11/1/09

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

.
Με την «κουκούλα», της «πρωτοβουλίας» έμμισθων, μπλοκάκηδων, άνεργων, «μαύρων», άμισθων και φοιτητών στον χώρο των ΜΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέλαβε το κτίριο της ΕΣΗΕΑ,το μεσημέρι του Σαββάτου.
Την «κατάληψη» την ξέραμε και την περιμέναμε. Την είχαν προγραμματίσει για τη συνεδρίαση του Μεικτού που αναβλήθηκε.Οι κ.κ. Μουλόπουλος ,Τρίμης, Νικολόπουλος,Νταβανέλλος,κλπ, (χωρίς την Κουκούλα), που κατέλαβαν τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ,και άνοιξαν την πόρτα στην ..."πρωτοβουλία", έχουν την πλήρη και την απόλυτη ευθύνη, ιδίως για την τύχη της "Εθνικής Κληρονιμιάς", του Αρχείου και του Υλικου του Μουσείου Τύπου,και της συλλογής έργων τέχνης της Ε.Σ.Η.Ε.Α.
Η «κουκούλα» της «πρωτοβουλίας» , θα «βάλει μπροστά, όλα αυτά» ,που τους ενώνουν ,«με την αγωνιζόμενη κοινωνία.Την αντιπληροφόρηση, σε αντίθεση με την ιδεολογική προπαγάνδα των αφεντικών μας στα ΜΜΕ .Την άμεση δράση όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, αυτοοργανωμένα, αμεσοδημοκρατικά και από τα κάτω».
ΥΓ.Για το Freedom House και την Scientology ρώτησαν;
Σπυρος Χατζάρας.
---------------

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/1
Η γενική συνέλευση της κατάληψης αποφάσισε και καλεί για αύριο: 14:οο Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια για τον νεκρό μετανάστη κοντά στο αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη Χουσείν Ζαχιντούλ Τζαχανγκίρ 16:00 Ανοιχτή συζήτηση για τα εργασιακά ζητήματα στον χώρο των ΜΜΕ και για συντονισμό δράσεων των εργαζομένων στον χώρο ανεξαρτήτως ειδικότητας ενάντια στις απολύσεις και την εργοδοτική τρομοκρατία. 18:00 Συζήτηση για την συγκρότηση ομαδών εργασίας της κατάληψης και κυρίως για συγκρότηση ομάδας αντιπληροφόρησης στην οποία μπορεί να προσφέρει οποισδήποτε εργαζόμενος ΜΜΕ αδημοσιευτο αρχείο. 20:00 Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Κατάληψης ΕΣΗΕΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος με πληροφόρησε ότι στον όμιλο Μπόμπολα εισέρχεται ή εισήλθε μετοχικά ο όμιλος Λαυρεντιάδη ... .
Εχει φυσικά την πολιτική του σημασία.
dialogoskoinonia