26/9/21

ΓΙΑΤΙ 2+2=5 ΚΑΙ ΟΧΙ 1+1=3; ΓΙΑΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ 72 ΚΑΙ ΟΧΙ 71 Ή 73

 

Το «αξίωμα» 2+2=5 , δεν το «εμπνεύστηκε» ο Αββάς Σιεγές ούτε του το είπε ο ΜΠΑΦΟΜΕΤ στον ύπνο του .
Του το «έδωσαν γραμμένο σε χαρτάκι» οι «καθοδηγητές» του. ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΝ.

Κάθε λογικός άνθρωπος θα χρησιμοποιούσε την φράση «ένα και ένα κάνουν τρία», για να σχολιάσει την αριθμητική της ισχύος των ψηφων εντός των ΓΕΝΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ .

 Φαντάζομαι ότι  όλοι θα έχουμε χρησιμοποιήσει αυτή σύγκριση  για να απαντήσουμε σε μια «τρελλή σκέψη». 

 Αλλά, 1+1=3, μας κάνει 5, ενώ το 2+2=5 είναι «9». Άλλο πράγμα ανώτερο. Όπως και το 72, που μας κάνει εννέα δηλαδή.   
ΤΚ9 δηλαδή, η φανέλα με το Εννιά.
Το δόγμα 2+2=5 εφαρμόζεται και στην "διδασκαλία"  ότι εσφάγησαν 5000, (άυλοι και ανύπαρκτοι) εβραίοι από τον Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη το 1821.
Όπως μας αποκάλυψε ότι ο Όργουελ*   η Στοά, ή ΑΘΕΑΤΗ κλίκα, ελέγχει όχι μόνο το μέλλον, αλλά και το παρελθόν. 
Αν λέει για ένα γεγονός, «Δεν συνέβη ποτέ» , τότε δεν συνέβη ποτέ. Αν λέει ότι «δύο και δύο είναι πέντε» , τότε «δύο και δύο είναι πέντε».
 Οπότε, στην Τρίπολη εσφάγησαν 32000 άνθρωποι. 27000 Τούρκοι και 5000 Εβραίοι. 
 
 Το δόγμα 2+2=5 και ο Νικηταράς 

Το δόγμα 2+2=5, εφαρμόζεται και στην διδασκαλία της Στοάς οτι  «ο Νικηταράς έφτασε μέχρι του σημείου να καταστεί ζητιάνος και τυφλός από τις διώξεις που του επεφύλαξε η κυβέρνηση του Βασιλέα Όθωνα»

 Τον Νικηταρά τον καταδίωξε η «αγγλική συμμορία» υπό τον Μαξ ντε Ρότσιλντ που κυβερνούσε και όχι ο Όθωνας, που προσπάθησε ο δυστυχής να γίνει βασιλιάς των Ελλήνων και υποστήριξε τους Φιλογενείς, αλλά τότε τον εκθρόνισαν οι Άγγλοι. 

 Αλλά, η Στοά διδάσκει ότι ο Οθωνας ήταν «κακός» (κάτι σαν «ρωσικό εμβόλιο»), οπότε, το δόγμα 2+2=5 μας διδάσκει ότι μόνο η Στοά του Λονδίνου θέλει το καλό μας και αυτήν πρέπει να υπακούσουμε  κάνοντας το καλό εμβόλιο . 

 *Μας τα είπε με το «1984» ο Προμηθέας Όργουελ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sir Oswald Mosley Historic Interview on Jewish influence, Hitler, WW2 and who was REALLY responsible


A slightly cut down interview with Sir.Oswald Mosley - in this interview he speaks about his role in the founding and his leadership of British Union of Fascists and his thoughts on Jewish influence, WW2, Antisemitism and Adolf Hitler.

Filmed in 1975 for the Thames Television 'Today' show.


https://www.goyimtv.tv/v/3964406865/Sir-Oswald-Mosley-Historic-Interview-on-Jewish-influence--Hitler--WW2-and-who-was-REALLY-responsible

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ...9=7 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑΦΩΤΗ ΚΑΙ ΕΠΤΑΦΩΤΗ...ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΤΟ ΦΟΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΝΑΖΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟ 9 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΚΟΜΗ ΑΡΜΑΣΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ 7, ΕΚ ΛΟΝΔΙΝΟΥ..1832 ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΛΙ ΙΓΛΑΝΤ=ΕΝ ΤΖΕΡΜΑΝ ΛΑΝΤ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΤΟ ΦΟΝ 1833 ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΟΥ2004.....ΣΑΛΟΥΤΕ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...