περί
ναζισμού, εγκληματικής οργάνωσης κτλ.

-Ή *βαλτός* είσαι.
-Ή *ηλίθιος* είσαι.

Διαλέγεις και παίρνεις!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να γράφεις ένα κατεβατό μαλακίες, γιατί δεν αποκηρύσσεις απλά το Ναζισμό να τελειώνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ψηφίζεις Χ.Α.;

Εκατομμύρια λοβοτομημένοι από τα Μ.Μ.Ε.
νεο-ραγιάδες κάνουν το ίδιο με σένα.

Μην ανησυχείς. Ένας κρετίνος παραπάνω...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν *αποκηρύσσεις* ΕΣΥ τους

*εβραίους,
*μασόνους,
*αριστερούς,
*ευρύπρωκτους,
*λεσβίες,
*κτηνοβάτες,
*κλεφτοΠΑ.ΣΟ.Κ.ους,
*απογόνους ληστο-συμμοριτών,
*καμμενο-ψεκασμένους,
*αλληλέγγυους,
*ψοφο"δεξιούς",
*ποταμίσιους με σακίδια ή μη,
*αντίφα,
*ανταρCIA,
*ενωσίτες-με φραπέδες,
*τζήμερους,
*βολεμένους ΔΕ.Κ.Ο.,
*αντιρατσιστές,
*ψευτο-ανθρωπιστές των Μ.Κ.Ο. made in Soros Ltd.,
*ΛΑ.Ε.
*ΛΑ.γΟ.Σ. μνημονίου Νο.1
*αποχή 40%

Γιατί, εκεί, ανήκεις και εσύ!

-Ή *βαλτός* είσαι.
-Ή *ηλίθιος* είσαι.

Διάλεξε για να τελειώνουμε,


Ανώνυμος είπε...

Ρε μπαγλαμά,

Η χώρα χάνεται:


και εσένα το πρόβλημά σου είναι η Χ.Α.;

-Πόσο, μα πόσο, ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είσαι;

-Πιο ΜΑΛΑΚΑΣ δε γίνεται, πεθαίνεις!

Ανώνυμος είπε...

"Κρίμα για την Ελλάδα
που χρειαζόταν μια ελληνική κυβέρνηση
και κρίμα και για τον Κασιδιάρη
που θα πάει χαμένος..."

Φτάνει με την κλάψα, τώρα.
Μας συγκίνησε το δήθεν ενδιαφέρον σου.

Τράβα κατά συναγωγή και στοά, τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει επιχειρήματα, δεν χρειάζεται ούτε να γράφει σεντόνια, ούτε να υβρίζει...

Συμφωνείς σε αυτό που γράφω, δηλαδή ότι αν η Χρυσή Αυγή αποκηρύξει το Ναζισμό θα γίνει κυβέρνηση; Αν συμφωνείς, γιατί δεν το κάνετε και δεν σώζετε την Ελλάδα, για την οποία υποτίθεται ότι ενδιαφέρεστε;

Ανώνυμος είπε...

εβραίος, μασόνος ή κομμουνιστής;

Και οι τρεις (3) φοβούνται την άνοδο του εθνικισμού
στην Ευρώπη και τον βαφτίζουν
ναζισμό-φασισμό-ρατσισμό-ξενοφοβία-ομοφοβία κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Να αποκυρύξει η Χ.Α. το ναζισμό...
Μετά, τί θα ακολουθήσει;

Η αποδοχή των ΛΑΘΡΟ-εισβολέων.
Η αποδοχή των ομοφυλοφίλων.
Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.
Η εκχώρηση της Θράκης.
Η εκχώρηση του Αιγαίου.

-Κάτι άλλο που επιθυμούν η συναγωγή και η στοά;

Ανώνυμος είπε...

Η εξουσία και η διακυβέρνηση
δεν είναι αυτοσκοπός για τη Χ.Α.

Η Χ.Α. ούτε κιπά θα φορέσει,
ούτε μασονική ποδίτσα.

Καταλαβού;

Ανώνυμος είπε...

Πιο εύκολα οι οβριοί θα αποκηρύξουν τα περί ολοκαυτώματος,
παρά η Χ.Α. θα υποκύψει στις εντολές
ανθελληνικών κέντρων και παράκεντρων!

Ελευθερία ή θάνατος!

Ανώνυμος είπε...

Άσε, την έχουν σώσει την Ελλάδα
όσοι έχουν ήδη αποκηρύξει το Ναζισμό.
Είναι όλοι τους,"περιέργως",
συμμετέχοντες σε συναγωγές και στοές...

Δε κόπτεσαι για τη σωτηρία της Ελλάδας.
Για τις συναγωγές και τις στοές κόπτεσαι.

Ξέρεις καλά πως η Χ.Α.
θα τις κατεδαφίσει!

