28/2/10

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Θυμούνται πολλοί την Οριάνα Φαλάτσι…

Οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ θέλουν να χρησιμοποιήσουν (γιατί απέτυχαν αλλιώς) ως πολιορκητικό κριό για να αλώσουν τα τείχη του εθνικού κορμού, τους μετανάστες. Και δη τους μουσουλμάνους, οι οποίοι μισούν παθολογικά τη Δύση. Τώρα, τους δίνουν ψήφο…

Και μας λέει η Φαλάτσι στο βιβλίο της «Οργή και Περηφάνια» (Γκοβόστης, Αθήνα 2003: «Ο πολιτισμός μας θα εξαφανιστεί και θα καταλήξουμε να έχουμε τζαμιά αντί για καμπαναριά, να φοράμε μπούρκα αντί για μίνι φούστες, να πίνουμε γάλα καμήλας αντί για το συνηθισμένο ποτηράκι μας…»

Φωνάζει η Φαλάτσι για τους μετανάστες που χρησιμοποιεί ως «στρατό» και η ιταλική αριστερά: «Ζουν στην καρδιά μιας κοινωνίας που τους φιλοξενεί χωρίς να διερωτάται για τη διαφορετική νοοτροπία τους, χωρίς να τιμωρεί τον σκοταδιστικό φανατισμό τους.

Μια κοινωνία που τους δέχεται χάρη στο ανεκτικό πνεύμα της δημοκρατίας της, στην ανοιχτόμυαλη κι απεριόριστη επιείκειά της, στη χριστιανική συμπόνια της, στις φιλελεύθερες αρχές της και στους πολιτισμένους νόμους της».

Και επικαλείται τη ρήση ενός εκπροσώπου του Ισλάμ, στη διάρκεια διαθρησκευτικής συνόδου στο Βατικανό, το 1999: «Μέσω της δημοκρατίας σας θα σας κυριεύσουμε, μέσω της θρησκείας μας θα σας επιβληθούμε».
Η Φαλάτσι κλείνει με ένα εύλογο ερώτημα, για τον Δούρειο Ίππο της αριστεράς και του Ισλάμ, τους μετανάστες: «αν πράγματι είναι τόσο φτωχοί, όσο ισχυρίζονται οι προστάτες και οι υποστηρικτές τους, τότε ποιος τους δίνει λεφτά για να έρθουν;

Πού βρίσκουν τις πέντε ή δέκα χιλιάδες δολάρια το άτομο για να πληρώσουν το ταξίδι τους; Μήπως, τελικά, τα χρήματα αυτά τα χορηγεί κάποιος Οσάμα Μπιν Λάντεν, με σκοπό να ενισχύσει τους εποικισμούς της Αντίστροφης Σταυροφορίας και να οργανώσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο τη Μουσουλμανική τρομοκρατία;»

ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ….

ΣΠ.

ΥΓ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ;;; Ο κ. ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ;;; Ε;;; ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ;;;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!! ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας. Διάβασα με προσοχή το κείμενο και κατέληξα ότι οι εξαθλιωμένοι όπως μας τους παρουσιάζουν λαθρομετανάστες, κάποιο σκοπό έχουν που βρίσκονται στη χώρα μας. που τα βρίσκουν τόσα λεφτά; Εγώ γνωρίζω Έλληνες ππυ δουλεύουν μια ζωή και με τις υποχρεώσεις, δάνεια, αυτοκίνητο, φροντιστήρια κλπ. δεν έχουν ούτε 1000 ευρώ στν άκρη για μια ώρα ανάγκης.
Νομίζω οτι πρέπει να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου σχετικά με αυτό. Δεν το γνωρίζουν όλοι, γι αυτό και θα έπρεπε όλοι να αναρωτηθούν ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΕΙΝΕΣΜΕΝΟΙ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.
Σίγουρα κάποιος τους χρηματοδοτεί και γι αυτό καλό θα είναι να το πείτε κύριε Χατζάρα σε όλες τις συγκεντρώσεις και να το βάλετε κάπου μόνιμα στο blog σας αλλά και όλα τα πατριωτικά ιστολόγια, αν γίνεται να βγει και αφίσα σχετική ή φυλλάδιο να διανεμηθεί.
Αξίζει τον κόπο να αναρωτηθεί ο κόσμος ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ 5 ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και πληρωνουν το δουλεμπορο για να έρθουν στη χώρα μας.
Πιστέψτε με αυτό θα αυξήσει τις αντιδράσεις και θα ξυπνήσει τους αδιάφορους συμπολίτες μας που είναι χαμένοι στις προσωπικές τους έννοιες.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε έστειλα άφησα ένα σχόλιο στην Άφρα Αλ Σαλέχ να μου απαντήσει που τα βρίσκουν τόσα χρήματα οι λαθρομετανάστες και τα δίνουν στο δουλεμπορικό που τους μεταφέρει στην Ελλάδα και δεν το άφησε να φαίνεται το σχόλιο. Το διέγραψε ή μάλλον το είδε και δεν το άφησε να ανεβεί στη σελίδα της, ενώ αφήνει άλλα σχόλια προσβλητικά για το άτομό της που της αφήνουν σχολιαστές αγανακτισμένοι. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙ ΑΥΤΌ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...