22/2/10

Yπάρχει τρομοκρατία της αριστεράς στην Ελλάδα;

Υπάρχει τρομοκρατία της αριστεράς στην Ελλάδα επί της δεξιάς;

Ο Στρατούλης που αλωνίζει και διατάζει τους πάντες μέσα στη ΓΑΔΑ είναι δηλαδή αριστερός που κυνηγάει δεξιούς; Τι λέτε ρε μαλάκες,που είναι ο κάθε Στρατούλης αριστερός, αρχίδια αριστερός είναι όπως αρχίδια δεξιός είναι και ο Καρα Τζαφέρ κωλοτούμπας , γαμημένος ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ είναι, όπως όλοι τους με μισθό όπως και η Τανσού.
Καταλάβετέ το ρε πρόβατα οπαδοί/ψηφοφόροι, σας μεγαλώνουν από βρέφη να υποστηρίζετε με φανατισμό τις γαμημένες ποδοσφαιρικές ομάδες/κόμματα για να τα τσεπώνουν οι "μάγκες" και σεις να σκοτώνεστε για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό/Δεξιά-Αριστερά !!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (και όπως είπε και ο Χατζάρας) στη στοά υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί;;;
Ο Λεωνίδας ήταν αριστερός ή δεξιός; Ο Βουλγαροκτόνος; Ο Κολοκοτρώνης; Ο Παύλος Μελάς;
HTAN MONO EΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος
ΥΓ.(συγγνώμη για τα Γαλλικά αλλά...)

5 σχόλια:

Dimitris είπε...

Κύριε Παναγιωτόπουλε,
Φοβάμαι ότι σφάλλετε. Και τούτο, γιατί συγχέετε το τι (κάποιος είναι αριστερός) με το γιατί (κάποιος είναι αριστερός διότι). Ο Κολοκοτρώνης ήταν δεξιός - και για αυτό τον χώσανε μέσα και πήγανε να τον εκτελέσουνε. Είναι περίφημος ο αφορισμός του για το σύνταγμα και, γενικώς, τις δημοκρατικές διαδικασίες. Γιατί δεν του ρίχνετε μια ματιά; Δεξιός ήτανε και ο Ροϊδης και ο Καρκαβίτσας και ο Καρυωτάκης και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος ΙΒ΄ και -προς το τέλος της ζωής του- ο Βενιζέλος.
Ο Στρατούλης -και ο κάθε Στρατούλης- είναι (εάν κατάλαβα καλά) αριστερός, όχι γιατί ενστερνίζεται την -όποια- αριστερή ιδεολογία, αλλά γιατί είναι με το ντοβλέτι. Μια χαρά ο ίδιος Στρατούλης θα ήταν εθνικόφρων κατά τη δεκαετία του 1960. Τώρα όμως είναι αριστερός, επειδή το ντοβλέτι είναι τροτσκιστικό. Και, κατά την άποψή μου, έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί ο εν λόγω Στρατούλης.
Δημήτρης Μιχαλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μιχαλόπουλε,
αναφέρομαι σε ιστορικά πρόσωπα του έθνους μας από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας. Δεν μου απαντάτε εάν ο Λεωνίδας ή ο Βουλγαροκτόνος ήταν επίσης δεξιοί. Σίγουρα σας λέω πως δεν ήταν και προφανώς θα συμφωνήσετε. Πως λοιπόν ο Κολοκοτρώνης ήταν δεξιός εφόσον είναι ο συνεχιστής στο πάνθεον των ηγετών αυτού του γένους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι διαπνέονται από αξίες αναλλοίωτες στους αιώνες. Ο Ροίδης,Καρκαβίτσας και λοιποί που αναφέρετε ήταν δεξιοί επειδή έτσι θέλησαν να είναι κάποιοι άλλοι. Εάν ο Μαρξ και η κλίκα των περιούσιων δεν διαιρούσε για να βασιλεύει τους λαούς δεν θα υπήρχαν δεξιοί και αριστεροί. Θα υπήρχαν όπως πολύ σωστά λέτε (Στρατούλης κλπ) Πατριώτες ή Προδότες. Ο Κολοκοτρώνης λοιπόν επιτρέψτε μου να σας πω πως δεν ήταν δεξιός, ήταν πατριώτης, αφοριστικός δεν ήταν στο πρώτο σύνταγμα της Ελλάδος που συντάχθηκε από τους ελεύθερους Έλληνες (με συμμετοχή και του ιδίου) στο διάλλειμα των μαχών αλλά στο σύνταγμα που επεβλήθη από την ξενοκρατία.
Με αγωνιστικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

O Κολοκοτρώνης ήταν...δεξιός;!!! σιγά μην ήταν και εθνικοσοσιαλιστής ρε φίλε. Μα καλά, θέλεις και τα γράφεις; Άι κουρευτείτε με τις αρλούμπες σας. Πολύ ωραίο αυτό που λες, "είναι περίφημος ο αφορισμός του για το σύνταγμα και, γενικώς, τις δημοκρατικές διαδικασίες." άρα;...ήταν δεξιός! ΡΕ,ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ. Με αποτέλεσμα ότι έβλαπτε την πατρίδα να το θεωρεί σκουπίδια. Και πραγματικά αυτό είναι το πιό καθαρό και πιό τίμιο σκεπτικό γιά να κρίνεις κάτι ακόμα και σήμερα.
Δε μας χέζεται με το κουρελόχαρτο που λέγεται σύνταγμα και την δημοκρατουρία σας. Από την στιγμή που βλάπτει την πατρίδα και κυρίως τα έχουν καταπατήσει οι απάτριδες πολιτικάντιδες είμαστε υποχρεωμένοι να τα απορρίψουμε.
Όσο αφορά τον μυρμήγκι που λέγεται Στρατούλης θα του φερθούμε, εν καιρό, όπως του αρμόζει. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς κάνουν στα μυρμήγκια αλλά θα τα βρούμε αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΦΤΗ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΣΕΠΗ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΘΝ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...