Σαλόμ, στα μούτρα σου!

Ανώνυμος είπε...

[Συμφωνείς σε αυτό που γράφω,
δηλαδή ότι αν η Χρυσή Αυγή αποκηρύξει το Ναζισμό θα γίνει κυβέρνηση;
Αν συμφωνείς, γιατί δεν το κάνετε και δεν σώζετε την Ελλάδα,
για την οποία υποτίθεται ότι ενδιαφέρεστε; ]

-Μήπως η Χ.Α. να πάει φορώντας κιπά και
να δηλώσει υποταγή στο τείχος των δακρύων;

-Μήπως η Χ.Α. να επισκευτεί το
μνημείο του ολοκαυτώματος;

Σού έχω κάτι καλύτερο:
Να διοργανώσει η Χ.Α. το επόμενο Gay Pride!
Aυτό είναι!

Ανώνυμος είπε...

@Τρί Μαρ 29, 11:35:00 π.μ.

Θα βρεις πολλούς πρόθυμους "μπουτάρηδες"...
Όχι στη Χρυσή Αυγή!

Δηλώσεις μετανοίας, αποκηρύξεις και πολιτικές κυβιστήσεις
ανάλογα με το τι συμφέρει "τούς έξωθεν τού Ελληνισμού"
να αναζητήσεις αλλού...

Όχι στη Χρυσή Αυγή!

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου ζήτησα να αποκηρύξεις τον Εθνικισμό αγαπητέ. Το Ναζισμό σου ζήτησα να αποκηρύξεις, που επιτέθηκε απρόκλητα στην Πατρίδα μας και την αιματοκύλισε. Αν δεν μπορείς να καταδικάσεις και να αποκηρύξεις τους σφαγείς των Ελλήνων, τότε τι σόι Έλληνας είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Σφαγείς των Ελλήνων έχουν υπάρξει επίσης
οι Πέρσες, οι Άβαροι, οι Φράγκοι, οι Σαρακηνοί,
οι Τούρκοι, οι Τουρκαλβανοί, οι Βούλγαροι, οι Ιταλοί,
οι Συμμορίτες ΕΑΜοβούλγαροι κτλ.

Για τη συναγωγή όμως, οι ναζί μόνο αιματοκύλισαν τη χώρα.
Για τούς υπόλοιποι σφαγείς των Ελλήνων, κουβέντα! Μόκο! Φερμουάρ!

Το πρόβλημα-κόλλημα τού οβριού είναι μόνο οι ναζί.
Μόνο για αυτούς ζητά την αποκήρυξη!

Άσε, ρε, σε καταλάβαμε...
Μην το συνεχίζεις άλλο
γιατί εκτίθεσαι περισσότερο...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, πόσα ακριβώς ήταν τα θύματα του ολοκαυτώματος;

-Εσύ, πρέπει να ξέρεις...

-Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί με το Χόλιγουντ...

Ανώνυμος είπε...

ελληνόφωνε,

Έχουν ήδη σώσει τη χώρα (έχουμε δει πόσο...)
όσοι έχουν ήδη αποκηρύξει το Ναζισμό.

Από τη Ν.Δ. μέχρι το Κ.Κ.€.,
υπάρχουν αρκετοί γραικύλοι και
εβραϊο-προσκυνημένοι!

Όσο και να χτυπιέσαι,
από τη Χ.Α. δε θα πάρεις...

Ανώνυμος είπε...

@Τρί Μαρ 29, 08:02:00 μ.μ.

Εγώ, σου ζητώ να αποκηρύξεις τον σιωνισμό!

Είναι το διεστραμμένο πρόσωπο τού ιουδαϊσμού και έχει
επιφέρει μύρια δεινά στον Ελληνισμό εδώ και αιώνες!

Αν δεν μπορείς να καταδικάσεις και να αποκηρύξεις
τους σφαγείς των Ελλήνων, τότε τι σόι Έλληνας είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Για να είναι κάποιος Έλληνας,
πρέπει πρώτα να έχει αποκηρύξει τους Ναζί;

Η χώρα ισλαμοποιείται συστηματικά, αλλά ο οβριός το βιολί του:
Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αποκήρυξη των Ναζί.
Αυτό επιδιώκει συστηματικώς και παγκοσμίως για ευνόητους λόγους...

Α, όλα και όλα!
Μπορεί η χώρα να έχει διαλυθεί οικονομικά και κοινωνικά,
αλλά ο οβριός νοιάζεται μόνο για την αποκήρυξη των Ναζί.

Μήπως η Ελλάδα ήταν ποτέ η χώρα του;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω είναι ώρα να σοβαρευτείτε εκεί στην Χρυσή Αυγή... Ο πατέρας μου ήταν στον ΕΔΕΣ και πολέμησε τους Ναζί, αυτούς που εσείς τόσο πολύ δυσκολεύεστε να αποκηρύξετε... Λυπάμαι πολύ που είστε ακόμη προσκολλημένοι στις "παιδικές ασθένειες" του χώρου αυτού και δεν γίνεστε πιό χρήσιμοι στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό...

