2/7/21

Ο Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός και ο Κορωνοϊός

 

Η «Γραμμή» κατέβηκε από «ψηλά».

 Πρώτος την μετέφερε ο επικεφαλής του Π.Ο.Υ. Ευρώπης, Χανς Κλούγκε,  που ανακοίνωσε την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου ότι «οι δέκα εβδομάδες μείωσης του αριθμού των λοιμώξεων ΚΟΒΙΝΤ 19 στην Ευρώπη έχουν τελειώσει». Σύμφωνα με τον «αξιωματούχο του Π.Ο.Υ, « αναμένεται νέο κύμα λοιμώξεων, εκτός εάν οι πολίτες και οι αρχές συμμορφωθούν με τους ιατρικούς κανόνες».

«Την προηγούμενη εβδομάδα, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 10% λόγω του μίγματος , των ταξιδιών, των συγκεντρώσεων και της χαλάρωσης των κοινωνικών περιορισμών», δήλωσε ο Κλούγκε.

«Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο μιας ταχέως εξελισσόμενης κατάστασης. Μια νέα μετάλλαξη  ,  η μετάλλαξη  «Δέλτα» μας ανησυχεί  επειδή παρά τις τεράστιες προσπάθειες των κρατών μελών, εκατομμύρια παραμένουν ανεμβολίαστα», είπε ο Κομισάριος

Μετά έπεισαν δουλειά και οι ντόπιοι παπαγάλοι της Οργάνωσης . Ο ΤΚ9  «καθηγητής» Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Δημοσθένης Σαρηγιάννης με τη σειρά τους είπε στον ΚΑΔΕΝΑ το πρωί της Παρασκευής:

«Μέχρι τις 9 Ιουλίου θα είμαστε στην αρχή του τέταρτου κύματος».

Ερωτηθείς από τηλε-παπαγάλο «εάν υπάρχει κίνδυνος για αυξημένο αριθμό κρουσμάτων» , απάντησε ότι ,«σαφώς υπάρχει κίνδυνος» και εξέφρασε, την εκτίμηση ότι τα κρούσματα θα προσεγγίζουν τα 1.000 μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ο  (ΣΟΦΤΕΞ) καθηγητής, σημείωσε ότι οι μετακινήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διασπορά του ιού και κυρίως της μετάλλαξης Δέλτα.

Επεσήμανε, δε, ότι «όλα τα μέτρα που λαμβάνονται έχουν επικουρικό χαρακτήρα, με το μόνο που μπορεί να μας προστατεύσει αποτελεσματικά να είναι ο εμβολιασμός».

Δήλωσε επιπλέον ότι«για να αποτραπούν τα χειρότερα και βάσει των προγνωστικών μοντέλων που διαθέτει, θα πρέπει μέσα στον Αύγουστο το ποσοστό των εμβολιασμένων στον ενήλικο πληθυσμό, να φτάσει στο 83%».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

83 χρόνια από την εθνοσωτήρια ΑΝΑΚΩΧΗ του Πάσχα του Τσολάκογλου που δεν ηταν Δωσίλογος.

 Στη δίκη του 1945, αντί για τον Κατσιμήτρο, τον Τσολάκογλου, τον Μουτούση έπρεπε να δικαστούν           ο Παπάγος , ο Γεώργιος, και ο Τσουδ...