5/2/10

Το πραγματικό ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα ΕΔΩ

Του Σπύρου Χατζάρα

Με τον σύντροφο Γιώργο Παναγιωτακόπουλο με συνδέει η κοινή πίστη στις ΑΡΧΕΣ της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Το όραμα για μια ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΥΤΕΡΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. Για μια ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ανακοίνωση της «Αριστερής Πρωτοβουλίας», και η δήλωση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου ,γεμίζουν κάθε δημοκράτη και κάθε πατριώτη με χαρά και αισιοδοξία. Το πνεύμα της 3ης Σεπτέμβρη, της ιδρυτικής διακήρυξης, παραμένει ζωντανό. Ο ελληνικός λαός μπορεί να ελπίζει στην Αναγέννηση και Ανασύνταξη του Κινήματος της ΑΛΛΑΓΗΣ.

Η «Αριστερή Πρωτοβουλία», ερμηνεύει σωστά το νόημα ψήφου των 3εκ. Ελλήνων στις 4 Οκτωβρίου 2009: «Στις εκλογές του Οκτωβρίου δεν ηττήθηκε μόνο ο Καραμανλής και η δεξιά, αλλά και οι πολιτικές που οδηγούν το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού στην φτώχεια και την εξαθλίωση».

Αυτή, είναι η ουσία της πολιτικής κρίσης. Άλλο πράγμα ψήφισε ο λαός και άλλο πρόγραμμα εφαρμόζει η κυβέρνηση. Αυτούς που καταδίκασε με την ψήφο του επανήλθαν στην κυβέρνηση μασκαρεμένοι, με κουκούλες, και με ψευδώνυμα.

Η τραπεζική Χούντα, και η Ψωρο-ελίτ, επέβαλαν σε συνεργασία με την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, τη δική τους «ατζέντα». «Ο ελληνικός λαός στενάζει και οι τραπεζίτες χαίρονται » όπως δήλωσε ο σύντροφος Γιώργος. Και όμως τους «τραπεζίτες», τους ήξεραν από την εποχή του Σημίτη. Τον Ράπανο, τον Στουρνάρα, και τα άλλα παιδιά.

«Το διαχρονικό ΠΑ.ΣΟ.Κ, το κίνημα των εργαζομένων, των αγροτών, των μικρομεσαίων, των συνταξιούχων, των νέων που ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον» δεν έχει κανέναν λόγο , να «παρακολουθεί έκπληκτο τις εξελίξεις». Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα εδώ και πολύ καιρό. Η σιωπή του «διαχρονικού ΠΑ.ΣΟ.Κ», υπηρέτησε και εξυπηρέτησε τα σχέδια της Ψωρο-ελίτ και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Η κυβέρνηση «σπατάλησε πολιτικό χρόνο συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα μέγιστα στην κερδοσκοπία των τραπεζών σε βάρος της χώρας και του λαού.
Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες έδρασαν επί τέσσερις μήνες λες και ήθελαν να παραδώσουν την τύχη της χώρας στους οίκους αξιολόγησης και στην κερδοσκοπία των τραπεζών» λέει στην ανακοίνωσή της η Αριστερή Πρωτοβουλία.

Ακριβώς όπως το είπαμε από το δελτίο των 11. Ο κ. Παπανδρέου και η Κομπανία του έκαναν ότι μπορούσαν για να αυξηθούν τα επιτόκια, και να δημιουργήσουν το σημερινό κλίμα .Για να κάνουν την κρίση ευκαιρία. Δεν είναι λάθος. Εσχάτη προδοσία είναι.

Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος είναι ΠΑΣΟΚ.

Η στριπτιζέζ –σύμβουλος όμως , είναι ΠΑΣΟΚ, σύντροφε Γιώργο;
Ο Μπίστης; Ο Πολεμαρχάκης; Ο Παμπούκης; Ο Αλεβιζάτος; Η Δραγώνα;
Ο Κοτζιάς; Ο Μάνο; Ο Ανδριανόπουλος; Ο Ανδρουλάκης; Ο Σωμερίτης; Τα «καθάρματα του 89», οι Συριζοπασόκοι; ο Jeoff Mulgan ; ο Leif Pagrotsky; ο Roger Wilkins;
Εδώ είναι το πρόβλημα.

Οκτώ χρόνια ανεχθήκατε τον Αβρούρι, για το καλό του ΠΑΣΟΚ, και τελικά «το καλό του ΠΑΣΟΚ», έγινε το κακό της πατρίδας.

Διώξτε τον «Yiorgos» σύντροφε Γιώργο. Και την Co. Εδώ και τώρα.
Για να ….«Πάμε μπροστά»

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟ !!!!!!!

ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ.
ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΔΙΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

ΑΝΤΡΕΑ !!!!!ΑΝΤΡΕΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΗΚΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ !!!!!!

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ/ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ κος
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΜΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΝΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ :ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ!!!!!

ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!
ΧΥΝΕΤΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕΤΕ!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑΛΑ
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΑΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ETHEROVAMON

Υ.Γ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ.

ETHEROVAMON

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ! Και εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν, πολλά χρόνια στέλεχος, όμως τώρα δεν πάει άλλο, θα με βρουν απέναντι τους..

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΑΚΜΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΑΝΩΣΗ ΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΙ ΣΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

σίβυλλα είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τι παραγγελία έδωσαν σε βιοτεχνία στελέχη της “Αριστερής Πρωτοβουλίας” ΠΑΣΟΚ;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...