Ανώνυμος είπε...

1) Τί θα γίνει θα αποκηρήξεις τον σιωνισμό
πού έχει επιφέρει τόσα δεινά στους Έλληνες;

Αν δεν μπορείς να καταδικάσεις και να αποκηρύξεις
το σιωνισμό, τότε τι σόι Έλληνας είσαι;

2) Επίσης, θα αποκηρήξεις όσους έχουν υπάρξει
σφαγείς των Ελλήνων όπως Τρώες, Πέρσες, Άβαροι,
Φράγκοι, οι Σαρακηνοί, Τούρκοι, Τουρκαλβανοί,
Βούλγαροι, Ιταλοί, και Συμμορίτες ΕΑΜοβούλγαροι;

Αν δεν μπορείς να καταδικάσεις και να αποκηρύξεις
τους σφαγείς των Ελλήνων, τότε τι σόι Έλληνας είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους αποκηρύξω όλους αυτούς τους εχθρούς της Ελλάδας γιατί είμαι Έλληνας πραγματικός. Εσύ φαίνεται ότι έχεις μεγάλη δυσκολία να αποκηρύξεις το Ναζισμό... Αν είναι σαν εσένα όλοι οι Χρυσαυγίτες, έτσι εξηγείται γιατί η Χρυσή Αυγή παραμένει ένα κλειστό κόμμα που δεν ανοίγεται στην κοινωνία...

Ανώνυμος είπε...

Οι σιωνιστές επιζητούν διακαώς την αποκήρυξη του ναζισμού.

Να κάνω ό,τι ακριβώς επιθυμούν οι σιωνιστές;

ΌΧΙ! ΠΟΤΕ!

Με τους σιωνιστές δεν πρόκειται να ταυτιστώ!

Είναι θέμα αρχής!

Ανώνυμος είπε...

To ό,τι κάποιος δε γουστάρει τους οβριούς
δε σημαίνει πως είναι υποχρεωτικά ναζιστής.

Aυτή είναι μια ακόμα παγίδα
που έχουν στήσει οι οβριοί:

"Όποιος δεν αποκηρύξει το ναζισμό,
τότε είναι υποχρεωτικά ναζιστής."

Σκατά στους οβριούς
και στα κολπάκια τους!

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω τι συμβαίνει
αφού γράφεις τα ίδια σε κάθε ενότητα
στο μπλοκ του κ. Χατζάρα.

Τα ίδια και τα ίδια, εδώ και μήνες!

Ρίχνοντας λάσπη στη Χ.Α,
όλο και κάποιος θα πειστεί από τα
γραφόμενά σου και δεν θα την ξαναψηφίσει.

Αυτός είναι ο στόχος σου:

Να παρασύρεις όσους μπορείς
ώστε να μην ξανα-ψηφίσουν Χ.Α.
γιατί "ξαφνικά" (λέμε τώρα...)
και ενώ είχες ψηφίσει Χ.Α. (λέμε τώρα...)
σε έπιασαν οι αμφιβολίες, οι απορίες
και σού ήρθαν όλα ανάποδα με τη Χ.Α.

Καλή τακτική:

Ο δυσαρεστημένος τάχα ψηφοφόρος της Χ.Α.,
που ξαφνικά αμφιβάλλει για τη Χ.Α.,
οπότε δεν θα την ξαναψηφίσει.

Αυτός είναι ο σκοπός:
Μην ψηφίζεται ή μην ξαναψηφίζεται τη Χ.Α.!

Λοιπόν, για να τελειώνουμε:

Αφήστε τα σάπια!

Πες στον κολλαγόνο-οφσοράκια
πως βουλή δε βλέπει όση λάσπη
και αν ρίξουν στη Χ.Α.
κάποια "καλό"-παιδα εδώ!

Αρκετά!

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω τι συμβαίνει
αφού γράφεις τα ίδια σε κάθε ενότητα
στο μπλοκ του κ. Χατζάρα.

Τα ίδια και τα ίδια, εδώ και μήνες!

Ρίχνοντας λάσπη στη Χ.Α,
όλο και κάποιος θα πειστεί από τα
γραφόμενά σου και δεν θα την ξαναψηφίσει.

Αυτός είναι ο στόχος σου:

Να παρασύρεις όσους μπορείς
ώστε να μην ξανα-ψηφίσουν Χ.Α.
γιατί "ξαφνικά" (λέμε τώρα...)
και ενώ είχες ψηφίσει Χ.Α. (λέμε τώρα...)
σε έπιασαν οι αμφιβολίες, οι απορίες
και σού ήρθαν όλα ανάποδα με τη Χ.Α.

