31/7/21

Ο ΚΟΒΙΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΚΟΡΠ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΜΕΝΟΙΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ #ΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ . ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ.

 

Ο θάνατος του Κατσανέβα από τον ΚΟΒΙΝΤ που του προκάλεσε το εμβόλιο δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός.
 
Μετά τον πλήρως εμβολιασμένο που νοσηλευόταν με πνευμονία στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ένας 74χρονος  ο οποίος τον Μάιο είχε εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις του εμβολίου της Pfizer παρουσίασε πυρετό και βήχα, πριν λίγες ημέρες και εισήχθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και την περασμένη Δευτέρα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του, Στην Πάτρα νοσηλεύονται με ΚΟΒΙΝΤ άλλοι δύο ηλικιωμένοι, ηλικίας 73 και 74 ετών, οι οποίοι είναι και αυτοί πλήρως εμβολιασμένοι, νοσηλεύονται σε ΜΕΘ Covid σε νοσοκομείο της Αχαΐας ,Μάλιστα ο ένας από τους δύο έχει υψηλό τίτλο αντισωμάτων, κάτι που σημαίνει πως η ανοσία που του προσέφερε το εμβόλιο δεν έχει εξασθενήσει. Στο Βόλο δύσκολες ώρες βιώνει ένας πλήρως εμβολιασμένος 47χρονος, που χθες διασωληνώθηκε εσπευσμένα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ κορωνοϊού. 

Για τον πλήρως εμβολιασμένο Ανδρέα Μικρούτσικο ο Ευαγγελισμός ισχυρίστηκε ότι το τεστ ΚΟΒΙΝΤ ήταν αρνητικό
Ο ανεύθυνος και ψεύτης Μαυρογιαλούρος –Εφιαλτάκης-Γκραμπόφσκιμ που είναι πλασιέ του Μπουρλά, δήλωσε ότι «ο κορωνοϊός χτυπά πλέον μόνο τους ανεμβολίαστους». 

Την ίδια στιγμή, το αμερικανικό Επιτελείο αντιμετώπισης της Πανδημίας,  το CDC δημοσίευσε μελέτη που δείχνει ότι το 75% των νέων κρουσμάτων της μετάλλαξης «δέλτα» , είναι μεταξύ των εμβολιασμένων

Όπως είπε και ο ΔΡ. Εφιαλτάκης ,«Δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης». 

Και η Αμερικανική επιστήμη ανακοίνωσε ότι το 75% των κρουσμάτων της μετάλλαξης «δέλτα» είναι μεταξύ των εμβολιασμένων. 

Mε 99% του ενήλικου πληθυσμού στο Γιβραλτάρ εμβολιασμένο τα νέα κρούσματα ΚΟΒΙΝΡ ανά ημέρα αυξήθηκαν πάνω από 2500%..!! 

Νομίζω ότι ο Εισαγγελέας δεν πρέπει να επιτρέψει την αμφισβήτηση της αμερικανικής επιστήμης από τον πλασιέ του Μπουρλά.
Κύριε εισαγγελέα θα πρέπει να του ασκήσετε αυτεπάγγελτη δίωξη , γιατί εμφανίζεται ως ψευτογιατρός δρ Μητσοτάκης. 

 Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΌΣ δρ.Μητσοτάκης, από το Ρέθυμνο δήλωσε ότι «το εμβόλιο είναι ασφαλές, και δεν έχει παρενέργειες», αλλά ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι γιατρός και δεν είναι επιστήμων
Είναι Πωλητικός της δεκάρας, Δηλαδή ένας παλιάνθρωπος και Ψεύτης. 

Η διαβεβαίωση του Εφιαλτάκη- Γκραμπόφσκι προς τους ψηφοφόρους του, από το Ρέθυμνο ότι «το εμβόλιο του Μπουρλά είναι ασφαλές, και δεν έχει παρενέργειες», ως προερχόμενη από έναν αναρμόδιο ψεύτη και ιδιωφελή Πωλητικό , είναι άνευ καμιάς σημασίας και πρέπει να ανησυχήσει κάθε λογικό άνθρωπο .

Ο Εφιαλτάκης δεν είναι γιατρός και δεν είναι επιστήμων. Είναι Πωλητικός της δεκάρας, Δηλαδή ένας παλιάνθρωπος και Ψεύτης.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Θα προσέξατε φυσικά ότι ο ψευτογιατρός  δρ Μητσοτάκης επειδή είναι ο πραγματικός Φόρεστ Γκαμπ, χρησιμοποίησε στο Ρέθυμνο τον Ενικό, και είπε «το εμβόλιο»

Δηλαδή, «το δικό μας εμβόλιο». 

Αυτό  το οποίο προωθεί η Αγία Κωλο-Οικογένεια. Δεν είπε «τα εμβόλια»!     

2 σχόλια:

Θεριστής είπε...

ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!
ΨΟΦΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!
ΨΟΦΟ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!!
ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!!
ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ!!!!
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ....
ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ό γουρλομάτης ξεπέρασε τον πατέρα του στη γκαντεμιά!

Τί άλλο ακόμα θα πάθει η χώρα μέχρι να ξεκουμπιστεί ο γρουσούζης;


Ά, ρε, μαλάκες, ποιόν φέρατε στην εξουσία...

ΜΑΛΑΚΕΕΣ!!!

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...