26/7/21

Για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ που έγινε ΤΖΑΜΙ το ΝΑΤΟ και τα ΚΙΟΤΣΕΚΙΑ της ΝΔ

 

Η Σύμμαχος Τουρκία , είναι χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ. Επομένως ότι και να λένε οι πρέσβεις, (ΑΝΘΥΠΑΤΟΙ) το ΝΑΤΟ που εγγυάται την Δημοκρατία και τις «Αξίες» της αποδέχτηκε  την μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ  σε ΤΖΑΜΙ. 

Η κυβέρνηση της  ΨωροΑλίτ στο Γραικυλιστάν  που επίσης είναι χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, ούτε καν ζήτησε την παρέμβαση της Συμμαχίας.

Η πρώτη χώρα που αποδέχεται ότι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ αποτελεί εσωτερικό ζήτημα της Τουρκίας είναι το Γραικυλιστάν και τα ΚΙΟΤΣΕΚΙΑ της ΝΔ που δεν υποστηριξαν  οτι, «η μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε ΤΖΑΜΙ», «συνιστά κατάφορη παραβίαση της Συμφωνίας της Μαδρίτης» και δεν προσέφυγαν ούτε στην ΕΕ, ούτε στο Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ για θέσουν το ζήτημα της ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ του Κατακτητή  επί των Ιστορικών και θρησκευτικών μνημείων στον κατακτηθέντα χώρο.

 Το ζήτημα αυτό άλλωστε είναι η ουσία και του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου.  

Αλλά τα ΚΟΤΣΕΚΙΑ και οι Σύμμαχοι ήταν απασχολημένα  να στήνουν σκηνικό διαπραγματεύσεων με τον Ταγίπ

Η ΑΝΘΥΠΑΤΗ στα Τίρανα έριξε τη νέα γραμμή που ακολουθεί το (ΝΤΙΠ ΝΤΙΠ) Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Let us roll up our sleeves together with the wise people who give solutions to the problems» . Δηλαδή , «ας σηκώσουμε τα μανίκια μας μαζί με τους έξυπνους ανθρώπους που δίνουν λύσεις στα προβλήματα ».

 Και τα ΚΙΟΤΣΕΚΙΑ της ΝΔ  που είναι «ξύπνιοι», και όχι ηλίθιοι σαν μερικούς- μερικούς από ΕΜΑΣ, έχουν «σηκώσει τα μανίκια» μαζί με τον σύντροφο Πάιατ, και την συντρόφισσα Μέρκελ και τον σύντροφο Πουστρόν και εργάζονται για να λύσουν τα…. προβλήματα.

1 σχόλιο:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

πουστης αγαπα πουστη ,πουτανα την πουτανα...κουλης,κικιλιας,κεραμεως...κου-κλουξ-κλαν...σαλουτε.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...