Καλή τακτική:

Ο δυσαρεστημένος τάχα ψηφοφόρος της Χ.Α.,
που ξαφνικά αμφιβάλλει για τη Χ.Α.,
οπότε δεν θα την ξαναψηφίσει.

Αυτός είναι ο σκοπός:
Μην ψηφίζεται ή μην ξαναψηφίζεται τη Χ.Α.!

Λοιπόν, για να τελειώνουμε:

Αφήστε τα σάπια!

Πες στον κολλαγόνο-οφσοράκια
πως βουλή δε βλέπει όση λάσπη
και αν ρίξουν στη Χ.Α.
κάποια "καλό"-παιδα εδώ!

Αρκετά!

Ανώνυμος είπε...

-Ό κολλαγόνος, χθες,
στον συστημικότατο Χατζη-μπούρδογλου:

"Καλό παιδί ο Μιχαλολιάκος".

-Όταν συνέλαβαν τη χρυσή αυγή (2013)
τριγυρνούσε στα ανθελληνοκάναλα
και τούς κατηγορούσε ως
"ναζί, σατανιστές, ντροπή να υπάρχουν στη Βουλή
και όλα τα συναφή..."

Αυτό θα πει "συνέπεια λόγου"...

Μετά τού φταίει πού τον λένε ΚωλοΤούμπα...

Ξαναψηφίστε τον...
Όσοι ηλίθιοι, προσέλθετε...

Ανώνυμος είπε...

Και αβανταδόρος των Γλύξμπουγκ;

http://bit.ly/25WPw6w

Κατά τα άλλα, τα συστημικά κανάλια
τον έχουν αποκλείσει...Βέβαια...

Λόγω προσφυγικού,
το διαφθαρμένο πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο
θέλει να ανακόψει ψήφους προς τη Χ.Α.!

Απεγνωσμένα, το σύστημα ξεθάβει πολιτικά-πτώματα
και τα χρησιμοποιεί
-με "νέο" περιτύλιγμα...-
ως ανάχωμα στις διαρροές ψηφοφόρων
από Ν.Δ. και ΑΝ.ΕΛ προς τη Χ.Α.!

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των Μνημονίων!!!

Ανώνυμος είπε...

-Ό κολλαγόνος, χθες,
στον συστημικότατο Χατζη-μπούρδογλου:

"Καλό παιδί ο Μιχαλολιάκος".

-Όταν συνέλαβαν τη χρυσή αυγή (2013)
τριγυρνούσε στα ανθελληνοκάναλα
και τούς κατηγορούσε ως
"ναζί, σατανιστές, ντροπή να υπάρχουν στη Βουλή
και όλα τα συναφή..."

Αυτό θα πει "συνέπεια λόγου"...

Μετά τού φταίει πού τον λένε ΚωλοΤούμπα...

Ξαναψηφίστε τον...
Όσοι ηλίθιοι, προσέλθετε...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, ο διαγραφείς από τη ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης, απαξιώνοντας πλήρως το νέο μόρφωμα του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη, αναφέρει τα εξής, μεταξύ άλλων, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Έγινε μία και μοναδική συνάντηση και μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος σε αυτό το κόμμα. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. “ Κρέμασε το σαγόνι μου” με αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης. Ήθελε τον βασιλιά για πρέσβη και τον πρίγκιπα Νικόλαο για υποψήφιο. Αντιμνημονιακός και δραχμή. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο για να μείνουμε στο ευρώ, και να βγούμε τώρα και να πάμε στην δραχμή. Έχει μία άποψη κάθε μέρα. Ο Γ. Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος περφόρμερ που έχει περάσει από την πολιτική πίστα. Ακόμα και ο Καμμένος είναι ερασιτέχνης μπροστά του. Δεν είναι τόσο τραβηχτικός ούτε ο Τσίπρας (…) Ο Γιώργος πιστεύει και θέλει να φτιάξει ένα ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς. Αυτό το πράγμα όλο θα καταλήξει να είναι το ΛΑ.Ο.Σ. συν τον Μπαλτάκο και κάποιους άλλους. Η ανακύκλωση έχει ένα μόνο όριο. Δεν ανακυκλώνεσαι επ’ άπειρον. Το ’10 ήταν «μνημόνιο», και τώρα “αντιμνημόνιο, δραχμή και λίγο βασιλιά ”, δεν είναι έτσι… Πάντα σε κάποιους παίκτες ποντάρουν κάποιοι από πίσω. Αυτή η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει έναν παίκτη που θα μπορούσε να συνεννοηθεί και με τον Καρατζαφέρη μπορεί να συνεννοηθεί. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο (σ.σ: η δημιουργία τώρα του κόμματος Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου)».