28/9/21

Ιδού ο σφετεριστής. Να συλληφθεί πάραυτα όπως προβλέπει το άρθρο 120 παράγραφος 4 στου Συντάγματος, Για τους σφετεριστές δεν υπάρχει καμιά ασυλία και κανέναν ακαταδίωκτο.

 

Ο σύντροφος Τάκης, μόνος του, δήλωσε ότι έκανε πραξικόπημα και εφαρμόζει τον Σοβιετικό Ποινικό Κώδικα καταδιώκοντας όσους με την ελεύθερη έκφραση της γνώμης του δημιουργεί απειλή για την ασφάλεια και το Κράτος. 

Ο εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου είναι ο πλέον αρμόδιος να ενεργοποιήσει το άρθρο 120 παράγραφος 4 και να διατάξει την άμεση σύλληψη του σφετεριστή και των συνεργατών του.

5 σχόλια:

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

Μην βριζετε και μην κατηγορειτε τον συντροφο Τακις.
Ο συντροφος Τακις εχει ανοιχτη γραμμη με την ελληνοφωνη συναγωγη.
Ο συντροφος Τακις εκτελει οχι μονο οτι του υπαγορευει η συναγωγη αλλα και οτι νομιζει αυτος οτι ειναι καλο για την συναγωγη.
Οποτε απο αυτην την πλευρα ο συντροφος Τακις ειναι κατι σαν ενα προστατευομενο ειδος της χλωριδας μιας και ηταν φυτο της ΚΝΕ καποτε.
Για ποιον εισαγγελεα μιλατε;
Τον συντροφο Τακις δεν το αγγιζει ουδεις.

Αλλα ας παμε λιγο πιο πισω για να μπουμε στο νοημα.
Οταν ο βρωμιαρης αλητης προδοτης Σαμαρας εφαγε κλωτσο απ τους ΚΝουΔουλους ενας αλλος αρκουδιαρης πηγαινε καρφωτος για την προεδρια τους.
Βλεποντας τον κινδυνο οτι το σκατοσογο θα 'μενε χωρις την κουταλα, η αδελφομητερα αρπαξε τον αδελφογιο και τρεξανε στην γιδα-Μερκελ για υποστηρηξη. Υπαρχουν και φωτογραφιες απ την συναντηση.
Φυσικα η γρια-γιδα παιρνοντας γραμμη ΠΑΝΤΑ απ την γερμανοφωνη συναγωγη υπεσχεθει στον αδελφογιο οτι εσυ θα γινεις προεδρος αλλα ....προσεξε καλα. Θα κανεις οτι σου λεμε εμεις.
Αλλοιωτικα μπορει να βρεθεις και στην στενη με τοσα και τοσα πουχετε κλεψει.
Εξ ου και οι διορισμοι ολων σχεδον στην Κουλοκυβερνηση ή κομμουνιων ή πουστηδων. Ειναι απ την λιστα των ευνοουμενων της συναγωγης.
Οχι δηλαδη οτι οι υπολοιποι του "συνταγματικης λεπρας" δεν παιρνουν διαταγες απ την συναγωγη αλλα ας περιοριστουμε προς το παρον στον αδελφογιο.
Οσο για τον αλλο τον αρκουδιαρη με το μουστακι καπου τον χωσανε στην εβραιοβουλη να παιρνει κι αυτος το κατι τις του. Ολοι βολευονται οσο ειναι με την συναγωγη.

Βλεπεις η δημοκρατια νικησε στις 22 Οκτωβρίoυ 2020, οποτε ολα καλα.
Μας κουβαλησανε και αλλους υϊους και μασκες.
Ο συντροφος Τακις μας φταιει τωρα;

Ανώνυμος είπε...

απειλη δεν υπαρχει για κανενα κρατος

ακομη και οι αντικρατιστες κρατος θα δημιουργησουν αν επικρατησουν

για τα καθεστωτα μπορει να υπαρχει αν το πιστευει

αλλο το κρατος που ειναι ενα και συνεχες πλην αναρχιας θεσμων η πολυδιασπασης τους και αλλο τα καθεστωτα που αλλαζουν ως μανατζερ του

και εκ του πονηρου ταυτιζει τον εαυτον του με το κρατος

και να καταρρευσει το κρατος απλα θα περασει εις χειρας νεων νομεων

οπως με τους ταλιμπαν ας πουμε

Ανώνυμος είπε...

δοκεί μοι, ότι θα υπάρξουν λιντσαρίσματα κάποια στιγμή και θα είναι πολιτικά αναγκαίο τουλάχιστον για να εκτονωθούν οι μάζες ως ένα σημείο..........

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι και να γράφεις Χατζαρα αυτοί έχουν τον "νόμο" με το μέρος τους.

Ανώνυμος είπε...


Κνίτης το καλύτερο τσιράκι του συστήματος, ο άνθρωπος για τις βρώμικες δουλειές!!!
Ρε μεγαλεία και δόξες, μετά τον χαλδαίο μιχαλαλάκη η αδιάβαστος, ήρθε ο γιάκοντα τάκης ο δημόσιος κατήγορος!!!