25/2/10

Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΟ...


Αυτή γλυκιά φωνή που ακούτε στο τέλος του βίντεο,είναι από μία πραγματική Ελληνίδα αγωνίστρια,που την θεωρώ φίλη μου.
Μακάρι να είχαμε άλλες 10 σαν και αυτή την γυναίκα. Τότε τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει ποτέ σε αυτό το χάλι.


http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/blog-post_6273.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aksiotime kai leventh kyrie Xatzara,

den eida kammia anarthsh ews ta twra sto istologio sas sxetika me thn dh8en "germanikh" proklhsh me to eksw-ksekwlo-fyllo me thn Afrodith mas ths Mhlou, mhpws 8a sas voh8ouse h anagnwsh tou akolou8ou ar8rou?

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/02/24/focus-whois/

Evxaristw.

Me megalh ektimhsh

Enas taktikos anagnwsths sas

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ
Κάθε κράτος έχει και παρακράτος. Απλά σε δημοκρατικές καταστάσεις αυτό βρίσκεται εν υπνώσει. Όταν όμως η εξουσία φοβάται μη χάσει το παιχνίδι τότε αυτό βγαίνει στο φως και δημιουργούνται καταστάσεις όπως με τα $$ στη Γερμανία και το (ακρο)δεξιό παρακράτος των δεκαετιών του '50 και '60. Αν κοιτάξετε στις δικτατορίες διαφόρων κρατών στο παρελθόν θα δείτε ότι προυπήρχε και συνεχίστηκε μ' αυτές και εκεί παρακράτος. Πρίν τον εμφύλιο διάφορες ομάδες πρώην συνεργατών των ναζί γύριζαν στα χωριά και κυνηγούσαν τους αγωνιστές της ΕΘΝΙΚΗΣ Αντίστασης, μεταξύ των οποίων και τον παππού μου γιά να καθαρίσει η εξουσία με τους ενοχλητικούς με συνέπεια να ξαναβγούνε στο βουνό γιά να γλυτώσουν και προκάλεσαν τον εμφύλιο. Αυτοί ήταν το παρακράτος των Γερμανών στην κατοχή. Μετά άλλαξαν κουκούλα και έγιναν συνεργάτες των Άγγλων.
ΥΓ
I) Κάθε ομοιότητα με την σημερινή εποχή είναι τελείως συμπτωματική.
II) Ποιός θα θυμάται το Χρυσοχοίδη σε δέκα χρόνια;
Πάντως όχι οι επιπέδου δημοτικού, ούτε και αυτοί που μιλούν σπαστά ΕΛΛΗΝΙΚΑ που δεν θέλει να συλλάβει, αν και είχε την ευκαιρία στην Πρυτανεία.
ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΣ

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...