22/2/10

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ... «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ» JEFREY

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

O Πρωθυπουργός έχει πεισθεί πλέον ότι πρέπει το ταχύτερο να απαλλαγεί από το παρόν πιεστικό χρηματοδοτικό πρόβλημα ώστε να αφιερωθεί στη μεγάλη επιχείρηση της μεταρρύθμισης, την οποία ορισμένοι αποκαλούν «ειρηνική ελληνική επανάσταση».
Σε τι συνίσταται όμως το όραμα του μεγάλου οραματιστή και .«επαναστάτη» Jefrey για την «Ελληνική Ειρηνική Επανάσταση»;;;

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/02/blog-post_3924.html

Σύμφωνα με πληροφορίες, γι αυτή τη «μεγάλη επιχείρηση αλλαγής», γι αυτή την «κορυφαία ειρηνική επανάσταση», έχουν επιστρατευθεί ξεχωριστά πρόσωπα, επιστήμονες και πολιτικά στελέχη ( ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΝΟΥ ΓΙΑΚΑ) και θα συγκροτηθούν ομάδες εργασίας ικανές να προετοιμάσουν με ταχύτητα σχέδια μεταρρυθμίσεων και παρεμβάσεων από την υγεία και την παιδεία ως την κοινωνική ασφάλιση και τον πολιτισμό.

Ας πάρουμε μια γεύση.



Ο καθηγητής του LSΕ και βουλευτής Επικρατείας του ΠαΣοΚ κ. Ηλίας Μόσιαλος κινείται πρωταγωνιστικά σ αυτή την . «επαναστατική διαδικασία».

Ο ως άνω λοιπόν λαμπρός επιστήμονας, έχει την άποψη ότι:

Στον τομέα της παιδείας:
Η «επανάσταση» θα προκύψει με τη δημιουργία ξενόγλωσσων αυτοδιοικούμενων πανεπιστημίων με δίδακτρα και σύστημα υποτροφιών, που θα λειτουργούν εκτός νόμου-πλαισίου, χωρίς τη συμμετοχή φοιτητών, σε εντελώς διαφορετική βάση από τα υφιστάμενα.


Στον τομέα των συνταξιοδοτικών παροχών:
Η «επανάσταση» κατά τον ως άνω επιστήμονα κ. Μόσιαλο, υπαγορεύει ότι οι αλλαγές στο καθεστώς των συντάξεων πρέπει να ολοκληρωθούν εντός της τετραετίας επειδή οι δαπάνες αυξάνονται με ταχύτητα μεγάλη. Οι συντάξεις στο μέλλον δεν γίνεται να είναι υπεραποδοτικές, ούτε να ξεπερνούν το 60% των μισθών.
Οι παραπάνω απόψεις είναι αποκαλυπτικές του «επαναστατικού μεγαλείου» το οποίο κυριαρχεί στο επαναστατημένο μυαλό του κορυφαίου επαναστάτη Jefrey και των εμπνευσμένων του συνεργατών.
Ας συνοψίσουμε:
Ο ανεκδιήγητος κυβερνητικός θίασος, εκτελώντας έξωθεν εντολές, έχει βάλει στο στόχαστρο δυο πράγματα:
1. Το ίδιο το μέλλον μας: ( υγεία και κοινωνική ασφάλιση ) και
2. Το αξιακό σύστημα του Ελληνισμού ( παιδεία και πολιτισμός ).

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το κουρελόχαρτο που εν είδει «μανιφέστου» μοστράρει ο επικίνδυνος θίασος ως «ειρηνική πλην επαναστατική» έφοδο στα .χειμερινά ανάκτορα, δεν είναι τίποτε άλλο από μια γενικευμένη έφοδος στη ζωή και την υπόστασή μας.

Η πολυδιαφημισμένη «ειρηνική επανάσταση» είναι ένα προσχηματικό παραμύθι πίσω από το οποίο κρύβεται η πλέον ανελέητη αντιλαϊκή και ανθελληνική επίθεση, για την οποία επιχειρεί με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, να κάμψει τη λαϊκή αντίσταση και να φέρει την ελληνική κοινωνία προ τετελεσμένων γεγονότων.

Αυτή η επικοινωνιακή μπαρούφα, εφευρέθηκε για να λειτουργήσει ως προπέτασμα καπνού, πίσω από το οποίο οι δόλιοι και ύπουλοι εκτελεστές του Ελληνισμού θα επιχειρήσουν να ναρκοθετήσουν τη ζωή μας, με το δηλητήριο του ανθελληνισμού και της απόλυτης κοινωνικής εξαθλίωσης.
Σ αυτή την υποτιθέμενη επανάσταση που τείνει να εξελιχθεί σε απόλυτη φασιστική δικτατορία, οφείλουμε να απαντήσουμε με καθολικό ξεσηκωμό και να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες του τόπου.
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ "ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ" ΤΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.Περνώντας από το μουσείο της Ακρόπολης όντως υπάρχουν πολλά αλλοδαπά ( με τσιγαράκι, γυαλιά ηλίου κτλ ) που πουλάνε ό,τι σκατά έχει δώσει ο κάθε δουλέμπορας. Ο υπάλληλος του μουσείου μου΄πε ότι είναι αρμοδιότητα της δημοτικής αστυνομίας (σ.σ η οποία κάνει τα στραβά μάτια).Σχολιαρόπαιδα το
επισκέπτονται κάθε μέρα. Αν κολλήσουν καμιά παλιάρρώστεια ποιός θα φταίει.Άχρηστοι.
2.Στο δε Θησείο μέρα μεσημέρι μοιράζουν berettes καραμπίνες, λίρες, σπαθιά, ναρκωτικά και ό,τι φαντάζεστε σύμφωνα με μαρτυρίες Ελλήνων μικροπωλητών ! Οι Έλληνες μικροπωλητές διαμαρτύρονται αλλά ποιός τους ακούει?
(Έχουν και σύλλογο μάλιστα).
3. Οι διαρρήκτες κατεβαίνουν τον ορεινό όγκο της Πίνδου βρίσκουν ερημωμένα χωριά και επιδίδονται κυριολεκτικά σε πλιάτσικο.
Χθες και προχθές "άνοιξαν" εκκλήσίες στην Ευρυτανία και πιο συγκεκριμένα στα χωριά ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ, ΚΡΕΝΤΗ,ΝΕΑ ΒΙΝΙΑΝΗ,ΜΑΡΑΘΙΑΣ,ΠΑΡΚΙΟ.Μία εκ των εκκλησιών στην περιοχή Σωτήρα (που άνοιξαν) πρόσφατα κηρύχθηκε αρχαιολογικό-θρησκευτικό μνημείο.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ. Άι σιχτιρ

Γ.Κ "ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ"

Ανώνυμος είπε...

http://online-pressblog.blogspot.com/2010/02/blog-post_4031.html

defencenent.gr

Μουσουλμάνοι στρατιώτες του αμερικανικού Στρατού σχεδίαζαν να δηλητηριάσουν συναδέλφους τους !