15/9/21

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

 

Σε μια χώρα που ο Ιατρικός της Σύλλογος εγκαλεί τα μέλη του (εμένα ) διότι αντιπαλεύω τις επικίνδυνες για την δημόσια υγεία θέσεις του κόμματος στο οποίο ανήκει ο Πρόεδρος του επιδιώκοντας τρην πολιτική λογοκρισία, σε μια χώρα που το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων παραδέχεται ότι ενόθευσε τα στατιστικά στοιχεία της ¨πανδημίας¨, σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός της απειλεί με ασιτία τις ελληνικές οικογένειες και τα παιδιά τους αν δεν εμβολιαστούν, σε μια χώρα που το κυβερνητικό κατεστημένο διαχειριζόμενο πόρους προς κανάλια και δημοσιογράφους επιβάλει γνώμες και θέσεις ενώ δολοφονεί χαρακτήρες.... την ώρα που θρηνούμε θανάτους 16χρονων μετά τον εμβολιασμό τους αλλά και παρενέργειες που υποκαταγράφονται, σε μια χώρα που ενώ βρίσκεται σε κρίση, η άρχουσα αντιπαραγωγική τάξη την ίδια στιγμή τρέχει σε Γκαλά και τουρνουά τένις...ευελπιζόντας στην συνέχιση της οικογενειοκρατίας. 

 Στην χώρα που σου κλείνουν τα ηλεκτροπαραγωγά εργοστάσια και αγοράζουν απο ...ξένα ηλεκτροπαραγωγά εργοστάσια σε πολλαπλάσιες τιμές, στην χώρα που αν είσαι ελλην σε κυνηγάν στους δρόμους με μια βελόνα για να σε βατσινώσουν, σου κόβουν την δουλεια και αν αρνηθείς σε βαφτίζουν συνωμοσιολόγο, ενω αν δεν είσαι έλληνας σε επιδοτούν, δεν σου επιβαλουν βατσίνωμα και κυκλοφορείς ελεύθερα, στην ίδια χώρα που απαγορεύεται η λιτάνευση των εικόνων Της Παναγίας, αλλά περιφέρουν το ξόανο της Αμαλ, ίσως είναι η ώρα και η στιγμή να γίνει το επόμενο βήμα.....

Φυσικά μπορεί να γράφουμε εως αύριο, τελειωμό δεν έχει ο κατάλογος της αθλιότητας 50 ετών. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των πολιτικών και των πρώτου , δεύτερου και τρίτου βαθμού συγγενών τους, να ανοίξουν αντιστοίχως οι λογαριασμοί των δημοσιογράφων, των προέδρων αυτών των φοβερών συλλόγων και συνδέσμων, των επιστημονικών, που εκπονούν φετφάδες πολιτικής ορθότητος εκ του πολιτικού τους ορθού...μυαλού, να ανοίξουν γιατί όχι και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μελών του ΔΣ του ΙΣΑ, των καθηγητών πανεπιστημίου και όλων αυτών για να φύγει κάθε υποψία απο το μυαλό του ψεκασμένου και συνωμοσιολόγου λαού και να μπορούν και αυτοί μελλοντικά να ζητάν και την ψήφο τους.

 Η Δημοκρατία είναι βαρύ εθνικό πολίτευμα. Δεν λειτουργεί στην σκιά, δεν λειτουργεί στην οικογενειοκρατία, στην διαπλοκή και στην επιδίωξη του πλουτισμού. 
Η Δημοκρατία είναι ένα ΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΟ πολίτευμα και κάνει εμετό αντινατιβιστές όπως οι κυβερνώντες και τα λοιπά κόμματα μαζί με τους κουστουμαρισμένες λακέδες τους και τα δεύτερα βιολιά τους Δεν χωρά λογοκρισία στην Δημοκρατία, κανένας δεν ανέχεται απειλές απο κανέναν, αυτή είναι η Ελευθερία της οποία το νόημα διάφοροι κλασσάτοι τύποι που έχουν και πτυχίο, το έχουν ξεχάσει. Αντε λοιπόν να σας δώ....ΤΟΛΜΗΣΤΕ ....και ίσως σώσετε και κάτι.

ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1990 1991 σχολικη χρονια

στο ιδιο σχολειο των αθηνων

στους 20 μαθητες α δημοτικου

στοιχηματιζω 19 η 20 απο αυτους ελληνες


το 2021 2 ελληνες μονον

αριθμοι ιμβρου και τενεδου

αυτο για τους πολιτικους το δεδομενο που απλως διατι ελαβε δημοσιοτητα κατα παραβασι των αναγκαστικων νομων τους,
αποτελει ενδειξη μελλοντικου πογκρομ στους...αλλοδαπους εποικιστας

μωραινει κυριος


οι εβραιοι επεκτεινουν τους εβραικους εποικισμους στα παλαιστινιακα εδαφη και ετουτοι εδω οι απιθανοι πανιβλακες δημοκρατες τους εποικισμους στα ελλαδικα !

πραγματικο ανεκδοτο και τσιρκουλο

και λεγω δηημοκρατες διοτι η απβλακωσις εχει καταλαβει ολο το φασμα της κοινωνιας διατρεχοντας την γενικευμενη μαλακυνση του πληθους.


οι δε εν αφασια διεθνιστες αντιλαμβανονται τα εδαφη ως εκπαιδευτικα κολεγια του οηε και διεθνη πανεπιστημια η ξενοδοχεια διεθνους τουρισμου

αφαιρεσαν τις ναρκες απο τον εβρο το 1997 για να εισβαλλουν οι εποικιστες απο την δολια τουρκια ,για να ερθουν μετα 20 χρονια να ξαναχτιζουν τειχος

ανεκδοτο ειναι

Ανώνυμος είπε...

Να ανοίξουν οι λογαριασμοί ; Χαχαχά ! Το ανέκδοτο της ημέρας Ζώη ! Κι αν εννοείς και τους λογαριασμούς του εξωτερικού, θα μας κάνεις να χτυπιώμαστε κάτω !
(Αν προλαβαίνεις, έχει ένα σάΪτ το "capital.gr". Εκεί γράφει ο Κώστας ο Στούπας. Αξίζει να διαβάζεις τα σχόλια των σχολιαστών! Λόγω κρίσης και επιδημίας, δεν πολυασχολούνται πλέον με τα χρηματιστηριακά και πολλές φορές προτείνουν και λένε αξιόλογα πράγματα,επί της επικαιρότητας και των οικονομικών, που δε τα ακούς εύκολα αλλού, την σήμερον ημέραν....).

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...



Βρε Ζώη, πιστεύεις πως θα έχουν χρήματα στις τράπεζες;
Είναι δυνατόν, ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, να είναι σε “ελληνικές τράπεζες”;;;
ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ.
ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ, ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

DNAlchimist είπε...

Ο Βενιζελισμός «πυρπολεί» την Ελλάδα…
…ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !!!…

Η «κουλτούρα» των εκκενώσεων
και η εγκατάσταση νέων πληθυσμών στα «καμένα»
δεν είναι και τόσο καινούργια όσο νομίζουμε !!!…

…Όταν ΔΕΝ μαθαίνεις την ιστορία σου, την ξαναζείς !!!
…Όταν ΔΕΝ τιμωρείς τους προδότες, αυτό είναι αναπόφευκτο !!!

https://traianou.gr/2021/09/%ce%bf-%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%85%cf%81%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1.html

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την κυρία Σουφλή

avdargor είπε...

ρε μπεχλη... μας επρηξες τα ουμπαλα με τη δημοκρατια
με τη δημοκρατια θανοιξεις λογαριασμους;;;; ελεος..... αχα

αδολφ χιτλερ, "πρεπει να καταργησουμε την δημοκρατια"

Πήρε φωτιά μια καρδιά μια καρδιά καίγεται! κι ο καϋμός δε λέγεται είπε...

Κυρία Σουφλή στις λίστες του Σάμπυ τάχουν στο γίσραελ.

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...