3/7/21

Η Έξυπνη επιχειρηματικότητα βάφτισε τις κινέζικες μπετόπλακες απορροφητικές, επειδή με αυτές θα απορροφήσει , από τους μπετόβλακες τηλεθεατές , τα λεφτά τους.

 

Οι Κινέζικες  μπετόπλακες  που θα απορροφούσαν  την θερμοκρασία του περιβάλλοντας  τις  λάνσαρε το 2009 στους  ΚλεπτοΠΑΣΟΚ της Αγίας Παρασκευής σύμβουλός τις,  του Γεωργίου Σουφλιά που ήταν τότε Υπουργός Περιβάλλοντος  επειδή  είχαν εξασφαλίσει «οικολογική ευρω-επιδότηση».Τότε πήδηξε από το παλκόνι ο Κώστας ο νωθρός και το Colpo Grosso ξέμεινε από «ρευστότητα»

Τώρα, 12 χρόνια μετά, με τα 35 δίς ευρω-επιδότηση για την "επανεκκίνηση", επανεκκίνησαν και οι Λωποδύτες το κόλπο με τις «οικολογικές» πλάκες ,  που απορροφούν την θερμοκρασία του περιβάλλοντας.

Αυτή τη φορά, οι Οικοκλέφτες αντί για Αγία Παρασκευή χτύπησαν «Κέντρο» και Κλεπτο Οικογένεια. Βουρ στον ταβλά με τις επιδοτήσεις και ο Πορφυρογέννητος Πρίγκηψ Ντορόπουλος.   

Έξυπνος ο"πράσινος" Δήμαρχος. Βλάκες οι Χαζοί τηλεθεατές, που του λένε και «μπραβο μας έσωσες και ελπίζουν ότι θα δροσιστούν από του χρόνου,  κάνοντας τον «Μεγάλο Περίπατο» της Κλεπτο-οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...